Jump to content

Sveiki,kokį traktoriu pirkti iki 16000 eur?


laurisasss

Recommended Posts

Nuo naujo turejom 2005 920.3, pradirbom 2100 ar 2400val iki pardavem uz 39tukst lt stovis buvo idealus, realiai gedimu nebuvo su juo tik smulkmenos, nors ir sunkiu darbu nedirbo, nei tepala kur leido bei ka. Tik naujam buvo galinio blokatoriaus voztuvas pastriges ( jis elektra isijungia ) servisas paslifavo ir daugiau nebesikartojo. Dar starterio bendeksa keleta kartu teko keist

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Pas mus yra 1025 senesnis. Buvo pirktas naujas. Isvada tokia kad motoras per daug geras likusiai daliai. Dezej dantraciai plastelininiai ir jau viena guoliaviete issimalus, beveik kas metus luzta vienas ar kitas pusasis. aria su 4k nevartomu plugu. Dabar apie 7t motovalandu. Turbina pernai keista antra karta. Pas pussesere toks pat jau plasmasiniu kapotu. Turbina nusprogo iskart, sankaba ardyta daug kartu kol paaiskejo kad is gamyklos blogai surinkta buvo, keistas jeginis pozicinis reguliatorius kuris vistiek veikia neidealiai. Abiem pasitaiko nedideliu elektros problemu. Mano nuomone silpnesniu motoru turetu but patikimesni.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Šiandien buvau nuvažiaves apžiūrėti tuos case mx serijos, kelmės raj. pardavinėja tai nusivyliau , 3 case bandžiau du 135 ir viena 175 , siurbliai kaukia,pavaros jungias negražiai,padangos nekažka... ir dar nori gaut apie 19 euru+pvm,Šokinėju tai šokinėju,pasakyk kur lt normalūs traktoriai pardavinėjami?Constant pats siūlai case ,o dabar sakai, kad dėžės blogos... belerio nebenoriu,nes nk gero iš naujų nebėra,o seno irg nenoriu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

case yra geru bet tik ne tavo norimi, jų dėžės pareina, daugiau apie case tema pasiskaityk, žiurėkis nebent case 5140 ar panašias serijas, valmet 8450-8150 ar irgi panašius, case tai case bet nežiurėk kad būtu gražesnis tik, pasiskaityk o ne pulk ieškoti iškarta tokio, nevisi jie geri, ne visos serijos. nori gero traktoriaus, žiurėkis užsienyje, galima rasti kas parvarytų, tik ieškok, lietuvoj sunkiau gerą paimti, permesk kitas temas kur žmonės ieškosi tarktorių ir pamatysi ką jie rinkosi, ten jiems ir patarinėjo ką rinktis ir į ką atkreipti dėmesį renkantis

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

 Sveiki! Jei nori rasti gera traktoriu,rinkis is mazesniu firmeliu,didziosios nuomoja,Lietuvoj padrozia pora metu,perrenka viska,perdazo,sukisa,apkaiso ir i pardavima.Kai kuriuose portaluose yra skelbimai,kad perka zemes ukio tech is Lietuvos ir t,toliau,o giriasi,kad is Uzsienio varo. Toliau maziau ziurek i kabina,kresle sedek, raciagus junginek,o daugiau vaiksciok aplinkui ,gal tepalai bega ir t,t.Jei variklis nuplautas ir perdazytas,ne nekurk.Geriau sumeluok apie atvaziavima,kad nespetu pries atvaziuojant pasildyti,gal nesikuria,kuras nuseda ir t,t.Variklis gali buti ir turi buti dulkem apkibes,neplautas,bet negali buti svieziu tepalu,varztai prasukineti ir tepalas sviezus uzpiltas.Ir nekreipk demesio i pabraizymus,kad nenupoliruotas,neblizga ir t,t.Lengviau nupirkti litra dazu,nei varikli perrinkti.Sekmes perkant!O kodel John Deera isbraukei is savo pasirinkimo.? 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki,patarkit koki pirkt naudota traktorių? kokios firmos?norėčiau galingumo nuo 100ag 

Tavo vietoi pasižiūrėčiau zetor forterra  autopliuse mačiau skelbima, Joniškyje berods parduoda, būtu toks viduriukas tarp vakarietiško ir belaruso, stovis jo atrodo neblogas, kaina pasiderėjus turbut butu panaši i ta kur parašei,  o tie visokie jd ir kiti tai už tokius pinigus turėtu but jau po 10000 moto val. prasuke.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Valanda,valandai nelygu,svarbiausia,kad Lietuvoj nebutu kistos rankos,prichalturinta pardavimui.Europoje jei renka tai perrenka originaliom detalem ir normalus servisai.Kaimynas nupirko su 7000 val tris metus(3000 val) be gedimo su case dirbo ir svorius normalius kilnojo.Cia panasus mitas,kad masinu varikliai baigias prie 250 tukstanciu,kodel? todel,kad zmogus perka masina is Lietuvos atsukta spidometra rodo 170 tukst,dar pavaziuoja 50000 ir prasideda bedos,na daugiau nelaiko nusprendzia ,o tie kurie perka is Vakaru masinas nuperka su 300000 rida ir dar du metus 80000 varo be vargo. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...