Jump to content

Kokiu ineterneto browse'riu naudojates


Ukius_bulvinskis

Kokiu inteneto browser'iu naudojates?  

54 nariai balsavo

  1. 1. Kokiu inteneto browser'iu naudojates?

    • Internet explorer
      24
    • Opera
      11
    • Firefox (mozilla)
      19


Recommended Posts

Kaip matau dauguma naudoja IE7 naršykle. Dabar suprantu iš kur tos beviltiškos diskusijos jog toks traktorius geriau nei toks, nes tas pats ir su naršyklemis. IE naršyklė populiariausia, tačiau ... . IE7 pagal galimybe dabar tik vejesi Opera ar Firefox. Daugumai navarotu net nereikia, ar net bijo eksperimentuoti su naršyklėmis. Susikonfiguravus naršyklę pagal savo poreikius ir padirbus ilgeliau IE naršykle butu galima palyginti kaip MTZ traktorių prieš užsienietiškus. O IE7 Pro -užsienietiška traktoriu rinkta Rusijoje.

Nebijokite eksperimentuoti. Tai nieko nekainuoja.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 mėnesių...

Opera. Ypač tuo atveju, kai namuose yra letas net ryšys. Opera pirma atidaro tekstus, po to paveikslėlius. Todėl galiu skaityt tekstus ir kartu laukt, kol užsikraus paveikslėliai. Gal ir kitos naršyklės taip elgiasi, taučiau apie IE to negalėčiau pasakyt. Kartais pasinaudoju ir OperaTor (kai buvo "Mis ūkininkaitės" rinkimai :lol:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

bandžiau opera, bet nepatiko, kad per daug kišasi į kitus reikalus (e-paštą pvz)

Nezinau kur ten kisasi, bet man labai gerai, kai vienas naudojiesi kompu ypac geras dalykas yra "wand", suvedei viena karta slaptazodi ir viskas, paskui atejai kita karta, jei praso Ctrl+enter ir nieko nereik maigyt. Daug visokiu maloniu smulkmenu kurios palnegvina gyvenima, kad ir istorija, gali susirasti per 100 paskutiniu sesijos puslapiu kuriuos buvai atvertes, atidaro i ta pacia vieta kur buvai isejes, gali vel eiti su "back" jau is trash'o istrauktame puslapyje. Na ir dar daug daug visokiu gadget'u

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Patikslinu. Laptope as naudojuosi greitom knopkem internetes e pastas ir t t tai kai paspausdavau pasta man vietoj autluko atidarydavo kzkoki operos pasta. Antras dalykas, kai karta suvedi slaptazodzius i tapati puslapi negali ieiti su EI jai yra noras ar reikalas, nesvarbu ZU.com ar internetine bankininkyste. Tik del to atsisakiau, pabandziau firefox ir patiko, ne viskas zinoma (bookmarkspvz na ir man pagal nutylejima lietuviska ikrove tai dabar nebesuprantu kur ko ieskot :lol:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...
  • po 5 mėnesių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...