Jump to content

Recommended Posts

• Atsakymai 100
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbta

na taip, bet kai ash neariu , naciort art kaip negrui, tegu negrai aria :)

ne ne, kaip gerbiamas arimas rashe, vieniems tinka kitiems ne, ash jau pasizaidziau su 3 metru sejamaja, man uzteks

jei arti tai arti jei seti tai seti kaip reikalas

• po 1 metų...
Paskelbta

tai va apie tai ir pakalbekim, nes manishkis be svoriu, reikia geru ideju kaip padaryti kad butu gerai graziai ir ne uz 12 000 lt, man reikalingas svoris kazkur apie 2 tonas, pasidalinkit mintimis, gal kas jau daretes ka nors panasaus

Paskelbta
tai va apie tai ir pakalbekim, nes manishkis be svoriu, reikia geru ideju kaip padaryti kad butu gerai graziai ir ne uz 12 000 lt, man reikalingas svoris kazkur apie 2 tonas, pasidalinkit mintimis, gal kas jau daretes ka nors panasaus

uzeik per paroda, pablevyzgosim ta tema :icon-wink:

Paskelbta
o i eteri info paleisti negalima, ar kaip cia :)

ar mane specialiai erzini :D

varai i svalke, jami didelio diametro vamzdi, keleta metru begio, sukisi i ta vamzdi, sumaisai betono, pripili i tarpus, kad nebarsketu, uzvirini galus ir vualia :D

Paskelbta
vamzdis is svalkes aisku, o begis ???

be to vaizdeli nekoks :icon-confused:

vaizdelis priklauso nuo suvirintojo klasifikacijos :D begiai susikisa i vidu, svoris gaunasi visai neprastos isvaizdos. gaila pries pora metu sesis begius i svalke isveziau :(

Paskelbta
liesiu is betono ir rankom nuglostysiu, kad butu toks grazus kaip originalas :D

Taigi jau ginčijomės kažkada apie fendt svorius.Jei jie tikrai iš metalo,tai betoninius teks gerokai didesnius daryti. :)

Paskelbta

Taigi jau ginčijomės kažkada apie fendt svorius.Jei jie tikrai iš metalo,tai betoninius teks gerokai didesnius daryti. :)

nedaug didesnius...

Paskelbta

nedaug didesnius...

Tai priklauso nuo to,kiek armatūros pridėsi.

Paskelbta
greitai dar viena zinosi ;)

Na,atleiskit man už tokį pamąstymą,bet pirkti "HI END" daiktą už kelis 100 000 ir poto dar jam garažinį tiuningą daryti.Kažkaip įdomiai atrodo visas tas reikalas.

Paskelbta

tiesa sakant pritruko, nors visada yra galimybe atrasti pasleptu, bet ciai jau kita istorija kodel ju pritruko, zodziu kaip bebutu visvien darysiu

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...