Jump to content

Patogiausias ir greičiausias sėjamųjų užpylimas


Recommended Posts

Mes spu6 uzpilinejam. visaip yra teke dirbt. siaip su frontaliniu. dabar gausim manitou pakroveja. tai vis maziau problemu. mano manymu su tais uzpylejais zaistis nelabai apsimoka. na visu pirma tai ziurint koks uzpylejas. Jej ten tie is gaz52 padaryti tai ten tik zaidimas su jais, ne nebent ta vadinama "kormovozke" tai ji ja 7t atrodo pereina. Dabar toki situacija: pats galvojau pirkti uzpyleja , bet man is to jokios naudos. jei man reikia iseti 12t tai man viskas nepereis i uzpyleja, tai as geriau pilu viska su didmaisiais ir su priekabom lakstau.Aisku didmaisiai toniniai,nes jie yra daugiakartiniai, apacioje uzsiriza tokia triuba , manau patys zinot.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Arimai, kiek zinau laumetris gamina snekus prie priekabu sono ar galo , kazin ar apsimoka? tarkim dedi ant sono 2pts6 priekabai ? Ar tik nesulinks ta priekaba kai pakelsi ? Manau kad cia perdaug pavojinga butu ..

snekus ant priekabos gamina liudyne, o laumetris dedasi GERA antkaini ir parduoda, tiems kur nesugeba susiieskot. 2 pst6 turi labai silpna rema, bet ji sustprinus manau galima padaryt nebloga daikta, aisku turint pinigu ,daiktu yra geresniu, bet su juo irgi dirbt galima.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Bet remo nestiprinus tai suprantu , kad pats spastus pasistatytum. Juk bortas uzdarytas, o hidro cilindras isstumtas, butu toks lauzimas... Beja manau kad tai vistiek nebutu taip gerai kaip su didmaisiais. Juk ranku darbo tai zymiai daugiau butu ... reiktu ir pakasiot, parausyt.Na suprantu tuos kurie neturi jokios galimybes didmaisiam kraut. Dabar isvis patogu. Sandely sekla valo ir tiesiai i beicavimo masina eina , o is jos sneku i didmaisiam kraut specialu vamzdi.. belieka tik didmaisius kraut.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Tiesa, Arimai, gal zinai mazdaug kokia kaina tokiu sneku ? kaip suprantu tai jie hidrovarikliukais varomi ?

Su tokiu sneku mazas nasumas ilgai pildysi sejalka. Geriausia ieskok kormovezio ZSK-10 ant zilo ismeti varikli deze kabina kardana ir padarai kaip is gaziko priekaba netoli manes vienas pasidares tai net i aruodus su juo susipila per rugiapjute.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

o koks to karmavozo sraiges nasumas t/h?????????

Turiu du vienas su traktoriu kitas pats važiuoja . Vaderštada keturių m . užpila per kokias 5-10 min. Per metus su jais perpilam apie 100 ton.

Bet galvoju pirkti JSB teleskopą ir užpilinėti su didmaišiais nes tuo pačiu reikia trašas užpilti .

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...
  • po 1 metų...

Šiuo momentu vienas Jumzas krauna trąšas namuose, kitas varomas į laukus, dar reikėtų trečio pakrovėjo pakraut sėklą sandėlyje (tam naudojam skolintą gervę prie MTZ). Traktorių krūva, neina nieko vyt į medį, sėjam apsisėjam, bet be traktorių dar reikia ir vairininkų (kurie neturi ką veikt po sėjamos užpylimo :)). Atrišinėt maišą po Jumzo strėle (plius dar uždėtas prailgintojas) ir 800 kg didmaišiu nėra jauku. Išeitis būtų sunkvežimis su kranu, atpultų visi 3 pakrovėjai, bet pagalvojau ir apie teleskopą, juolab, kad laikomi galvijai ir pakrovėjas naudojamas kiekvieną dieną. Kiek besidomėjau teleskopiniais, visi turi kablį gale. Kaip atrodytų ~15t. tampymas sėklos į laukus 30km -+?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...