Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

kad gal ne, kainas visi slepia kotai. net i viena firma buvau nuejas, sakau reik tokiu ir tokiu trasu, sako turim, sakau kiek kainuoja, sako nezinau... kieno gamybos, vienanares ar misinys- velgi atsakymas nezinau.. prasiau kad paskambintu kai suzinos. jau 2 dienos tyla... firma neismazuju, tik nesinori reklamos duoti jai...

• po 2 savaičių...
  • po 2 savaičių...
Paskelbta
Man labai nepatinka jog tos pigios trasos baisingai dulka.

pirk brangesnes, nedulkės :)

O jo, tikrai nedulkės....... nes granuliuotos po 600kg granulėm. Ypač jeigu moki 2000lt/T baltike :icon-evil:

b89748e9f9f40bf237d75d2845bb504c739.png

e3298471824568eb386a239b43ba0281577.jpg

d318931daaf85675e48818deeb7de8b0111.jpg

7f1f1431ff7e2ed49142247887af1989582.jpg

Ypatingai "kokybiškos trąšos" į sėjalką :icon-exclaim:

Taip kas trečią - ketvirtą maišą tenka išleidinėti :eusa-doh: Ačiū dievui, kad tik "pabandymui kokybiškesnių" paėmėme.

Paskelbta
Man labai nepatinka jog tos pigios trasos baisingai dulka.

pirk brangesnes, nedulkės :)

O jo, tikrai nedulkės....... nes granuliuotos po 600kg granulėm. Ypač jeigu moki 2000lt/T baltike :icon-evil:

Ypatingai "kokybiškos trąšos" į sėjalką :icon-exclaim:

Visos tokios ar tik vienas maisas?

Paskelbta

kokias kainas dabar siulo pardavejai azotiniu trasu? Kazkaip mintis kirba kad jau metas uzsipirkineti, nes nafta brangi, reiskiasi ir dujos siek tiek brangs, o achema ir dabar jau dejuoja kad dirba i minusa. Ka manot? NPK trasas manau tikslingiauia bus pirkti po nauju. Girdejau DAP kaina sukasi dabar apie 1360, vasara buvo 1500 apie kalio pigima dar negirdejau, nors turetu pigti anot spaudos.

Paskelbta
Siemet tik 3 maisus tereikejo su kuju dauzyt.... :eusa-doh:

Nuo pavasario saugomų po tentu "lievos firmos (ruskos)" neteko nei vieno maišo su kūjų 5 min daužyti.

Tai jus ka, jokiu pretenziju jiem nekeliat, man kaip buna nors vienas maisas skambinu ir chebra greit keicia... :eusa-naughty::eusa-naughty:

Paskelbta
Siemet tik 3 maisus tereikejo su kuju dauzyt.... :eusa-doh:

Nuo pavasario saugomų po tentu "lievos firmos (ruskos)" neteko nei vieno maišo su kūjų 5 min daužyti.

Tai jus ka, jokiu pretenziju jiem nekeliat, man kaip buna nors vienas maisas skambinu ir chebra greit keicia... :eusa-naughty::eusa-naughty:

Pasirodo Jiems nusišikti ant pretenzijų. Blyn, sakiau nors nuolaidą padarys, nifigą - sąskaita atėjo pilna kaina :icon-evil: Na bet "trąšas" įkišo pirmą ir paskutinį kartą. Yra kas ir daugiau prekiauja be jų :icon-rolleyes: ir kaip bebūtų keista tikrai kokybiškomis :D

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...