Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 17 minutes , Auguliss pranešimas:

man atrodo nemazi pinigai, nors kai buvo man mtz deze subirejus uz perrinkima paprase 27e valandai 

Nėra pasirinkimo reikalingas traktorius,o pats neremontuoju,tai arba moki pinigus arba žiūri į stovintį traktorių 😅

Paskelbta
prieš valandą, nierkac pranešimas:

Nėra pasirinkimo reikalingas traktorius,o pats neremontuoju,tai arba moki pinigus arba žiūri į stovintį traktorių 😅

gal drauga turi koki ar pazystamas kuris uz viena kita simtine padetu suremontuoti

Paskelbta
prieš valandą, Auguliss pranešimas:

man atrodo nemazi pinigai, nors kai buvo man mtz deze subirejus uz perrinkima paprase 27e valandai 

Pats kai galiu remontais užsiimu, šiaip valanda 30, bet jei darbo daugiau tai ir iki 20 nuleidžiu. Nerūkau ir plepalais laiko netempiu. 

Paskelbta
prieš 53 minutes , Eduardas pranešimas:

Pats kai galiu remontais užsiimu, šiaip valanda 30, bet jei darbo daugiau tai ir iki 20 nuleidžiu. Nerūkau ir plepalais laiko netempiu. 

tie 27e oficeliai buva su garantiniu ir panasiai, kaina gal ir gan normali bet kai belarusas nesunkiai remontuojasi ir pats ta gali pasidaryti kaskaip nekyla ranka kazkam uz remonta moketi

Paskelbta
prieš 45 minutes , Auguliss pranešimas:

tie 27e oficeliai buva su garantiniu ir panasiai, kaina gal ir gan normali bet kai belarusas nesunkiai remontuojasi ir pats ta gali pasidaryti kaskaip nekyla ranka kazkam uz remonta moketi

Garantiją taip pat duodu, dėl oficialumo kitas reikalas. 

Taip mtz jau seniai remontavau, visi patys moka, paskutiniai buvo valtra case, nh.. 

Paskelbta
prieš 43 minutes , Eduardas pranešimas:

Taip mtz jau seniai remontavau, visi patys moka, paskutiniai buvo valtra case, nh.. 

Per kelias valandas pakeiti mtz 80 grupe.

Paskelbta
Prieš 6 valandas, nierkac pranešimas:

Už kapitalinio remonta 800 e nori normali kaina AR biški perdaug😅

Mano manymu yra stipriai per daug, jei remonto variantai tik už tokią kainą + detalės, gal tikrai vertėtų pasižiūrėti cielą, einantį variklį nupirkti gautųsi šiek tiek pigiau ir mažiau reikalų..

Paskelbta
Prieš 4 valandas, Eduardas pranešimas:

tiesa nepaminejau kad tai buvo pries 4 metus

Paskelbta

Nu bus kaip bus,bet nusprendėme daryti kapitalinį,siand viską išardė,tai taip suskambinom kur dalių gal biški geresnių,tai brangiausiai gavos alkūninis velenas 460 e....

IMG_20230105_132022_3.jpg

Paskelbta
On 2023-01-10 at 14:22, stapcius pranešimas:

Kur patartumėt pirkt švaistiklius belarus 245 varikliui? 

Ten kur kainos prieinamos, o dėl kokybės tai teisybės nesužinosi, visi pardavėjai, kad parduoti tau tiek protą išdulkins, kad įtikinti kad pas juos ta prekė yra geriausia. 

Pirk pas tą, kur visas dalis perki. 

Paskelbta
Prieš 2 valandas, pukotukas pranešimas:

Tik nepamiršk pasisverti nupirkęs nes beveik tikiu kad bus nevienodo svorio

Vakar nupirkau, tai iš keturių, tik vienas sunkesnis 3g. Tai šnd rinksim. 

Paskelbta
On 2023-01-05 at 19:10, nierkac pranešimas:

Nu bus kaip bus,bet nusprendėme daryti kapitalinį,siand viską išardė,tai taip suskambinom kur dalių gal biški geresnių,tai brangiausiai gavos alkūninis velenas 460 e....

O tai velenui senam jau kirdyk buvo? Kuriuos prasuko indeklus ,ar neprasuko?

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...