Jump to content

Kada zadat pradet tresti zieminius kviecius azotinem trasom?

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 2 minutes , ūk.Dainius pranešimas:

50km nuo ju po5e tonatransporta skaičiuoja  arba ieškaisi už pigiau pats

Man asmeniskai 6km nuo kiemo iki kiemo. Todel net nesuku galvos. Del transporto

Paskelbta
prieš 15 minutes , kvietysss pranešimas:

Jei latviskas tai gali buti kad ir neatves greit... siandien taip pat bandziau judinti, o jie nieko nezinom kada atves nes srautas ciut juda is latvijos...

Taip latviskas tai zarazos pudrina smegenis kaip reikalas

Paskelbta
Prieš 3 valandas, Robertas08 pranešimas:

Nes laivo laukia :obscene-hanged:

Tau jie taip sake nes man tai durniu ijunge sako jau turejo but atvestos logistikai perduota seniai uzsakymas 

Paskelbta
On 2020-03-18 at 23:22, WYCKA/ pranešimas:

Taip latviskas tai zarazos pudrina smegenis kaip reikalas

Jokių eilių pasienyje su Latviją nėra, vakar buvau pažiūrėt. Pasieniečių patikrinimas fūrai trunka apie pusė minutės. Taip kad tegul neskiedžia. Zarasų pasienio postas.

Paskelbta
prieš valandą, dekartas112 pranešimas:

Ka patartumet, salietra berti siom dienom, ar laukti kitos savaites kai atsils oras?

As tai lauksiu, nes niekaip salietros neatveza :icon-smile: bet jei ir tureciau, matyt dar luktelciau keleta dienu. Nors po salnu gali krituliu paduot. Jei tada ivaziuot dar neitu, nusitestu labai viskas. 

Paskelbta

Yra kas kvieciams planuoja atiduoti viska savaites begyje?kazkaip galvoju kad viska gal reiktu duoti nes siemet jie zymiai didesni bent jau pas mane ir kazin kokios prognozes bus siai dienai tai nusimato sausesni orai

Paskelbta
Prieš 2 valandas, urbonas10 pranešimas:

O tai kam čia žebravot gyvenant prie Kauno. Čia gi ne LT pakraštys, kad neatvežtų. Apskambink kontoras, tikrai užveš pakeliui kas nors.

Ahema neturi. Scandagra nekelia rago. O kitur net nz. Tai galvoju cia pasiklausiu.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...