Witalikas Paskelbta Kovo 29, 2025 Pranešti Paskelbta Kovo 29, 2025 prieš 29 minutes , caper pranešimas: O kaip del tirpimo to kinietisko sulfato, ar bandet patirpinti vandeny? Baisiai ilgai tirpsta O kam tu naudoji ji tirpinta? Rapsam?
kestoxs Paskelbta Kovo 29, 2025 Pranešti Paskelbta Kovo 29, 2025 Iškart po sulfato važiuojat su azotu ar vėliau? Rapse. Kviečiuose sulfatą irgi jau beriate?
Witalikas Paskelbta Kovo 29, 2025 Pranešti Paskelbta Kovo 29, 2025 prieš 2 minutes , kestoxs pranešimas: Iškart po sulfato važiuojat su azotu ar vėliau? Rapse. Kviečiuose sulfatą irgi jau beriate? Taip, zieminiam sulfata isberiam ir vaziuojam su kasu.
vrimvydas Paskelbta Kovo 29, 2025 Pranešti Paskelbta Kovo 29, 2025 prieš valandą, Remse pranešimas: Daugiau mažiau dulka tie sulfatai. Gal tie kristaliniai ne, bet jei 20-30 eur nuo tonos pigiau, tai neverta kreipti demesio į dulkėjimą. O kaip su lapu deginimu ir streso augalui esant rasai .
vrimvydas Paskelbta Kovo 29, 2025 Pranešti Paskelbta Kovo 29, 2025 prieš 44 minutes , caper pranešimas: O kaip del tirpimo to kinietisko sulfato, ar bandet patirpinti vandeny? Baisiai ilgai tirpsta Na tikrai nera taip kad visoks sulfatas veikia vienodai . Nesismulkinsiu bet skirtumu yra ir kartais esminiu. Poveikio laikas ir temperaturos bei dregmes dedamosios gali buti skirtingos . Turiu lenkiska ir pagal gamintojo o ne pardavėju rekomendacija besiu po dveju sav po salietros ir po savaites po KAS .
Remse Paskelbta Kovo 29, 2025 Pranešti Paskelbta Kovo 29, 2025 prieš 5 minutes , vrimvydas pranešimas: O kaip su lapu deginimu ir streso augalui esant rasai . Šiuo laiku tai visiškai neaktualu. Ne ant vėliavinio lapo barstoma.
vrimvydas Paskelbta Kovo 29, 2025 Pranešti Paskelbta Kovo 29, 2025 Ką tik, Remse pranešimas: Šiuo laiku tai visiškai neaktualu. Ne ant vėliavinio lapo barstoma. Ok , tai kodel iki veliavinio lapo darai kitus purskimus . Jei prisidirbsi su startu velevinis nieko nepadės.
caper Paskelbta Kovo 30, 2025 Pranešti Paskelbta Kovo 30, 2025 Prieš 8 valandas, Witalikas pranešimas: O kam tu naudoji ji tirpinta? Rapsam? Tiesiog jis ant zemes labai ilgai tirps, todel ir reikia išberti anksčiau Witalikas 1
Zalgirinis Paskelbta Kovo 30, 2025 Pranešti Paskelbta Kovo 30, 2025 On 2025-03-28 at 23:26, Witalikas pranešimas: Pala, kazkaip nesueina galai. Kur tu cia ankstyva tresima matai. Budavo apie Kovo 25d patresta viskas, o dabar matau ir i balandi itrauksiu. Kaip @ceck sako, turbut paskutinis si sezona busiu labas bet uztat islosi galutiniam rezultate
axe Paskelbta Kovo 30, 2025 Pranešti Paskelbta Kovo 30, 2025 Kadangi ne vienas jau isberet ta kinietiska sulfata tai gal kazkas ir su amazone ji barstet? Galit patarti pagal kuria trasa is programeles menteles nustatyt? Arba teks paciam sverti litro mase ir eksperimentu keliu nusistatyt
piktas Paskelbta Kovo 30, 2025 Pranešti Paskelbta Kovo 30, 2025 Prieš 20 valandų, vrimvydas pranešimas: Na tikrai nera taip kad visoks sulfatas veikia vienodai . Nesismulkinsiu bet skirtumu yra ir kartais esminiu. Poveikio laikas ir temperaturos bei dregmes dedamosios gali buti skirtingos . Turiu lenkiska ir pagal gamintojo o ne pardavėju rekomendacija besiu po dveju sav po salietros ir po savaites po KAS . Kokia granulė? Aš turiu suomišką, toks kaip druska. Veikimas man jo labai patinka, tik reikia taikyti ramų orą barstant
Ovid Paskelbta Kovo 30, 2025 Pranešti Paskelbta Kovo 30, 2025 Ką tik, piktas pranešimas: Kokia granulė? Aš turiu suomišką, toks kaip druska. Veikimas man jo labai patinka, tik reikia taikyti ramų orą barstant Kuo skiriasi veikimas nuo kitu?
piktas Paskelbta Kovo 30, 2025 Pranešti Paskelbta Kovo 30, 2025 prieš 1 minutę , Ovid pranešimas: Kuo skiriasi veikimas nuo kitu? Smulki granulė, greitai tirpsta. Ovid and Heartbreak-kid 2
caper Paskelbta Kovo 30, 2025 Pranešti Paskelbta Kovo 30, 2025 prieš valandą, axe pranešimas: Kadangi ne vienas jau isberet ta kinietiska sulfata tai gal kazkas ir su amazone ji barstet? Galit patarti pagal kuria trasa is programeles menteles nustatyt? Arba teks paciam sverti litro mase ir eksperimentu keliu nusistatyt Koeficientas 1,01 o menteles staciau pagal trasa daug maz tokio pat granules dydzio
Mantas2342 Paskelbta Kovo 30, 2025 Pranešti Paskelbta Kovo 30, 2025 Prieš 2 valandas, piktas pranešimas: Kokia granulė? Aš turiu suomišką, toks kaip druska. Veikimas man jo labai patinka, tik reikia taikyti ramų orą barstant Aš naudoju lenkišką makro kirstalinį, kristalai irgi greičiau tirpst nei spausti kreidos sulfatai. Witalikas and shaolin 2
Witalikas Paskelbta Kovo 30, 2025 Pranešti Paskelbta Kovo 30, 2025 prieš 2 minutes , Mantas2342 pranešimas: Aš naudoju lenkišką makro kirstalinį, kristalai irgi greičiau tirpst nei spausti kreidos sulfatai. Is kur pirkai lenkiska?
Mantas2342 Paskelbta Kovo 30, 2025 Pranešti Paskelbta Kovo 30, 2025 prieš 31 minutes , Witalikas pranešimas: Is kur pirkai lenkiska? Agrokoncerno, bet pirktas gruodį beroc Witalikas 1
rimvydas Paskelbta Kovo 31, 2025 Pranešti Paskelbta Kovo 31, 2025 Prieš 11 valandų, axe pranešimas: Kadangi ne vienas jau isberet ta kinietiska sulfata tai gal kazkas ir su amazone ji barstet? Galit patarti pagal kuria trasa is programeles menteles nustatyt? Arba teks paciam sverti litro mase ir eksperimentu keliu nusistatyt Man panašiai gavosi pagal LV AGRO
vrimvydas Paskelbta Kovo 31, 2025 Pranešti Paskelbta Kovo 31, 2025 Prieš 14 valandų, piktas pranešimas: Smulki granulė, greitai tirpsta. Netiesa . Tirpti tai nevisada daryti savo darba .Cia tik tau taip atrodo . Net temperatura turi poveiki skirtingiems gamintojams . Keista kai Ispaniska produkta sugebama nauduoti ankstiva pavasari (cia nebutinai apie sulfata ). Arba etikeciu neskaitoma arba vadibininka ivalde itikinejimo meno X leveli .
piktas Paskelbta Kovo 31, 2025 Pranešti Paskelbta Kovo 31, 2025 Prieš 3 valandas, vrimvydas pranešimas: Netiesa . Tirpti tai nevisada daryti savo darba .Cia tik tau taip atrodo . Net temperatura turi poveiki skirtingiems gamintojams . Keista kai Ispaniska produkta sugebama nauduoti ankstiva pavasari (cia nebutinai apie sulfata ). Arba etikeciu neskaitoma arba vadibininka ivalde itikinejimo meno X leveli . Kas netiesa? nesiblaškom o kalbam apie būtent sulfatą. Būtent apie suomišką. Tirpumas priklauso ne tik nuo dirvos dregmės, bet ir nuo granulės. Kol granulė ant paviršiaus tol apie jokį veikimą nekalbam. Toliau taip galime diskituoti apie pasisavinimą kas jį įtakoja ir tt Bet esu turėjęs visko ir iš to visko atsirinkęs. Tai kas tau atrodo netiesa nebūtinai yra netiesa. Jei pasibarstai sulfato kurio granulė kaip skaldos ir lauki 2 svaites kol ji suskils sutirps ims veikti tai žmogaus pasirinkimas tik reik laiku nuspręsti kada ją barstyt. Kristalinis užbarstytas ant augalo su rasa keičia lapo spalvą akyse
vrimvydas Paskelbta Kovo 31, 2025 Pranešti Paskelbta Kovo 31, 2025 prieš valandą, piktas pranešimas: Kas netiesa? nesiblaškom o kalbam apie būtent sulfatą. Būtent apie suomišką. Tirpumas priklauso ne tik nuo dirvos dregmės, bet ir nuo granulės. Kol granulė ant paviršiaus tol apie jokį veikimą nekalbam. Toliau taip galime diskituoti apie pasisavinimą kas jį įtakoja ir tt Bet esu turėjęs visko ir iš to visko atsirinkęs. Tai kas tau atrodo netiesa nebūtinai yra netiesa. Jei pasibarstai sulfato kurio granulė kaip skaldos ir lauki 2 svaites kol ji suskils sutirps ims veikti tai žmogaus pasirinkimas tik reik laiku nuspręsti kada ją barstyt. Kristalinis užbarstytas ant augalo su rasa keičia lapo spalvą akyse Daug tiesos . Tesiog norejau atkreipti demesi i miltini sulfata kuris degina lapus ir pietietiska kuris maziau efektivus ir greit isisikaido . Tesiog ziurekim ka perkam ir kaip įai veikia ir nevadinkimw vienu terminu SULFATAS
simasd Paskelbta Kovo 31, 2025 Pranešti Paskelbta Kovo 31, 2025 Prieš 3 valandas, piktas pranešimas: Kas netiesa? nesiblaškom o kalbam apie būtent sulfatą. Būtent apie suomišką. Tirpumas priklauso ne tik nuo dirvos dregmės, bet ir nuo granulės. Kol granulė ant paviršiaus tol apie jokį veikimą nekalbam. Toliau taip galime diskituoti apie pasisavinimą kas jį įtakoja ir tt Bet esu turėjęs visko ir iš to visko atsirinkęs. Tai kas tau atrodo netiesa nebūtinai yra netiesa. Jei pasibarstai sulfato kurio granulė kaip skaldos ir lauki 2 svaites kol ji suskils sutirps ims veikti tai žmogaus pasirinkimas tik reik laiku nuspręsti kada ją barstyt. Kristalinis užbarstytas ant augalo su rasa keičia lapo spalvą akyse Aš irgi už suomiška, šiemet ir premium ir paprasto turiu, pirmas dalykas sava sveikata nebuni maluninkas
AGROMAN Paskelbta Kovo 31, 2025 Pranešti Paskelbta Kovo 31, 2025 prieš 34 minutes , simasd pranešimas: Aš irgi už suomiška, šiemet ir premium ir paprasto turiu, pirmas dalykas sava sveikata nebuni maluninkas lenkiškas kristalas labai neblogas,po 280 e pardavinėjo simasd 1
tadasjo Paskelbta Balandžio 1, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 1, 2025 Dar nelaiatęs KAS'o, planuose buvo šią savaitę tą padaryti, bet kai tokie ateinantys orai šalti, ar verta tą daryt dabar?
UkininkasA Paskelbta Balandžio 1, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 1, 2025 Prieš 1 valandų, tadasjo pranešimas: Dar nelaiatęs KAS'o, planuose buvo šią savaitę tą padaryti, bet kai tokie ateinantys orai šalti, ar verta tą daryt dabar? Kelios dienos bus vėsesnės, lietaus kelis mm rodo. Aš per ateinančias dienas baigsiu tręšti.
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti