Jump to content

Dronningborg D7000


Guest Dulis

Recommended Posts

tai kaip jis  vaziavo pries remonta  ir kaip dabar?

 turi omeny kad greicio ne uztekdavo?

i kalna sunkiai ropodavo...ir didelis laisvumas budavo judėjimo rankenoje..jei sureguliuoji kad normaliai važiuotu i prieki tai atbulas vos beropodavo..ir atvirkščiai..po remonto i kalna lipa žymiai geriau..ir važiuoja tiek pirmyn tiek atgal manau kaip ir turi būti..

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 7 mėnesių...
  • Atsakymai 979
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbtos nuotraukos

  • po 3 savaičių...
  • po 2 savaičių...
On 2017-06-24 at 17:55, ramas 1 pranešimas:

Gal kas zino kameros elektro magneto kur stovi angliukas is galo yra varza,pujudinus subyrejo .reiktu kazkaip suzinot kokia statosi ta varza.gal kas galetu pamatuot kokia varza rodo?

ten ne varza o diodas. Saugo elektronika nuo itampos suoliu atjungimo momentu. Dek koki didesni, bile kad i ta dezute tilptu. tik atkreipk demesi, kad jis ten turi but idetas atbulai. ukiskai snekant tas galas kur su balta juostele turi jungtis prie + laido nes kitaip iskart nukeps

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki. Išėmiau kratiklių ašį, nukaliau guolius keitimui. Guoliai paprasti be jokio konuso (abi vidinės aboimos pusės 40 mm), tiksliai užkalti ant bronzinių įvorių. Bronzinės įvorės tarp ašies ir guoliųi buvo sutepti su kažkokiais klijais, kaip stiklas. Galbūt patarsit dedant viską atgal kokius klijus naudoti, kad užfiksuoti guolius. Gal kas esat keitę tuos guolius.

IMG_20170702_180230.jpg

IMG_20170702_180518.jpg

IMG_20170702_180732.jpg

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Anoks čia sportinis interesas nagus daužyt. Vieno kratiklio buvo uzsikirte ir prasukti hronsteine, kito stipriai pasideveje, nuo atsiradusio laisvumo ir pastovaus daužymo hronsteinas itrūkęs. Prie to vieno ardymo pakeisiu visus, nes visi jie ten pavarge.  Žvaigzdes ( pirkom gatavas), elevatoriu grandines irgi esam pakeite jau seniau. Nieko ten sudetingo, viskas kaip ir kitiems seniems laužams.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...