Jump to content

Vyteniss

Nariai
  • Pranešimai

    61
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Reputation Activity

  1. Haha
    Vyteniss reacted to dzipas in Ūkininkų protesto akcijos   
    Blin Eigirdas ministeri i skatavoza tik mintim ikist norejo - tai milicija silute apsupo, o i tavo toki komentara -tai i kiema Ara atsius
  2. Patinka
    Vyteniss reacted to paulius radvila in Verslo sinergija ūkyje.   
    Turėdamas toki velniskai gera konkurencini pranašu pries kitus eini i banka imi 10 mln pradziai ir perki uki bent 2000-3000 ha. Per 2-3 metus kazkiek bankui atiduoti ir eksponentiskai kaip girteka, maxima ir panasus verslai pletiesi. Deja zemes ukis turi 2 mazas neprognozuojamas smulkmenas, orus ir birzos zaliavu kainas.
  3. Patinka
    Vyteniss reacted to dumoju in Kas vyksta Lietuvoje?   
    Ponas misteri skaičiuotuve, jeigu kas ir yra finansiškai neraštingas, tai tik tamsta. Tavo biznyje "pirkti-parduoti" didelio kapitalo bei investicijų nereikia. Pabezdėjai apie perkamą techniką, bet svarbiausio klausimo, mūsų darbo įrankio - žemės, nepalietei. Jos yra tiek kiek yra, tad visi norintys ją dirbti turime sutilpti po ta pačia saule. Perkame ją ir brangiai. Kol vykdoma veikla, šiai dienai, jos atsiperkamumas mažas.
    Kodėl savo prekių sandėlį ant nudėvimo turto pastatęs? Mes tai negalim. Neturim atskaitymų ten kur jūs turit ir dar p**** protą viešai. 
    Man nusiš*** ant tos tavo veiklos. Jūs su**** asfalto žmonės niekada nesuprasit kaimo žmonių, ir kas palaiko gyvastį kaime.
    Rozetę bute prisisuk, kaži sugebi, ar žmona už elektriką? 
  4. Patinka
    Vyteniss got a reaction from ukininkas ed in Už kiek perkate žemę?   
    Per regia pasižiuri sklypo unikalu numerį, tuomet jungiesi prie registrų centro ir pagal unikalų numerį susirandi dominantį sklypą, susimoki 1,45 ir turi savininkus.
  5. Patinka
    Vyteniss reacted to JCB in MASSEY FERGUSSON   
    Atomazgą papasakosiu. Tai Gracijus buvo atvažiavęs, apžiūrėjo ir išvažiavo studijuoti instrukcijų, po šiai dienai tylu iš jo pusės, matyt dar mokosi. 
    Supratę situaciją, trukdėm ewą. Važiavo kelis kartus, keista filtras, davikliai, kalibruota, rezultatas tas pats. Nuteikė, kol dar eina važiuoti reguliuojant jautrumą, tol važiuot. Po savaitės patys skambina, teiraujasi ar tas pats, pasirodo jiems patiems įdomus atvejis, tada inžinierių šaika atvažiavo, nutarė kad kalta azoto pūslė, nulėkė pasiimt pūslės, pakeitė ir vuolią. Dar negavo sunkių darbų, bet dabar dirba kaip ir anksčiau, nešokinėja. Susimokėjau už pirmą atvažiavimą ir filtrą, bei azoto pūslę. Antras pliusas jiems, kad nepaliko bėdoj ir kas svarbiausiai nenumovė kelnių už orą, ne kaip kiti servisai.
  6. Patinka
    Vyteniss reacted to urbonas10 in Mechanizuotų žemės ūkio darbų ikainiai   
    As siulau solidarizuotis su kolegom neturinčiais kombaino ir neskriaust smarkia jų šiemet. 50 Eurų/ha už kombaino gainiojimą po lauką ir plius 5 eurai už bunkeri(pas mane 2tonu) derliaus. Nes labai yra netaspats laiko ir kuro sanaudu, kai kuli 2t/h ir 5t/h.
  7. Patinka
    Vyteniss got a reaction from gbandinis in Peliuškų auginimas   
    Pavasarį pirkau peluškų iš ūkininko, tai jis su avižom arba pupom maišo ir sėja, nukūlus su valoma atskiria. 
  8. Patinka
    Vyteniss got a reaction from jaunasis21 in Išmokos 2014-2020   
    Ten turėjo būti išmoka jaunajam ūkininkui už 90ha.
  9. Patinka
    Vyteniss reacted to gerasukis in ES parama 2014-2020 m. Investicijos į materialųjį turtą   
    Nusipezat kaip bobos. esme, kad NMA primeta taisykles kiek turim prasukt moto val. ir pan. koks kieno reikalas kaip naudojam savo daiktus??? juk isipareigojom laikytis tam tikru disciplinu, apie moto val. niekur nebuvo mineta!!! Nes dabar myza jum ant galvos, o sakot nieko tokio nors nenutroksim...
  10. Patinka
    Vyteniss got a reaction from KAZE in Gyvulininkystės įranga   
    Westerno  praėjusią savaitę atvežė. Dinapolio nepatiko, kad grindys skarda dengtos ir direktorius per parodą nemaloniai bendravo. Westerno smulkmenos geriau apgalvotos. Dinapolio kaina draugiškesnė piniginiai.
  11. Patinka
    Vyteniss got a reaction from Amber in Zymeto Kuro Kaina   
    iki asaru.
  12. Patinka
    Vyteniss got a reaction from gbandinis in Išmokos 2014-2020   
    Dėl nenašių. Didelio nepalankumo vietovėse kompensacinė išmoka yra 61 Eur už ha. Iki 100 ha plotas remiamas 100 proc., nuo 101 ha iki 500 ha – 71 proc., nuo 501 ha – 41 proc.Mažo nepalankumo vietovėse kompensacinė išmoka yra 46 Eur už ha.Iki 100 ha plotas remiamas 100 proc., nuo 101 ha iki 500 ha – 77 proc., nuo 501 ha – 55 proc. O žalinimo iki galo dar nepatvirtino.
  13. Patinka
    Vyteniss got a reaction from Mikus in ES parama 2014-2020 m. Investicijos į materialųjį turtą   
    Jauniesiems ūkininkams (fiziniai asmenys, kurie paramos paraiškos pateikimo dieną jaunesni nei 40 metų amžiaus ir turi reikiamų profesinių įgūdžių bei kompetencijos), investuojantiems penkerių metų laikotarpiu po įsikūrimo, finansuojama iki 70 proc. visų tinkamų finansuoti projekto išlaidų. Jaunasis ūkininkas laikomas investuojančiu penkerių metų laikotarpiu po įsikūrimo, kai ne vėliau kaip prieš 5 metus iki paramos paraiškos pateikimo pirmą kartą, kaip ūkio ir valdos valdytojas, pateikė paraišką tiesioginėms išmokoms gauti ir iki paramos paraiškos pateikimo  nepertraukiamai vykdė deklaravimą.
    Tai  jei mano ūkis registruotas 2008 metais, bet pirmą kartą deklaravau 2013 metais, tai pretenduoju į 70% intensyvumą?
  14. Patinka
    Vyteniss got a reaction from Dzūkija in ES parama 2014-2020 m. Investicijos į materialųjį turtą   
    Paraiškas teikė ne tik gyvulininkai, kas žino kiek iš tų paraiškų pateikė augalininkystės ūkiai.Jau darosi absurdiškas gyvulinkystės ir augalininkystės ūkių priešinimas.
  15. Patinka
    Vyteniss got a reaction from Gita in Verslo planų es paramai gauti rašymo kainos 2015- 2020   
    LZUKT už supaprastintą 400 eurų+pvm.
  16. Patinka
    Vyteniss reacted to Doncas in žiemkenčių buklė   
    as ir anksciau darbymeciu nedavalges, nedamiegojes, naktimis, be poilsio, sekmadieniais, bet
    po kiek laiko pagalvojau: wtf cia as sau dirbu ar kazkam vergauju ir kur tas malonumas ....?  sekmingai situacija keiciu sau patinkancia linkme ir matau kad viskas klojasi dar geriau
    linkiu tau to paties  
  17. Patinka
    Vyteniss reacted to ramunas.s in Jaunųjų ūkininkų įsikūrimas 2014-2020 m.   
    Taip. Metai cia neturi buti svarbus,o esme pati situacija.ukije,taip pinigai ir nukeliautu kur ju labiausiai reikia ir ten jie duotu max efekta. Nes db tai tos paramos nukeliauja ir stambius ukius,kurie dar geriau tik pradeda gyvent,turi jie tu pinigu bet kada jiem gana.
  18. Patinka
    Vyteniss reacted to ramunas.s in Jaunųjų ūkininkų įsikūrimas 2014-2020 m.   
    as cia vis skaitau skaitau kas tas paramas cia tik tyko kada bus, kada bus galima tik pasinaudot, bet toks pastebejimas kad daugiausia laukia tie kurie yra stambiu ukininku vaikai kuriu technika jau ir taip gera, kurie valdo jau kelis simtus ha, bet jiems niekada negana, uzraso savo vaikam zemes gabala, kad tik galetu ta parama paimt. cia sulauksiu daug kritikos, bet taip yra tokia tiesa. labai noreciau kad parama butu pirmiausia skiriama tiem kuriu tevai nera stambus ukininkai kurie fiktyviskai steigia vaiku vardu ukius ir grobiasi tas paramas, taip uzkariaudami visas zemes ir sunaikindami smulkius ukininkus. teisingiausia kad parama nukeliautu tiems kuriu tevai nera stambus ukininkai, o tiems kurie pradeda nuo gryno 0, uz kuriu nugaros nestovi tevelis su 500 ha plotu, o tam vaikui grynai ten neidomu tas ukis. bet galima daug noret, taciau yra kaip yra, neliks smulkiu ukiu tuoj ant lietuveles nes tos va paramos kuriu taisykles apgailetinos padarys viska.
×
×
  • Create New...