Mantas2342 Paskelbta Gegužės 2, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 2, 2025 prieš 6 minutes , tadasjo pranešimas: Antras trumpinimas bus? Taip
jaunasis21 Paskelbta Gegužės 2, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 2, 2025 Bright. 120 vm iki šiol. Be ligų, neatsėliuoti. Šiandien pakelta iki 190vm ir daugiau N nebebus. Kitos savaitės vidurį-gale kokie nors papurškimai jau vyks Witalikas and Remse 2
Witalikas Paskelbta Gegužės 2, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 2, 2025 Prieš 2 valandas, ceck pranešimas: Sveikas 180 Matosi, kad kai smala juodi
Planetarke Paskelbta Gegužės 2, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 2, 2025 Prieš 3 valandas, ceck pranešimas: Sveikas 180 Ryt važiuoju dar su 100 salietros papildoamai, kur zadejau ant veliavinio palikti. Įkalbėjai…
Witalikas Paskelbta Gegužės 2, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 2, 2025 prieš 9 minutes , Planetarke pranešimas: Ryt važiuoju dar su 100 salietros papildoamai, kur zadejau ant veliavinio palikti. Įkalbėjai… Kodel ryt o ne ant veliavos?
Remse Paskelbta Gegužės 2, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 2, 2025 prieš 14 minutes , Planetarke pranešimas: Ryt važiuoju dar su 100 salietros papildoamai, kur zadejau ant veliavinio palikti. Įkalbėjai… Tai čia kokybiniam dar per anksti bus.
Planetarke Paskelbta Gegužės 3, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 3, 2025 Prieš 10 valandų, Witalikas pranešimas: Kodel ryt o ne ant veliavos? Ant vėliavos vėliau. Noriu pakelti azotą dabar, nes pagalvojau, kad per mažai padaviau. Jei normalu jau dabar buti atidavus 180, tai čia su 130-140 nera ka veikt.
AGROMAN Paskelbta Gegužės 3, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 3, 2025 Tik tiek ir gavę. Bet po 200 kg ir nėra tikslo atoduot.
Witalikas Paskelbta Gegužės 3, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 3, 2025 prieš valandą, Planetarke pranešimas: Ant vėliavos vėliau. Noriu pakelti azotą dabar, nes pagalvojau, kad per mažai padaviau. Jei normalu jau dabar buti atidavus 180, tai čia su 130-140 nera ka veikt. Na kaip cia pasakius, ziurint kokio derkiaus sieni. Pas mane po 160vm gave ir gal gaus ant veliavos. Jai bus krituliu Mantas2342 and Remse 2
Planetarke Paskelbta Gegužės 3, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 3, 2025 prieš 6 minutes , Witalikas pranešimas: Na kaip cia pasakius, ziurint kokio derkiaus sieni. Pas mane po 160vm gave ir gal gaus ant veliavos. Jai bus krituliu Tai va ir aš taip norėčiau, kad iki vėliavos atiduoti stipriau tiems, kur yra potencialo. Witalikas 1
ceck Paskelbta Gegužės 3, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 3, 2025 Prieš 1 valandų, Witalikas pranešimas: Na kaip cia pasakius, ziurint kokio derkiaus sieni. Pas mane po 160vm gave ir gal gaus ant veliavos. Jai bus krituliu Jei bus kritulių dadėsiu ir aš bmarius, Witalikas and Remse 3
manttys Paskelbta Gegužės 3, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 3, 2025 Kvietrugiai didoki jau.. Rokasas, AG Paulius, MV ūkis and 3 others 6
AG Paulius Paskelbta Gegužės 5, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 5, 2025 On 2025-04-19 at 01:06, AG Paulius pranešimas: Praėjus 20 dienų po pirmo tręšimo, 3,2 mln ... kaip anščiau jau buvau rašęs šiek tiek man nepatinka pasėlio tankumas nes tiek kiek dabar yra produktyvių stiebų augalai neišlaikys. 05.05 Mano pastebėjimas kad šiais metais kviečiai labai jautriai reagavo į vienaskilčiu herbicidinį purškima. Po purškimo dėl šalčių ir žemos temperatūros vegetacija buvo sulėtėjusi augalų chlorofilas pašviesejęs. Manau, kad apie 7 dienas vegetacija vyko minimaliai, tačiau dabar vėl viskas sugryžo į savo vėžias. Jei temperatūros leis iki gegužes 10 bus panaudotas pirmas augimo reguliatorius ir fungicidas. Witalikas 1
UkininkasA Paskelbta Gegužės 6, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 6, 2025 Prieš 5 valandas, AG Paulius pranešimas: 05.05 Mano pastebėjimas kad šiais metais kviečiai labai jautriai reagavo į vienaskilčiu herbicidinį purškima. Po purškimo dėl šalčių ir žemos temperatūros vegetacija buvo sulėtėjusi augalų chlorofilas pašviesejęs. Manau, kad apie 7 dienas vegetacija vyko minimaliai, tačiau dabar vėl viskas sugryžo į savo vėžias. Jei temperatūros leis iki gegužes 10 bus panaudotas pirmas augimo reguliatorius ir fungicidas. Kada antra tresima atlikai? Is foto atrodo sviesoki.
Remse Paskelbta Gegužės 6, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 6, 2025 prieš 38 minutes , UkininkasA pranešimas: Kada antra tresima atlikai? Is foto atrodo sviesoki. Skagenas nebuna tamsus, kad ir sotus.
UkininkasA Paskelbta Gegužės 6, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 6, 2025 prieš 9 minutes , Remse pranešimas: Skagenas nebuna tamsus, kad ir sotus. Pas mane skagenas, bet tamsus. Nepastebejau, kad butu sviesesnis uz kitas veisles. Bet cia gal atspindys tiesiog nuotraukoje.
AG Paulius Paskelbta Gegužės 6, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 6, 2025 prieš valandą, UkininkasA pranešimas: Kada antra tresima atlikai? Is foto atrodo sviesoki. Prieš saulę atrodo šviesoki, šeip spalva normali pirmą foto matosi nuo saulės kaip atrodo. Fungicidas su manganu paaštrins spalva, kaip tik ir temperatūros jau turėtų pradėti kilti.
UkininkasA Paskelbta Gegužės 6, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 6, 2025 prieš 1 minutę , AG Paulius pranešimas: Prieš saulę atrodo šviesoki, šeip spalva normali pirmą foto matosi nuo saulės kaip atrodo. Fungicidas su manganu paaštrins spalva, kaip tik ir temperatūros jau turėtų pradėti kilti. As dar nenusipirkau fungicido, bet po salnu ketinu nusipurksti. Ka rekomenduotum?
AG Paulius Paskelbta Gegužės 6, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 6, 2025 prieš 1 minutę , UkininkasA pranešimas: As dar nenusipirkau fungicido, bet po salnu ketinu nusipurksti. Ka rekomenduotum? Daug visokiausių, filosofijų dėl fungicidų yra, bet aš naudoju protekonozolo ir strobiko mišinį. 0.5 x 0,4 aišku dar žiūrint kokie produktai
manttys Paskelbta Gegužės 6, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 6, 2025 Idomuno delei planuojamas derlingumas geoface platformoje pagal veisles. Planuoju kas 10 d atnaujinti duomeniz ir stebet pokycius
linas78s Paskelbta Gegužės 6, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 6, 2025 prieš valandą, manttys pranešimas: Idomuno delei planuojamas derlingumas geoface platformoje pagal veisles. Planuoju kas 10 d atnaujinti duomeniz ir stebet pokycius Jei Vileikos 7 t kulsi tai braihto 12 užsimerkęs:) Remse 1
Ovid Paskelbta Gegužės 6, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 6, 2025 Kada tresiat vasarinius miezius? Pries seja gave mapo ir kaso 150kg
AG Paulius Paskelbta Gegužės 6, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 6, 2025 Prieš 1 valandų, manttys pranešimas: Idomuno delei planuojamas derlingumas geoface platformoje pagal veisles. Planuoju kas 10 d atnaujinti duomeniz ir stebet pokycius Būk vyras dėk rėžius nuo 5 t. iki 15 t jei burti iš spalvų tai burti kas čia per derlius 5,5 - 6 t. Nežinau kur derlių reikės dėti. axe 1
manttys Paskelbta Gegužės 6, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 6, 2025 prieš 48 minutes , linas78s pranešimas: Jei Vileikos 7 t kulsi tai braihto 12 užsimerkęs:) Viskas del lapu spalvos wileika matomai turi ta intensyvuma. O siaip yra šiek tiek dėsningumo. Man labiausiai įdomu kaip keisis prognozė prie tam tikru slayku ir kaip veisles reaguos į tai. Kadangi turiu kombaine derlingumo matuokli, bus galima ir faktinius rezus pasitikrinti. prieš 19 minutes , AG Paulius pranešimas: Būk vyras dėk rėžius nuo 5 t. iki 15 t jei burti iš spalvų tai burti kas čia per derlius 5,5 - 6 t. Nežinau kur derlių reikės dėti. defaultiniai nustatymai mane pilnai tenkina. pernykščiai derliai buvo arti prognozių
kestoxs Paskelbta Gegužės 6, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 6, 2025 Prieš 2 valandas, manttys pranešimas: Idomuno delei planuojamas derlingumas geoface platformoje pagal veisles. Planuoju kas 10 d atnaujinti duomeniz ir stebet pokycius Kad man rodos kas 10d jiem sunkiai sekasi duomenys atnaujint ar gaut ir yra vis dar lauki kur nuotraukos 04.04 stovi. Tai su tokiu duomenų srautu vykdyti tręšimus kintamą normą kolkas persunku
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti