Jump to content

Sauklys

Nariai
  • Pranešimai

    420
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Reputation Activity

  1. Patinka
    Sauklys reacted to manttys in žiemkenčių buklė   
    Grudus parduodi irgi pasutinis susiimk
  2. Patinka
    Sauklys got a reaction from JCB in žiemkenčių buklė   
    Dažnu atveju stengiasi net nederinti darbų su savininkais, atvaro po laidais murdosi tipo čia servitutas kol nepradedi pyst proto, tada sako ar su jumis nejaugi nederino. Dažnai sėkmingai po darbų ir dingsta, nes nematom paprasčiausiai. jiems už žalą nereikia atlyginti tokiu atveju.
  3. Patinka
    Sauklys reacted to manttys in Grūdų kainos?   
    iki 100 ha dirbantiems samdomas darbas ne uz ilgo bus geresne opcija, nei ukininkavimas
  4. Patinka
    Sauklys reacted to dzipas in Ūkininkų protesto akcijos   
    Tamsta labai gerai supratai ka norejau parasyt. Vien is parasymo "atvaziuosi" isduodi savo lokacijos vieta - tai pagal tamstos postus ir lokacija - pasikartoju - tamsta trolis/ė
  5. Patinka
    Sauklys reacted to manttys in Ūkininkų protesto akcijos   
    Troli, grižk į fabriką
  6. Patinka
    Sauklys reacted to manttys in Ūkininkų protesto akcijos   
    Nežiūrėjai video, bet darai prielaidas. Tai gal pažiūrėk? užtenka 30 sekundžiu, kad susidaryt vaizdą. Visgi, jei tingi, tai aš tau trumpa summary: "užkardydami" kažką policija neįleidžia traktoriaus į miestą. Vairuotojui sakoma ateiti į autobusiuką. Kokį B**** autobusiuką, jeigu kažką nori surašyti, tai eik surašyk ir parnešk. Senai nebėra jokių autobusiukų, nebent esi koks nusikaltėlis, bet ten jau sėdi už grotų.
    Drąsesnis kolega paklausė, kodėl jį vedatės? Mentas (kitaip jo nepavadinsi) po antro klausimo puola į isteriją apie trukdymą vydkyti pareigas ir šaukia, kad esate suimamas. tada rėkia visiems, kad ateitų padėt ir purskia žmogui dujas į akis. Toks žmogus realiai net negali dirbti policijoje, nes visiskai nekontroliuoja emocijų, naudoja savo galios poziciją ir jaučiasi viršesnis. Apie situacijos valdymą net nėra girdėjęs, ko gero.
    Dar nepaminėjau kito, kuris nuolat užsidengęs veidą kauke. Jeigu tau gėda rodyt veidą, tai gal nedirbk to darbo išvis.
     
    Ir galiausiai, kodėl šilutės rajone nebuvo išduotas leidimas, analogiškas šilalei? Manau, kad grynai politiniais motyvais ribojant žmonių teises reikšti savo nuomonę. Gal miesto valdžia bandė "išsaugot veidą" prieš valdžiukę, bet stipriai susikniso.
  7. Patinka
    Sauklys reacted to manttys in Verslo sinergija ūkyje.   
    skaitant susidaro įspūdis, kad dirba būtent rankomis, o ne galva. Pilna tokių pavyzdžių.. Ir skola nėra keiksmažodis ar prakeiksmas. Skola yra galimybė. Bet ne visi turi drąsos ja pasinaudoti.
     
    O tas darbas su triperiais. tai kada jau bus gana su jais daužytis, koks tas atskaitos taškas. Nori nenori pradedi jaust poreikį dirbti patogiai, o ne būt ištaškytas po darbo dienos. suprantu kad reikai aukotis už šeimą, tėvynę, bet ble su belarusu daužytis 80 ha dėl kelių papildomų eurų tai eina velniop
  8. Patinka
    Sauklys reacted to AG Paulius in Verslo sinergija ūkyje.   
    Žinai dar šiandien pagalvojau apie tavo aprašytą kaimyną. Gaila bet stagnacija niekada nepriveda prie nieko gero, buvo daug pavydžių nuo nepriklausomybės atgavimo kaip keitėsi ekonomika, kaip keitėsi verslai ir tų verslų specifika. Jei kažkurioje vietoje užstraglini ir tau p***** . taip buvo su smulkiu verslu, taip buvo su verslu kuris nenorėjo tobulėti ir pasikliovė darbo jėga, taip bus ir su technologinėmis inovacijomis. Kai apsidairysi ir pamatysi, kad tave jau kažkas spraudžia į kampą, bus pervėlu domėtis apie FMS, AI, IOT, ir kitus malonumus. 
  9. Patinka
    Sauklys reacted to manttys in Verslo sinergija ūkyje.   
    nereikia man to. iš patirties žinau, kad savais pingais rimciau neužjudėsi. kažkuriam periode vis tiek reiks skolintis. beje, skolinasi dauguma, tik tą skolą vadina "iki rudens" Va čia tikroji vergovė uz 10 proc metinių
  10. Patinka
    Sauklys reacted to JCB in Už kiek perkate žemę?   
    https://www.nzt.lt/go.php/lit/Paslaugos-susijusios-su-privacios-zemes-valdymu-naudojimu-ir-disponavimu
  11. Patinka
    Sauklys got a reaction from agronoms in žiemkenčių buklė   
    Apmastymui geras metas
  12. Patinka
    Sauklys got a reaction from kinziulis in žiemkenčių buklė   
    Jei dar ir stovejo daba jau tikrai išvažiavo..
  13. Patinka
    Sauklys got a reaction from kostela in žiemkenčių buklė   
    tagda da
  14. Patinka
    Sauklys got a reaction from Remse in Skiltis chemijai   
    tik sukelia, bet atsigauna pilnai.
  15. Patinka
    Sauklys got a reaction from Remse in Skiltis chemijai   
    Sunku su tais vijokliais, nelabai kas ten juos ir ima daug visko bandyta ir vistiek jų būna. Tai gerai kad pupose, o ne žirniuose. Pupa jis bent apsivinioja, tai ją įtraukia neapsiviniojus sraigės, o žirniuose tai pragaras vien dėl jų ir perėjom ant pupų.
  16. Patinka
    Sauklys got a reaction from BR in Teleskopiniai krautuvai   
    Apie teleskopinį krautuvą tik vienas išsireiškimas rusiškai "zolataya ruka" ir taškas.
  17. Patinka
    Sauklys reacted to yogop in Teleskopiniai krautuvai   
    Dėkui, padėjo.
     
  18. Patinka
    Sauklys got a reaction from yogop in Teleskopiniai krautuvai   
    Galini tiltą bandyk pastatytu po davikliu ir ijunk tik priekinis tiltas kad sukinėtusi, pasukinėk vairą i abi puses kelis kartus ir perjunk kad abu tiltai sukinėtusi turi pasitaisyti.
  19. Patinka
    Sauklys reacted to manttys in Jaunųjų ūkininkų įsikūrimas 2014-2020 m.   
    esu gana nedurnas, bet visa sita paramu sistema darosi panasu i kosmini laiva, ne i pagalba ukiams
    bet visur yra savi interesai..
  20. Patinka
    Sauklys reacted to axe in Biologiniai preparatai   
    Pavasarinej sejoj ir be tu preparatu siaudai jau jokiu problemu nekelia, net is rudens nedirbus pavasari gerai trupa, as tikejausi kad po menesio situ stebuklu nauda galima pamatyti bet panasu kad neverta net uzsiimt 
  21. Patinka
    Sauklys got a reaction from kostela in zieminis rapsas   
    Patarkit kaip daryt, reikia perpurkšti pabiras rapsuose nebuvo visos sudygusios dabar vėl pilna pridygo. Jau naudojau Targos 1 litrą. Ar galiu dabar kartu nuo žolių purškiant vėl dėti Targos? Nuo žolių naudosiu Salsa 25g ir Butisan 1,8l. dėkui.
  22. Patinka
    Sauklys reacted to voras in Grūdų kainos?   
    Man tai įdomu kiek ilgai išlaikys paslaptyje tiesioginių išmokų viziją. Pinigų spausdinimo mašina sukasi, nosis aukštyn, koeficientai keičiasi, tik niekas pas mus dar apie tai nekalba.
  23. Patinka
    Sauklys reacted to grazbek in Pieno kainos   
    sekmadieni buvo tik 400 su kapeikom kaip ir už dyka.Malūnas užė kiaura parą.dar pirmadienį nuo 3-5 ryto 7 eurai megavatvalande iš vis AMERIKA.O šiaip pasižiūrėjus estu ,ispanu kainas pavydas juodas ima.Bet čia LIETUVA - Kreivys su Šimonyte problemos nemato - nemato ir gerovės  Prezidentas.Seimas atostogauja.Ignitis kaip ir mūsų visų bet ne mumis rupinasi: ne ten paraiška pateikė ne tokiom kainom užpirko,pamiršta kruonį su elektrėnais pakurti.Pasaku šalis kurioje kaltu nėra......kaip toj dainoj ..av astolniom prikrasnaja markiza vsio xaraso, vsio xaraso.Blogiausia matyt viskas tame kad nėra žmonių kas šitą specifiką supranta arba atvirkščiai viską supranta bet daro taip kaip ponas liepia.
    P.s. durna mintis bet pamislyjam gal kokį kabelį juros dugnu iki estijos nusitemti.Nors ne Kaliningradas arčiau nemuno dugnu patiesus būt elektra už dyką....Ir pizdu ką ten tie besmegeniai Vilniuje pasakys.
  24. Patinka
    Sauklys reacted to Remse in zieminis rapsas   
    Nesutvarkys, sisteminis nepateks, ten kur lervos yra. Stiebu žemyn nejudės sisteminis insekticidas.
  25. Patinka
    Sauklys reacted to Robertas08 in vaderstad sejamosios   
    Nemanau, nebent būtų kažkoki liežuvukai.pirk iškart su dirbimu,nusipirksi traktorių ,nusileisi dirbimą tada.
    Jeigu žinai kiek kainuoja detalės.
×
×
  • Create New...