Jump to content

Dronningborg D7000


Guest Dulis

Recommended Posts

":dw5t2mfb]Štai pasidariau tachometrą, jau antra kūlimo diena kaip dirba be rūpesčių, tik bėda, kad skaičiai žali ir dar maži, mat taupydamas dariau iš to ką turėjau, todėl dieną reikia ranka nuo šviesos pridengt, kad matytum..

Rodo tiksliai, padavus 100hz sinusoidę rodo 6000rpm.

Pajungimas liko tas pats - per trosą, tik dar maitinimą 12v reikėjo pajungt.

na grazu, grazu :eusa-clap:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymai 979
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbtos nuotraukos

Sveiki, gal kam pasirodys ir keistas klausimas, bet kiek gazo duodat varikliui kuliant, ar visi smaugiat iki galo?

Paklausiai ir prisnigo.... beja visas gazas tai NE SMAUGIMAS..... vienas bande tokius cirkus susikele bugno apsukas vejalkos apsukas ir bande ant puses gaziuko.... naujas kombainas tiesiog nejo..... kai patvarke kaip turi buti viskas susitvarke :eusa-clap:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

o ant kokios padeties pas jus stovi tos sklendes prie ventiliatoriaus, ten kur nuo 0 iki 3?

tai kaip pas jus?

priklausomai ką kuliu, jei kokias pupas ar žirnius tai kartais ir ant 3 pastatau abi sklendes, bet jei varpinius javus tai dažniausiai viršus 1, apačia 2. rapsui išvis uždarau arba ant vieneto abudu. pagal išvalymą ir nuostolius reikia žiūrėt :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

pries keleta dienu ispylimo vamzdis (ji nuleidziant ir likus kokias 10cm ) krenta ant savo vietos, nors kai pradejom sezona tai viskas buvo gerai :eusa-think: jis su cilindru buvo graziai guldomas, o dabar, netgi tiksliau pasakyti,- pries pati paguldyma- greiteja ir atsiranda jausmas kad krenta.

Gal kas tureja jau tokia problemele :eusa-think:

Beja, hidraulikos darbas nepasikeite, viskas tas pats

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

perkinsas šiandien sustreikavo pradėjo mest melsva dūma ir ant vidutiniu sukiu ant nedideles apkrovos dirba variklis negraziai atrodo kaip kos cilindras nedirbtu kame beda gali but? kuro siurblyje ar forsunkese?

Gali būt forsunkė užsikišus, bet jei meta mėlyną dūmą, tai reiškia valgo tepalus pro kažkur..

Pas mus mėlyną gana dažnai meta, gal įmanoma vožtuvų įvores pakeist nenuėmus galvos? Ir gal reiktų vožtuvus pareguliuot? :eusa-think: Kaip manot?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 5 mėnesių...

Sena 1 turiu, tik jam numuštas galas nes pabiro smulkintuvo guolis ir žvaigždė nudaužė galą. Kito prie greičių dėžės visai nėra. Iš išvaizdos štai toks http://www.pak.lt/?pg=prod2&gr=110&id=174, tik su laidu iš galo ir dviem išvadais. Nuorodoje pdf priede schemute ir duomenys yra (E2E serijos su dviem išvadais), bet kuris tiktų neaišku.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

tai lieka issaiskijnti ar su schema buna ar tik rite su magnetuku viduje, kaip abs daviklio. Laidai abu vienodos spalvos?

jei be shemutes tai turetu nuo nivos tikt, gal but nuo dono, rusisku cukrinio kombainu, automobiliniai abs davikliai.

Kazkaip tai issiaskint reikia ir ziuret ka pigiau pritaikyt, nes originalai lb brangu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Tame ir beda kad schema yra viduj. Nuo nivos tikrai netiks, dono galbut panasus, tik koki 10 kartu didesnis. Norint ji pabandyt reikia keisti ir zvaigzde, nes pas dona labai reta o cia tanki, mazdaug po 10 mm galai. Dono daviklio galas uzdengtu kokius 2 dantis iskart, tad naudos maza. Pakeitus zvaigzde i dono, jeigu ir veiktu, neatitiktu dantu skaicius per viena zvaigzdes apsisukima ir kompiuteris blogai skaiciuotu. Reiketu perprogramuot pati kompiuteri, o cia dar didesne problema. Yra firmos OMRON jutikliai, galbut ir tiktu, tik kad jie pradeda dirbti nuo 10 voltu, o cia reikia kad dirbtu nuo 5. Iseina du laidai- geltonas ir baltas. Nuo masinu abs dar nebandziau, reikes iki lauzyno palekt. Idomu juose schema yra ar ne, ar tik rite. O orginalus tikrai labai brangus, kaip paauksuotas :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...