Jump to content

Halkasss

Nariai
  • Pranešimai

    149
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Reputation Activity

  1. Patinka
    Halkasss reacted to Audrius90 in gal galit patarti del MASSEY FERGUSON kombaino 40   
    Jei kalbi apie atmušimo biterio škyva, tai greičiausiai bus atsileides, ir nuo vibracijos paėda tiek ašį tiek ir patį škyva, kur susiveržia ant ašies. Nusiimk diržus ir bandyk klibint. Ilgiau padirbus išplaka šponkvietes..  Turėjau toki malonuma, tai teko pritekint šaiba į tarpa, tarp ašies ir škyvo
  2. Patinka
    Halkasss reacted to Viliux in gal galit patarti del MASSEY FERGUSON kombaino 40   
    Nusiimk nuo skyvo dirzus ir paziurek ar skyvas nera laisvas ant asies. Speju bus issiplakes ir skyvas ir asis bus paesta.
  3. Patinka
    Halkasss reacted to agronoms in Kaip tręšti žieminius kviečius   
    Viską iškart.
  4. Haha
    Halkasss reacted to agronoms in Grūdų kainos?   
    Reikia džiaugtis kad yra kam stotis,aš tai plikas😀
  5. Patinka
    Halkasss got a reaction from MV ūkis in Bulvės.   
    Su kokiais kombainais kasat buves? Nes maniškis ANNA nesusitvarko su grumstais tai galvoju kaip kiti ar čia tik mano kombainui kažkas netaip.
  6. Patinka
    Halkasss reacted to tadasjo in gal galit patarti del MASSEY FERGUSON kombaino 40   
    Neįdivaizduoju kaip per galą žadi jį išimti. Esam jį ėmę per apačią tiesiog, bet sudėtinga. Lengviausia išimti atsijungus nuožulniąją kamerą, tada lengvai išvis išsiima
  7. Patinka
    Halkasss got a reaction from Ukius_bulvinskis in žieminių kviečių veislės   
    Hondia aš augines tai šiemet iš priesmeliu apie 6,8t/ha gavosi. Nebloga veislė, gerai krumijasi. Vienais metais net ir durpyne teko ja kult, kai kitos būtu sunyke.
  8. Patinka
    Halkasss reacted to AGROMAN in Pavasario darbai   
    kursai nemoko chemijos, ko man ir truktų juose. 
  9. Haha
    Halkasss reacted to Nissmo in Trašų kainos   
    Tai isivaizduok jei nedadesi 40% bus = 0, o jeigu dar maziau, tai is sandelio turesi davezti.
  10. Patinka
    Halkasss reacted to pukotukas in Grūdų kainos?   
    Svarbu karo kad nebūtų pizdu tos kainos 
  11. Patinka
    Halkasss reacted to ramas 1 in Žalinimo programa.Kokia jūsų nuomonė apie šį išmislą?   
    O vyruti tu man tikrai neaiskink apie karves ir mesla ,nezinau kiek cia jusu tiek mate .Nuo 1990 metu pagal valstieciu istatyma motina atsieme 21 ha ir prasidejo kelione per kopas ,25karves rankom melziamos ,nuo 10 ha sieno sutvarkoma ,be jokiu presu ir ruliu ,runkeliu 1ha ir t.t Nuo 12 metu iki 20 pahalinau ir viska zinau .Laimingas buvau pabeges i miesta .Tam tikrom aplinkybems susikloscius gryzau i uki ,bet kitam rajone .Ir as blyn dabar neisares turesiu kazkokias pievas atkurt nu nafik nesikeikus.Tas pats ,kai vaziavusi pagal KET sustabdo pareigunas ,atsiprasau dabar turesite susimoketi bauda uz nusizengima kurio jus nepadarete.Taip is dalies sutinku apie kompleksini reikalavima ,bet tegu atkure dgp,kas sunaikino ,o paskui jau galim kalbet apie bendrus reikalavimus visiems.Kodel as turiu geros zemes gabala uz kuri moku didele nuoma laikyt dgp ,kur turesiu papildomo himarojaus.. nusienaut,nuvezt .P.S  ,bent aplinkui mane are dgp gopsuoliai kurie nieko neturi bendro su gyvulinkyste ,tik tikslas ,bet kokiom priemonem prasiplest .Tai gal reiktu isskirti tegu atkure tik augalininkai kurie isare dgp
  12. Patinka
    Halkasss got a reaction from Vilius in gal galit patarti del MASSEY FERGUSON kombaino 40   
    Problema išspręsta, kairiajame kompe buvo laidai su fiškėm nusisvibtravę ir atsijungę.
  13. Patinka
    Halkasss got a reaction from manttys in gal galit patarti del MASSEY FERGUSON kombaino 40   
    Tokius visada ardau paberdamas šratus ir poto nuo ašies likusia dalį apipjauni su bulgarke su kirstuku perskeli ir su pirštais nusiima. Šratų skardeles išlaupyk ir visus į viršų suvarinėk, padribs ašis ir išsikrapštysi šratus.
  14. Patinka
    Halkasss reacted to Eduardas in gal galit patarti del MASSEY FERGUSON kombaino 40   
    Sunku ir paaiškint. Kai tas cilindras susitraukia arba išsistumia iki galo, turi sujungt kontaktus, kad išjungtų variklį ir tas nesudegtų. Tai kol variklis spaudžia, tai kontaktus sijungia, o tada variklį atjungia ir purvini kontaktai atsileidžia. Ir taip vėl iš naujo, todėl ir tarškia. Norint kad taip nebūtų reiktų tą cilindriuką išardyt ir prasivalyt. O dar pachaltūrinant galima spyruoklę užsidėt, kad cilindras susitraukęs neišsikratytų. 
  15. Patinka
    Halkasss reacted to Matazzz in Klimato kaita, orų permainos-iššūkis augalininkystei   
    Uzsuk dazniau su savo izvalgom, manau niekas nesupyks, labai idomiai skaitosi kaip pats toj sriti supratimo didelio neturiu  
  16. Patinka
    Halkasss reacted to Artojus in Už kiek perkate žemę?   
    Šiuo metu dėl žemės pirkimo iškyla didelis klausimas,neaišku kas bus toliau.Mane labiausiai neramina valdžios užmojai suvaržyti ūkininkų veiklą prisidengiant klimato kaita.Juk mūsų valdžiagyviai labai uoliai vykdo briuselio direktyvas.Kai kas pasakys,kad žmonijai valgyti reikės,bet kai dabar yra didžiulė perprodukcija neaišku ar kada pradės trūkt to maisto.
  17. Patinka
    Halkasss reacted to dzipas in Derliaus nuėmimo dienoraštis   
    Reikia tau duoti vietoj 40 ha kokius 200 - mestum ta darba, sulystum i banka visai (nes mtzokai nugaisku per metus), tada sedetum ir verktum kodel as meciau gera darba.... Nera taip paprasta kaip atrodo, kuo didesnis plotai tuo atsiranda klausimas - 1 zmogaus mazai atlikti ta darba, o dvieju per daug, tada reikia nasesnes tehnikos, tada reikia daugiau uzdirbti, nes nasesnes tehnikos lizingui 200 ha mazai, tada reikia dar didesnes tehnikos ir dar kokiu 200 ha ir taip prarandamas saikas - dirbti reikia pagal pajegumus.
    P.s. tavo hobis kai kam galvos skausmas - tamsta siulai po 200 nuomos uz ha, kai tuo tarpu aplinkiniai gal but ramiai moketu ir po 150 ir jiem sitas verslas ne hobis - o sumoketa didesne nuoma vienam greitu metu virsta i didesne visuotine. 
     
  18. Patinka
    Halkasss reacted to chefas in Derliaus nuėmimo dienoraštis   
    Paskutinius du metus(dėl gamtinių salygų) ,pas daug ką ir buvo pelnas,- tik išmokos,o tai skaitau nėra normalu. Žemės savininkas, nieko neveikdamas, už nuomą , tą pelną iš ūkininko ir paima, lieka tik iš nuosavos kažkas dar ... Dirbam toliau su viltimi ,jog kitais metais bus supirkimo kainos geros ir gamta nenuvilas, tačiau šie metai bus jau treti be pelno...
  19. Patinka
    Halkasss reacted to Augunstas in Klimato kaita, orų permainos-iššūkis augalininkystei   
    zodziu dar truksta kad ta nma isbirbintu ir visas paketas
  20. Patinka
    Halkasss reacted to manttys in Klimato kaita, orų permainos-iššūkis augalininkystei   
    kas liecia bankrotus, tai labai gera citata skaiciau, kad bankrotus salygoja ne sunkus metai, juos salygoja zmoniu sprendimai gerais metais
  21. Patinka
    Halkasss reacted to linas78s in Klimato kaita, orų permainos-iššūkis augalininkystei   
    Dar anksčiau vieną dieną į priekį atspėdavo,o dabar nusipirko kompą už milijoną, tai tik žaidimus turbūt žaidžia su juo o ne orų žiūri:)
  22. Patinka
    Halkasss reacted to performance in Klimato kaita, orų permainos-iššūkis augalininkystei   
    tegul tik palyja, o forumo formatas betkoks tokiu atveju gali buti
  23. Patinka
    Halkasss got a reaction from Tomas Blaždžiūnas in gal galit patarti del MASSEY FERGUSON kombaino 40   
    Dabar tik apie 100 tesukelia, reikia keist jis. Tai slegis turi but max 170? Ant tiek ir atreguliuot kita dedant?
  24. Patinka
    Halkasss reacted to ūkininkas in Trašų kainos   
    Grūdus tai brangiau pardaviai. Tu svajojai kad jie liks tavo kišenėje, nė velnio brangs trašos, kuras, detalės ir ta pati duona o mes liksim prie tos pačios suskilusios geldos. Grūdų pabrangima pajus visi, bet tik ne ūkininkas.
  25. Patinka
    Halkasss got a reaction from Viliux in gal galit patarti del MASSEY FERGUSON kombaino 40   
    Gedimas rastas po visos dienos paiesku, nusuktas splintelis hidraulikos siurblio ir atsisukus verzle bei išmalta ašelė. Netikėjau kad taip gali būt bet pasirodo gali. 
×
×
  • Create New...