Jump to content

kubota 22

Nariai
  • Pranešimai

    252
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

Visas nario kubota 22 paskelbtas turinys

  1. Gal jau radai gedimą? Manau bus jungtyse bėda, daug oksidasijos. Jei traktoriukas gesinasi su uždegimo rakteliu, tai prie kuro siurblio turi būt gesinimo sklendė, kuriai atjungus pliusą traktoriukas gesta. Pabandyk atskiru laidu užmaitint nuo akumuliatoriaus, jei nesigesins tai bėda elektros jungtyse. Dar gali būt su kuro pralaidumu bėda, kuro filtrai ar koks smulkus sytelis prie kuro siurblio štuceryje.
  2. Daryt padargus pagal savo provėžą, skirtumas tik 12cm. Pagalvok koks bus laužimas guolevietės , o apie priekį išvis tyliu. Čia jei sugalvosi platint.
  3. Pirkau kiniškus Litechnijoj, dar litais mokėjau, berods po dvylika . Pamenu tik, kad kai nuvažiavau pirkt tai nuolaidą padarė ir neblogą, tikrai nereklamuoju ir nebandau kažkaip paveikt Jūsų apsisprendimo, man paprasčiausei iki jų arčiausiai. Frezos peiliai buvo juodos spalvos, jokie ten auksiniai ar dar kokie. Pakeitęs peilius važinėjau dar du pavasarius uždarbiaut , dabar tik sau. Ant peilių tik dažai nusitrynė. Kiek ten to ploto teko sufrezuot, sumku pasakyt, vieną nemažą gyvenvietę aptarnaudavau plius dar į sodų bendriją šiek tiek. Tai tiek apie tuos kinietiškus nagus.
  4. Sveikas sveikas, neprapuoliau, gryzau prie seno amato, tai žemės ūkiui ir traktoriukui mazai laiko lieka
  5. Matomai yra vairo stiprintuvas, ir bus ismuštas riebokslis, uztai ir varo tepala per kolonėlę į viršų.
  6. Taip ta vibracine. Cia mano savadarbe. Ne reklama, bet kad galiu pasakyt jog niekuo nenusileidzia transporteriui. Kas svarbiausei, lengva.
  7. Pazystamas turejo nupirkes prie Mitsubisi 16ag tai nuo zemes truputi atkeldavo ir viskas. Gerai kad pardavejas sutiko atgal priimt. Dabar kratykline nusipirkes bet is kart nekase, reikejo truputi pakoreguot kad kastu.
  8. Va štai padėjau kaimynui nupirkt, nei plautas nei dazytas. 4400 pinigų, manau gera kaina.
  9. Laukiam rytojaus, gal viskas paaiskės.
  10. Va dar ir probkės problema. Vigintas turėtų pasidalint patirtim, manau.
  11. Va tau ir priezastis, senas tepalas pavirtęs i vandens tepalo emulsiją, užkistas filtras, tepalo trūkumas ir kaukia siurblys. Nezinau kaip tavo traktoriuke, kadangi turi gidraulikos filtrą, bet pas japonus kur tepalo paėmimas is greicių dėžės, dar stovi papildomas sietas, kaip pas senesnius modelius tai ir vienintelis filtras, ar jį tikrinai? Cia mūsų Vigintas galėtų pasakyt ar saturne toks filtras būna? Bet svarbiausei , kad slangas pavarzei
  12. Tepalus pakeitei? Gal kokia siuksle voztuva strigdina kuris praleidzia tepala nedirbant su galinem slaunim. Dar buna kad tepalo filtras uzsikises tai siurblys ir skleidzia toki specifini garsa, sakoma "badauja". Ar galines slaunys gerai kilnojas kai siurblys pakeicia garsa?
  13. Gali būt kad ir vandens pakliuvę, nuo senatvės kondensatas ir tt.
  14. Sumku kazka patart, biudzetas nedidelis. Pazystamas turi mitsubishi 16ag, traukia plūgą vienvagį, kasa bulves su kratykline, sienauja su segmentine, vagoja bulves pats, nes tokios galios traktoriai kaip tik 70cm tarpvagiam. Sodina su arkliu ir i miska vaziuoja taip pat su arkliu. Tai va tokie pastebėjimai. Kas lieka, su tokiu biudzetu dairytis tarybinio T-25 , arsi, sodinsi vagosi, sienausi i miska vaziuoisi, pakankamai universalus ir praktiskas traktorius arba kaip minėjo didint biudzeta ir ieskot japono nuo 25 ag. Nuo savęs asmeniskai galiu pasakyt, kad savo japono galimybėm esu patenkintas pas man senutė Kubota 22ag, atlieku visus darbus isskyrus bulvių vagojimą.
  15. Kazin su arkliais kaip sodino kiek tarpvagia gaudavos? Kazin ar placiau? 1,13 gaunas tai manau 1,2 gali sodint, gausis po 60cm manau uzteks. As ir sodinu su lenkiska sodinama, o vagot kaimynas apvagoja su t-40 .
  16. Na va matai, iskart kiek informacijos atsiranda apie auksarankius. Zinoma neverta permokėt. čia mano pirmi nedrąsūs zingsniai
  17. Rinkis http://www.litechnija.lt/lt/frontaliniai-krautuvai-bei-ju-priedai/209-frontaliniai-krautuvai-su-kausu.html
  18. Na maniskis taip pat be priekinio įjungto tilto vos save veza. Ne nuo tavęs vieno girdziu apie šia bėda, matomai per krumpliaracius stiprus pasipriesinimas, plius dar tepalai tirstoki. Su šildymu tai būna tokių elektrinių šildytuvų nuo 12v, kad langai nerasotų gal ir uztektų. Na o jei nuo variklio tai būtų idealu. Sėkmės konstruojant
  19. Kieno stiklus pritaikiai, kaip apšildymą išsprendei? Daugiau galėtum nuotraukų įmest, manau daug kam įdomu būtų. Aš taip pat mąstau savają Kubotą aprengt, bet garazo durys per žemos. Frontalinis ir pačio sutvertas, šaunuolis.
  20. Mano senutei kubotai ir generatorius nekrovė, bandziau ir pas meistru vezt ir pats krapsciau, bet galų gale pasistaciau nuo dyzelinės mazdos 323 senutės, ten an generatoriaus atrodo kartu ir vairo stiprintuvo siurblys, bet jis lengvai pasiduoda chirurgijai ir pasalinamas. Generatorius tiko kaip ten ir buves, suzadinima daviau per lempute krovimo kuri stovi prietaisų skydelyje ir baigėsi problemos su krovimu.
  21. kubota 22

    Pliurpalas

    Berniokai, kaip sako, gruskit nosim į š....da, kur čia apie tuos hansus kalba vyksta? Ta prasme nuoroda pameskit
  22. Sumku pasakyt jau tik savo darbo pavadinimas daug ką pasako. Pas mane metalas paprastas, tik sudėti tepimo taškai. Dabar parinkineciau kažkokias ivores pagal diametra ir pirštus grudinciau. Tuose kur litechnijoj mačiau ivores buvo sudėtos. Žodžiu kaip sako pačiam viską spręst, kiek jis bus naudojamas, kaip Vygintas sako kad vėliau metalas neatsileistu nuo naudojimo
  23. Tai taip ir nesupratau Tai taip ir nesupratau kame problema, kur jų silpnos vietos? Aš savo gal biskuti daugiau naudoju nei dvi valandas, bet laiko. Galbūt jei naudot kiekvieną darbo dieną tai nelaikys, bet kai pora kart į mėnesį tai aš manau super. Kaina ir kokybė labai save pateisina.
  24. Na aš manau kai nupirksi, tai tada ir kalbėsim, o tavo nupieštas variantas yra super, aš taip nemoku ir jei savo frontalinio darymo metu mokėčiau taip modeliuoti tai būtų daug paprasčiau, nors ir taip gavosi viskas gerai.
  25. ir kuo gi Vygintai tau bulgariskas užkliuvo, jau kiek laiko naudoju ir nieko, nei leidžia per šonus, jautrus ir pigus palyginus su konkurentais. Ar tik nepradejai italams atstovauti kas liečia frontalini tai įmanoma sutvert, aišku darbas kruopštus ir atsakingas. Nesenai lankiausi litechnijoj tai mačiau sukrauta krūvą frontaliniu nudazytu tik gruntu, uzklausiau, sakė kad LT pagaminti, bet kur tai neklausiau, nemanau, kad ir pasakytų. Dar noriu Vykinto paprašyt, kad video miestų savo frontalinio
×
×
  • Create New...