Jump to content

PLŪGAI


sigis

Recommended Posts

Lemkenas gamina milijonus variantu , kai buvau gamykloje tai maciau su gana ilgomis ir suktomis verstuvemis plugus ir visokiausiu variantu skirtu europai ,azijai , afrikai . Produkcijos Lemkenas 50proc. surenka saviems agregatams o kita 50proc. eina atsarginems dalims ,is ju dar kiti gamintojai surenka savus padargus ir dazo savom spalvom. Beda ta , kad i LT eina vos keli variantai , cia dileriai kalti nes jiems taip paprasciau. Pavizdis kai pirkau skutika kioskas uzsispires nenorejo vezti su mano issirinktu volu , atseit jei as nebepirksiu , tai gal kitas nepirks. Zodziu tai ne kokia garazo tipo gamiklele o tiesiog gigantas europos ligmeni ir tikrai verstuviu tipai buna ne keliu o bent keliolikos variantu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Idomu kiek ha suarei, kad sudilo?

pluga pirkau deveta, apariau 300ha ir prakiuro 3 verstuves, cia kur fotkinta tai maziau padilus kazkaip, galiniu verstuviu galai jau kaip peilis, pas tave verstuves tokios pat?

kaškas blogai reiškias kad galines kaip popierius . kiek esu mates pas visu sudyla jos bet tik negalines. galines sudyla dvigubai . pvz turiu overuma CVL pusiau pakabinama 6k, tai aparem 6 sezonus, o galines kaip nekeistos taip nekeistos. tiesa buvo luzusi verstuve per vidurį , suvirinom ir laiko iki šiol . pries ziemai pastatant pakeitem visas verstuves išskyrus galines. o suarem su orginaliom apie...1700ha

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Jei gerai pamenu tai korpusui po viena varzta reikia atleisti ir po viena issukti ir i kita skyle istatyti. Ir ratukui dar tas pat. Savo kai perstatinejau tai valandos tikrai nereikejo, lygtais :eusa-think:

Pameni taip kaip nori :lol: o jeigu rimtai tai yra 4 skylės ir centrunis varžtas, ji atleidus o ta mažesni ištraukus(iškalus) pasuki visa korpusa i kita skyle ir viskas, bet jeigu nori dar i kita tada turi išimti ta centruni varžta ir visa korpusa perstumt i kita skyle, žodžiu darbo yra ir čia jeigu gerai sekasi ir plugas nesenas, dar nespėjo prirudyt prie rėmo, vienam tai ten ir pastumt yra darbo.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 4 savaičių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...