Jump to content

kubota 22

Nariai
  • Pranešimai

    252
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

Reputation Activity

  1. Patinka
    kubota 22 reacted to KAZE in Pasaulio įvykiai   
    Čia geras.Kažin,o nuo kokios nors LRT į srutų bačką ...Pajungimas tiktų ?
  2. Patinka
    kubota 22 reacted to Augunstas in Pasaulio įvykiai   
    Tikejais kad autoriu :pasodins,nubaus , istrins , uzars kur pamiskej  Ten kita nuomone buvo kuri netiko jum trim . Dazniausia tas ,,bandos patino,, sindromas kaltas , supykstat lygioj vietoj uz nuomone kad ji yra kitokia kitur.Kaip ir vienai asmenybei is Setos ,pas ka galva bus iskelta,ne jum sprest kiek ir kokia ta galva bus pakelta  .
     
  3. Haha
    kubota 22 reacted to wydas63 in Pliurpalas   
    Nežinau kaip kiti , bet aš naujajai valdžiai rašau tvirtą "dešimtuką"  , ba viską daro taip ko iš jų ir buvo tikėtasi ... , nu ir žinoma didelis ačiū progresyviajam jaunimui .    
  4. Patinka
    kubota 22 got a reaction from Lorkis in Pradėjo byrėti freza   
    Pirkau kiniškus Litechnijoj,  dar litais mokėjau, berods po dvylika .  Pamenu tik, kad kai nuvažiavau pirkt tai nuolaidą padarė ir neblogą,  tikrai nereklamuoju ir nebandau kažkaip paveikt Jūsų apsisprendimo,  man paprasčiausei iki jų arčiausiai. 
    Frezos peiliai buvo juodos spalvos,  jokie ten auksiniai ar dar kokie. Pakeitęs peilius važinėjau dar du pavasarius uždarbiaut , dabar tik sau.  Ant peilių tik dažai nusitrynė.  Kiek ten to ploto teko sufrezuot, sumku pasakyt,  vieną nemažą gyvenvietę aptarnaudavau plius dar į sodų bendriją šiek tiek. Tai tiek apie tuos kinietiškus nagus.
  5. Patinka
    kubota 22 reacted to cainikas in Kas vyksta Lietuvoje?   
    Kalbant apie TI reikia atlikti namų darbus.  Briuselis aiškiai pasakė, kad didesnės TI nepriklauso, nes per  mažai pakilo darbuotojų atlyginimai.  Taigi reikia girdėti ką sako ir antra pusė.  Milijardus ES investavo į Lietuvos Žemės ūkį, ūkiuose puikuojasi naujausi  moderniausi traktoriai ir įrengimai, o grąžos,  nėra, atlyginimai neauga, emigracija tęsiasi, skurdas kaime gilėja.  Vadinasi duota parama efekto neduoda tai kam dar švaistyti ES lėšas jei jos nueina į balą. Tai kaip  tas derybininkas gali atremti tokius argumentus? Europoje gi ne durni sėdi.  Su vietinais mokesčiais yra taip, kad  kuo daugiau išgrūdam emigracijon tuo didesnė ir labiau mokesčių našta spaus likusius dar krutančius Lietuvoje. Nei vienas valdininkas ar mokytojas  nesimažins sau algos dėl to kad nebėra kas pinigus  uždirba.  
  6. Patinka
    kubota 22 reacted to wydas63 in Pliurpalas   
    Ne mažiau įdomu , kai Lietuvoj skalūninių dujų projektą , net apsipūtojęs prastuminėjo Mazuronis  . Kur čia , kaip aplinkos ministro įnteresas ?? 
  7. Patinka
    kubota 22 reacted to flankeris in Mini traktorius iš motobloko   
    Tech.apžiūra:
     

  8. Patinka
    kubota 22 reacted to flankeris in Mini traktorius iš motobloko   
    Pasodinom vairo reduktorių.Jis yra nuo kažkada labai paplitusio modelio VAZ-2101.Vairo traukes ir antgalius irgi panaudosim nuo to pačio VAZ'o.Kryžmė ant reduktoriaus nuo kažkokio VW,tiko šlicai ant veleno.Dar normaliai niekas neprivirinta,tik sukabinta,nes jei kas ne taip,mažiau vargt reiks,kad nulupt.
     

  9. Patinka
    kubota 22 reacted to PArty in Pliurpalas   
    Priešo priešas  gali būti "draugu" kol ji naikina.
    50%nuo atėjusių balsuoti emigrantų,bet atėjo kiek ?10%-5%ar dar mažiau nuo visų emigravusių?
     
    Išsilavinimą kaip ir turiu,pajamomis nesiskundžių,bet už Šimonių mergą ir koncervus  net didžiausiam košmare nebalsuočiau(gal  dar doktorantūros reikia ,ar Uspaskicho pajamų kad balsuoti pradečiau).
    Tai tik psichologinis teroras:jei nebalsuoji už koncervus - tu durnas,neišsilavinęs ubagas.
  10. Patinka
    kubota 22 reacted to arciu555 in Pliurpalas   
    Prezidento rinkimai yra ne partiniai,o asmeniniai. Kadangi Karbauskis negeriantis tai per daug blaiviai masto. Jeigu Karbauskis pastate Skverneli nemokanti anglu kalbos ir sako balsuokit-pats kaltas. Kas balsavo uz Nauseda suprantu,dar mes jo nepazystam,bet kas uz Simonyte-nesuprantu,nes mes ja pazystam. Pati pasisake,kad balsavo pries didesnes bausmes uz korupcija,pati pasisiule ginti UZ DYKA,privacius pensiju fondus (juk jie vargseliai neturi pinigu),kurie is Lietuvos ,,turtingu ,,pensininku pervvesdavo 200 limonu kasmet, sake atsauks vaiku pinigus,zodziu.....Pati sauke,kad neimti referendumo biuletenio ir (parode pavyzdi). As nesuprantu,kaip galima zmogui pasakyti neimkit biuletenio,juk tai yra laisva valia,galima balsuoti uz ar pries,galima argumentuoti,kodel neimti,o dabar neimkit ir viskas. Ta visuma rodo,kad Tiek Simonytei,tiek Grybauskaitei iki normalios erudicijos iki gero prilygstancio prezidentui issilavinimo,pagarbos zmogui,kaip vezliui iki menulio .
  11. Haha
    kubota 22 reacted to Augunstas in Pliurpalas   
    Turtai europes niekis ,geriau Jevgenij papasakotu kaip jaunystej uzdarbiaudavo kraunant trasas ,man dar idomu suzinot ;jas kraudavo maisiukais ar su jumzu palaidas tam angare (moze vstrecialis)
  12. Haha
    kubota 22 reacted to wydas63 in Pliurpalas   
    virusinis trojans kaukolėj apsigyvenęs , o pagaut jo nei sunaikint nein  . Vat prie to  zadornovs ir kabzons ir visa kita beleberda , panimatj nado    
  13. Haha
    kubota 22 reacted to PArty in Pliurpalas   
    Kad tie rinkimai tokie kad pasirinkimas arba  koncervų koncervas, arba koncervuotas grybas ,arba grybų grybas... galiausiai nė vieno panašaus į normalų kandidatą.
     
  14. Patinka
    kubota 22 reacted to arciu555 in Pliurpalas   
    Reikia rinkti tuos prie kuriu labai lipo ,,Chevrxnas,,elektrines statytoju ,,ekspertai,, Kaip rodo pasauline praktika tokios galingos korporacijos limpa prie korumpuotu vyriausybiu ar asmenu. Taipogi yra paskaiciavimai,kad ,,paklause,,tokiu ekspertu salys prasiskolina 10-15 kartu daugiau,automatiskai nera pinigu sveikatos apsaugai,mokslui,socialinei apsaugai ir kortu namelis pabyra:emigracija,demografine padetis,skurdas. Tada tikraaai neprasausi,jie  vel kokius,,ekspertus,,prisauks,tik gaila ant musu galvu.
  15. Patinka
    kubota 22 reacted to wydas63 in Pliurpalas   
    Viską surašei teisingai   ... įšskyrus tik , kad pamiršai pabrėžt jog niekad nebuvai vagimi ir kad rusai ąsmeniškai Tavęs vogt nemokino   
  16. Patinka
    kubota 22 reacted to sole in Pliurpalas   
    Spėju pačio nuomone tik sutapimas kad prie valstiečių pradėjo rūpintis kelių danga. Taip pat kad investiciniai pensijų fondai statys mokyklą Mortai, o jos vyras tik sutapimo dėka rūpinasi kad nesumažėtų fondų pelnas, taip pat kad energetikai kurie anksčiau jau bandė pastatyti mokyklą už mokesčių mokėtojų pinigus pernai iš tų fondų nupirko vėjo jėgainę. Net ir tai kad tie fondai tik vieną tokį projektą įgyvendina ir būtent Lietuvoj irgi sutapimas. Tikiuosi kad pajudins valdantieji ir finansų sektorių su energetika, nes ten Skardžius su Kubilium tik gėlytės ant didelio torto
  17. Patinka
    kubota 22 reacted to arciu555 in Pliurpalas   
    Stoveti nereikejo reikejo nupirkti,tik  laboratorija-autobusiuka (ka nupirko valstieciai) ir sukontruoliuoji. Bet pinigai skolinami, samdomi rangovai,atkatai mokami,kam kontroliuoti?  Zodziu rangovams apmaudu,,ne...ta ,,,.....valdzia. Zodziu....pradeda nesisekti.
  18. Patinka
    kubota 22 reacted to wydas63 in Pliurpalas   
    Regis , mum buva įškilus baisinė  įnformacinė grėsmė !!!! ... a propagandonai operatyviai jają neutralizavo . 
  19. Patinka
    kubota 22 reacted to wydas63 in Kas vyksta Lietuvoje?   
    Vis apie 'blogiečius' kalbas varinėjat , tik naudos iš to  0 . O tai kas , po galais , tie 'geriečiai' ? taip ir lieka neaišku , ką į prezikus siūlot įžvalgieji politologai ? ... po eilinių rinkimų vėl kaltinsit runkelius jog ne tuos renka ... tai duokit rodą ant teisingų kandidatų , please !!!
  20. Haha
    kubota 22 reacted to Bulvinykas in Kas vyksta Lietuvoje?   
    Žinoma mes gi nesugebam atsirinkti, tik tamsta čia šviesuolis, atėjai pamokyt, kaip su kaimynus puldinėjančia, visam pasauliui atominiais pelenais grasinančia ir koksą vyriausybiniais lėktuvais gabenačia valdžia, reikia kalbėtis. Dar kokių protingų patarimų turėsite?
  21. Patinka
    kubota 22 reacted to Išradėjas in Kas vyksta Lietuvoje?   
    Tai va, reikia sugebeti atsirinkti,kur kokia ir kieno propaganda (jos visokios pilna) ir tada viska ivertinti savo protu.
  22. Patinka
    kubota 22 reacted to ekologas in Kas vyksta Lietuvoje?   
    jiems rusija labiau rupi negu lietuvai ir tau  ,jai rasysi kas jiems nepatinka istrins ,apskelbs kuo nebuvai ir 28 metus  rusai puola ,tuoj gausi ispejima ir jie jaunimui nori ipumpuoti kad kitaip galvojantis ,tai beda ,juk zinom kieno braizas .juk po rinkimu ,kai pralaimejo ju numyletiniai iskart pradejo raudoti kad ne tuos isrinko tik nebedriso sunauja vadintines,nes is 10 pilieciu 9 rinko valstiecius, buvo feisbuke seimo nario  BAKO seime kalba apie kubiliu ir jo saika,tiesa i akis isreze,paskaitykit o del jaunimo evgenijui ,reikia tiesa sakyti jaunimui o ne pasakas,juk musu jaunimo milijonas pabego is lietuvos o kodel nekyla klausimas
  23. Patinka
    kubota 22 reacted to ramas 1 in Pliurpalas   
    Nieks negarbina to Matjosaicio ,bet rezultatai kalba patys uz save .As gyvenau netoli kauno n metu , i savaite uzsukdavau kaip min viena karta -tai prie Kupcinsku niekas nevyko,gatves baisios buvo ir t.t .Dabar miestas grazeja dienom .Juokas ima is tokiu sapalioniu konservatoriai per 20 metu viska padare ,dabar vaisiai skinami ..
  24. Patinka
    kubota 22 reacted to ekologas in Pliurpalas   
    cia savo cv rasai tai ,kodel tu garbini dedules vagius ,jie geresni ,dar didelis klausimas ,bet gal istirs ,ziurek kaip tavo chebra viduriuojadel tyrimo ,mano tevai nieko nevoge ir gerai gyveno is algos,nebejuokink svieto,gal netycia maziukas budamas nuo peciuko ant galvos nukritai,matai kaip prie kolchozu voge ,tai ir technikos ,sandeliai ,derlius liko ,gyvuliai ir kitas turtas o po tavo dedules cinamio ,kas ketvirtas skursta ir skurdas dar dideja,tuoj ir pats tose gretose busi
  25. Patinka
    kubota 22 reacted to Augunstas in Pliurpalas   
    Cia toki paveiksliuka radau,tiesos yra  ir senas postas 

×
×
  • Create New...