Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

actara, sisteminiu, mazesne doze, dar nebuvau nuejes paziuret. Nesinori tersti produkcijos, na bet bent jau galiu pasigirt, kad be sintetiniu trasu auginu.

herbicidas fenix (1 kartas)

actara + infinito (1 kartas, bet uzlijo lietus)

actara + championas (2 kart)

auginu meslo fone.

Paskelbta
actara, sisteminiu, mazesne doze, dar nebuvau nuejes paziuret. Nesinori tersti produkcijos, na bet bent jau galiu pasigirt, kad be sintetiniu trasu auginu.

herbicidas fenix (1 kartas)

actara + infinito (1 kartas, bet uzlijo lietus)

actara + championas (2 kart)

auginu meslo fone.

O kaip su žolėm tame mėšlo fone?

Paskelbta

Jei yra lipikų, garstukų, rūgčių ar vijoklių, tai mcpa nieko gero nepadarys. Nežinau, ką turėjai omenyje rašydamas "+" ženklą, bet jei tai reiškia mcpa super ir fusilade forte vienu purškimu, tai geriau to nedaryt, nes bent jau vienskiltės piktžolės tikrai augs laimingai po tokio mišinuko. Mano manymu, geriau jau titus naudot vietoj tų dviejų, jei paaugusių balandų nėra.

Paskelbta

Man neėmė tai ir sakau. Stipriai sustresavo, bet po to vėl atsigavo.

O roundapu nei iš rudens, nei pavasarį bulvienos nepurškiu. Iš rudens purškiant vienmečių vistiek pridygs pavasarį.

• po 3 savaičių...
Paskelbta

sveiki ,augintojai idomu po kiek bulves pardavinejat. Siandien buvau ukininku turgui ukmergei paziuret kainu nes ir pats noriu vest tai nemaloniai nestebino (jei buciau pirkejas tai atvirkciai); prie ivaziavimo i turgu po 75cnt. o turgui po 50cnt. bet labai dideles gal delto pigiai Normalaus dydzio nebuvo isvis parduot gal buvo ispirktos velai jau nuvaziavau

Paskelbta

mes prie namu kilais pardavinejam vineta,dideles po1lt.,seklines maisytos su nerusinem po 50cnt.Pas mane priemolyj pasodintos jau yra viena,kita papuvus,bus matyt kai kasim rimciau,jei eis su kombainu ivaziuot. :eusa-think:

• po 2 savaičių...
Paskelbta
Bulvių derliaus tokio prasto dar nėra buve, sugedusiu koks dešimtadalis.

Bulvių derlius geras labai, tik vat kainos nėra vietos rinkoj ir rytuose reiks su baltarusiais konkuruot. Praeitas sezonas pamirštas, grįžtam į realybę. :)

• po 2 savaičių...
Paskelbta

o kodel bulves pradejo puti sklepe ? atrodo ir sausos ir viska, nuplauk bulve ziu kad jau pradejus puti. kodel jos puna, cia ligos ar kas ? gal su kuo pusti reikia jas kai auga? ar kaip. pas mane 10 aru bulviiu, tai tik del saves :)

Paskelbta
o kodel bulves pradejo puti sklepe ? atrodo ir sausos ir viska, nuplauk bulve ziu kad jau pradejus puti. kodel jos puna, cia ligos ar kas ? gal su kuo pusti reikia jas kai auga? ar kaip. pas mane 10 aru bulviiu, tai tik del saves :)

idomu kokia diena data kasei

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...