Jump to content

PLŪGAI


sigis

Recommended Posts

  • po 2 savaičių...
sveiki. esu jaunasis, ir šie metai man primi žemės ūkije. Už poros savaičių parvažiuoja valtra N141h 150 Ag. norejau pklausti koki pluga komplektuoti keliu korpusu? ir kokios jų kainos nauju ar devėtu? kolkas žemės nedaug 50ha, bet planuoju plestis. ačiū už atsakymus.

4 korpusų vartomą su max. užgriebiu, arba 5 k. vartomą su 35 cm. užgriebiu

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

pradėti reikia nuo to, kokios žemės, ar yra kalniukų. aš rinkčiausi penkiavagį, jeigu nėra didesnių kalniukų ir raudono molio, imčiau penkiavagį.

kalniuku ir molio pasitaiko. ir aš galvoju apie keturvagi. kiek žiurinėjau naujas plugas vartomas kiek brangokas, o devėtas manau už 10 tukst galima paimt, bet tai nerima kelia kiek devetam laikys tas vertimo mechanizmas

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Nezinau kokios kainos dabar padevetu plugu, bet pries pora metu jieskojau padeveto vartomo, tai be 18-20tk nieko gero nebuvo, su nevartomais lygtais lengviau, ten maziau kam susidevet yra. Jeigu man reiktu rinktis, tai priklausomai nuo galimybes finansines imciau tik nauja, nesvarbu ar tai Rabe-werk ar koks kitoks ar lenkiskas Unia, bet tik nauja.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 4 savaičių...
Sveiki žinovai ir plūgų turėtojai planuoju pirkti pavasarį naują 3 vagų vartomą kverneland plūgą prie JD 6230 premium žemės įvairios turiu kalnų molio.Galvoju apie 50 reguliuojama užgriebį sustiprintom lingėm ir kiek toks naujas pūgas apytiksliai gali kainuoti/ Dėkui už patarimus

Imk 3+1

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...