Jump to content

Kada zadat pradet tresti zieminius kviecius azotinem trasom?


stauga

Recommended Posts

Taip, kiekvienas bandom atrast ta aukso viduriuka kad padaryt viska gerai.. tokiu laiku tresiant arba kas anksciau trese didelem normom kaip 300kg/ha ir daugiau manau neprotinga... nes vegetacija prasidejus bet del tokiu oru ji vyksta labai letai ir didele dalis azoto keliauja i griovius ;) Mazom normom nieko nesakau pasizaist galima ;) aisku kai orai pasitaisys azoto tada galime nebegaileti, bet cia mano nuomone tokiu klausimu :)

_________________________

I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

cia paskaicius tai galima ysivaizduot kad vasariniu kvieciu bus net neverta trest nes bus per sausa ir azotas nepateks prie saknu,nes jau zieminius uzpuole sausra :D ,mielieji be +10 jusu azoto augalai nesisavins,o tik jis eis gilyn rieskias tols nuo saknu,o prie minusines temperaturos jis dar ir garuoja,taip kad jus berkit y sveikata,jeigu augalas jo neima tai...neima,cia zodziai seno agronomo :eusa-think:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

liko trys saltos naktys, o po to lietus ir siluma, simboline bet vis kylanti

mindux,

tyrimai labai paprasti, is drenazo pasiimk vandenuko ir pasiziurek koncentracija drusku jame. einant pasalui koncentracija buna didziausia, po to intensyvumas mazeja.

dabar tas naujas azotas tikrai nesiplauna, gali buti ramus, beda ta kad jis pasedo i gilesnius sluoksnius ten kur krituliu daug ir seta sekliai tai tam tikri nepatogumai tikrai kils, taciau jei dirva skutimas o ne arimas azoto sedimas zenkliai mazesnis del dideles mikro organizmu koncentracijos 15 - 20 cm sluoksniu, be to laidumas vandeniui pavirsinio sluoksnio taip pat mazesnis tad ten baimes reiktu seti zenklai maziau.

taigi nepergyvenkit be reikalo ypac tie kas neturi pagrindo tam. nebent norit pasijausti itin pilietiskais ir pasidziaugti tuom kad esate gudresni nes netreset, dar ne viskas priklauso nuo apsisprendimo tresti ar ne, reikia ziureti koks podirvis, kiek organikos dirvoje ir tt.

eksperimentus su vandeniu esu dares, tad jauciu turys moraline teise isdestyti savo patirti

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Bet žiūriu vegetacijos intensyvumas labai priklauso nuo veislės tarkim skagenas pats pirmas dėjo šaknis ir šakniaplaukius leist o va zenta ir kovas vėluoja

o pas mane tai kovas ir skagenas dabar tik pradejo leist saknis ir tos iki 1cm,kitos tik tik leidziasi,jauciu silumos trukumas :icon-rolleyes:

Nieko šia sav bus šilumos tai augimas suaktyvės

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...