Jump to content

koki automobili(-us) vairuojate?

Recommended Posts

Paskelbta

nu trip tronick, tai galima issisukinet, beto reikia pirma pabandyt ta automata, na bet jau negrisim prie senos temos, jei ziuret i fakta, tai tu teisus

Paskelbta
Audi A4 97m,1,9TD

VW Jetta 84m, 1,8benzinas

VW Jetta 90m,16benzinas ir dujos

MAN TGA XL18.430,2005m.

siuometu pasikeite mano autoparkas VW Golf3 1.9TDi, Audi B4 95 1,9TDI,Jetta 84m 1,8 benzinas ir Renault MAGNUM 480.19.
Paskelbta
ale ko ne lygis i ta restika vaziuot? :D butum man atrodo su viena is geriausiu transporto priemoniu :D

jei nebutu 1 lt, butu geriausia :)

nors ir tas 1 lt jau nublanko senokai

Paskelbta
ale ko ne lygis i ta restika vaziuot? :D butum man atrodo su viena is geriausiu transporto priemoniu :D

pacio masina kazkada mirus buvo tj su mersu 1117 po miesta vazinejau. Gerai kad neilga, tj net prie prekybcentrio tilpdavo salia lengvuju pastatyt :D

ir man lb smagu butu paziuret kaip su tuo magnumu ziema be puspriekabes vaziuotai :D :D

Paskelbta

pacio masina kazkada mirus buvo tj su mersu 1117 po miesta vazinejau. Gerai kad neilga, tj net prie prekybcentrio tilpdavo salia lengvuju pastatyt :D

ir man lb smagu butu paziuret kaip su tuo magnumu ziema be puspriekabes vaziuotai :D :D

Visai maloniai vairuojasi be puspriekabes Magnumas :icon-wink:
Paskelbta

Visai maloniai vairuojasi be puspriekabes Magnumas :icon-wink:

tj su puspriekabe jau blogai vairuojas :lol:

Paskelbta
su vilkiku turbut i darba nevaziuosi, juolabiau i kruojos restorana :)

Jei tik aikštelėj prie namo tilptų, būtinai tokia TP į darbą kursuočiau :lol: Beje, mano įmonėj yra net 2 moterys važinėjančios su fūra.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...