Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
Prieš 3 valandų, chefas pranešimas:

Hhh..., o mane vadyba nuo seniai primokius purksti iki 1.5 l stompo + 1 basagrano. Ir vot simet nelabai patenkintas siuo misiniu.Reikes kitais metai kazka keisti. 

O pas mane,  kai sejau buvo ant tiek sausa, jog iki siol dar yra mieziu tik dygstanciu, kadangi pasisejo praktiskai i pelenus, o lietaus po sejos nebuvo.

Bandyta ir 2+1, ir 1,5+1,5 ir 1+2, didelio skirtumo nėra, veikia. Jei veikia, reiškia viskas gerai.

Paskelbta

Pas mane kur matot gave tik dirviny po sejos. alandzio 9 -10d.

visi kiti aplinkui jau po antra karta zirnius purske. tiek setus panasiu laiku, tiek ir veliau. matomai daugiau priklauso nuo svesto vandens kuris bega is purkstuvo, nei nuo oro salygu. svalkijoj pas mus is vis nelyja.

Paskelbta
45 minutes ago, Vilius pranešimas:

Yra gumbeliu ;) bet pas pupas daugiau

20170611_205554.jpg

bent jau as cia tu gumbeliu isvis dtris tematau . ar man cia su regejimu jau problemos, ar pas taves bakterijos liudi ?

Paskelbta
12 minutes ago, Witalikas pranešimas:

O kaip su fungicidais, gal kas minti protinga turit? Kad pigiau ir efektyviau prasisukt :)

Vakar vienam lauke radau liktais netikrosios miltliges zidiniu pagal aprasyma nustaciau niekur neradau nuotrauku ,ka galetu naudot?

Paskelbta
Prieš 6 valandų, Witalikas pranešimas:

O kaip su fungicidais, gal kas minti protinga turit? Kad pigiau ir efektyviau prasisukt :)

Registracijos neziurint geras variantas azokstrobino ( Terra ) 0,7 + tebukanazolo ( tebaplius ) 0,7 ir pupos tinka

Paskelbta
1 hour ago, arra pranešimas:

Registracijos neziurint geras variantas azokstrobino ( Terra ) 0,7 + tebukanazolo ( tebaplius ) 0,7 ir pupos tinka

Kada daryt geriau toki purskima, pilnai zydint ar pries zydejima?

Paskelbta
28 minutes ago, P.Tomas pranešimas:

sveiki, pirmą kartą auginu žirnius, ką patartumėt ką geriausia purkšti nuo vabalų per žydėjimą ( ar prieš žydėjimą )?

Proteus, 0.75l/ha pries zydejima, 1l kaina apie 20Eur be PVM

Paskelbta

Kaip pas jus situacija su gumbelinem bakterijom? Pas mane labai mazai, po kelis gumbelius, tik ant pavieniu augalu randu daug gumbeliu. Kazin kodel taip yra? Viskas atiduota laiku.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...