Jump to content

Help su sieno presu. Jieskau naujo skubiai

Recommended Posts

Paskelbta

Sveiki,

Iskilo problema - nusipirkti presa (pagrinde sienui) su belekiek peiliu (nesvarbu kiek) kad tik tiktu i normatyvus presas su smulkintuvu. Ir kad butu su pastovia presavimo kamera. 1.25. Cia daug maz standartine kaip as suprantu. Ir svarbiausia salyga - turiu tilpti i 70.000 Lt be PVM. Nes jau taip verslo planas paskaiciuotas ir keisti nebeiseina nieko nes reikia pridavineti. Padekit ka. Galvoju - tik ne lenkiska. O kiti koks jau iseis toks. Gal pavyks? Cia gal pardaveju yra - atsiliepkit. Shaulini gal keisas iseis koks :)

Paskelbta
tai kad nesinori damoketi :( Ziuriu Sipma nors labai jo nesinori. Kitus daer ziuriu. Gal koki Orkel. Tas vicon kokius 73-74 kainuotu tai dar dar. :icon-rolleyes:

Kiba suvalkietis busi? :D:lol: Skupus moka du kartus, nepagailek dabar - tai nereikes gailetis veliau. Paskui bus mintys, et galejau damest kelias stukeles ir but isejes tarkim geresnis presa, o dabar cia su lenkisku š**u knisuosi... na cia mano toks patarimas, aisku jums spresti.

Paskelbta
tai kad nesinori damoketi :( Ziuriu Sipma nors labai jo nesinori. Kitus daer ziuriu. Gal koki Orkel. Tas vicon kokius 73-74 kainuotu tai dar dar. :icon-rolleyes:

Kiba suvalkietis busi? :D:lol: Skupus moka du kartus, nepagailek dabar - tai nereikes gailetis veliau. Paskui bus mintys, et galejau damest kelias stukeles ir but isejes tarkim geresnis presa, o dabar cia su lenkisku š**u knisuosi... na cia mano toks patarimas, aisku jums spresti.

pritariu pastarajai nuomonei, paskui kai ta presa apsizenysi 5 metam (nes kiek suprantu per projekta eina) ir nauja daikta reiks reiks pradet remontuot po keliu metu arba parduot sugalvosi po 5 metu, juk geresnis daiktas islaiko didesne galutine verte ir tada tu 9 tks. jau nebeprimokesi ir galvosi "o reikejo" :icon-wink:

Paskelbta

Sipma presas ir vyniotuvas 3metai pas mus dirba, vyniotuvas be gedimu kolkas, o presas pagenda, bet tuos gedimus greit pataisom. Seip presas paprastos konstrukcijos, nepatinka man jo valdymas, bet kaip uz tokia kaina tai manau nera ka noret.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...