Jump to content

viktis

Nariai
  • Pranešimai

    29
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    zemaitija

viktis pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. viktis

    Filmukai

    toki protesta uzskaitau, ir as mielai atvesciau priekaba meslo prie parlamento.
  2. viktis

    žiemkenčių buklė

    tevas deda 270kg i ha ir tai sekla gan smulki, neina iaiskint, kad perdaug deda...
  3. viktis

    žiemkenčių buklė

    norėjau paklausti, nuo ko gali būti, kad mano žieminiai kviečiai įstypo į viršų, ne visi, bet tarkim imant kvadratinį metrą tai 2-3 varpos, aukščiau už kitas.
  4. ima zalias pavydas ziurint i tokia technika
  5. sori, kabinom 6m, prie 120 ag, nepavilko, isvyste tik 7km/h..Nelabai itiketina kad tiek gali vilkti... nepatems 6metru. n141 5metru vos 12km/h ikabinu.
  6. viktis

    Filmukai

    kelintu metu tas stalinietis?
  7. tai tu man parodyk ta skelbima. mielai ji nupirkciau
  8. viktis

    Anekdotai...

    mergaitės jei atėjąs į klasę Petriukas nusikeiks stokit ir išeikit! Ateina Petriukas į klasę ir sako: -B**** viešnamį prie mokyklos stato! Mergaitės stoja ir eina iš klasės. Petriukas : Kur jūs kūrvos einat dar tik pamatai išlieti!
  9. akmuo i Valtros darza. pries menesi nebeliko stabdziu, keite stabdziu cilindriuka, dabar antras gatavas. traktoriui vos metai.
  10. tai kad geny 5m valtra 141h sunkiai traukia, retai kada 12km/h ikabinu, ka jau kalbet apie mtz
  11. tokiu pat tik 3 korpusu ir as tampau, tempia lengvai, bet svoris to ruskinio gan didelis, 4 tai jau turetu ir prieki kartais pakelt. vercia gerai jie, bet mano manymu tai metalo gabalas ne plugas. reikia lengvesnio valtrai.
  12. as esu susidures, man po 35 moto valandu isvare stabdziu skysti del brokuoto varinio ziedelio ant stuceriuko skystis nedingsta, oro nera. kazkas su elektrinem relem mano manymu. servisas turetu atvaziuot ziuret. idomus dalykas, kad antruose (gale) stabdziai yra.
  13. pradirbus vos 200 moto valandu valtrai dingo stabdziai. pedalas laisvas. kiek nusivyliau. gal kas yra su tuo susidures is valtru?
  14. o kaip valtra traukia ta 4 korpusu pluga sunkiai ar ne? pasmane irgi 141h planuoju pirkt nauja, galvoju imt 4 vartoma, ar 5 imt, tik jau abejoju ar patrauks, nes n141 kiek lengvokas tokiam plugui manyciau.
×
×
  • Create New...