Donatas Paskelbta Spalio 11, 2007 Pranešti Paskelbta Spalio 11, 2007 Vat idomumo ir statistikos labui noriu paklausti kokius spaudos leidinius perkate ar prenumeruojate. Kas skatina jus tam tikrus leidinius pirkti ir prenumeruoti: naujienos straipsniai skelbimai Na jei del kazkokiu kitu priezasciu perkate parasykite. aciu.
paulens Paskelbta Spalio 11, 2007 Pranešti Paskelbta Spalio 11, 2007 prenumeruoju "mano ukis", (naujienos, straipsniai) . kartais nusiperku "ukininko patareja","exspres kontaktas" del skelbimu...
Ukius_bulvinskis Paskelbta Spalio 11, 2007 Pranešti Paskelbta Spalio 11, 2007 prenumeruojam UP, VL, MU nu pagrindinius
Donatas Paskelbta Spalio 12, 2007 Temos autorius Pranešti Paskelbta Spalio 12, 2007 na mes irgi perkam UP, VL, MU praktiskai daugeli numeriu
Zy ūkis Paskelbta Spalio 12, 2007 Pranešti Paskelbta Spalio 12, 2007 mes tai VL prenumeruojam ir kartais UP
Overumas Paskelbta Gruodžio 20, 2007 Pranešti Paskelbta Gruodžio 20, 2007 as tai siemet uzsiprenumeravau ukininko patareja ir valstieti, o mano ukis tik kartais nusiperku
zmogus_is_miesto Paskelbta Gruodžio 21, 2007 Pranešti Paskelbta Gruodžio 21, 2007 Darbe skaitau ŪP. Prieš kokį mėnesiuką kažkaip netikėtai nusipirkau "Mano ūkį", perskaičiau, patiko, tai paėmiau ir kitiems metams užsiprenumeravau.
Ge2iminas Paskelbta Gruodžio 29, 2007 Pranešti Paskelbta Gruodžio 29, 2007 Prenumeruojam ŪP arba nusiperkam,. Dar MŪ uzprenumeravo R.Trainaitis nezinia tik kuriam laikotarpiui
Donatas Paskelbta Sausio 7, 2008 Temos autorius Pranešti Paskelbta Sausio 7, 2008 mane tai prajuokino sausio MŪ kai temoje apie viena straipsni atradau savo komentara. Kas skaitete jau turbut matete kurioj vietoj zurnale isspausdintos tinklalapyje issakytos nuomones buvo atspausdintos. gal yra daugiau pakliuvusiu is cia???
kazkass Paskelbta Sausio 7, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 7, 2008 mane tai prajuokino sausio MŪ kai temoje apie viena straipsni atradau savo komentara. Kas skaitete jau turbut matete kurioj vietoj zurnale isspausdintos tinklalapyje issakytos nuomones buvo atspausdintos.gal yra daugiau pakliuvusiu is cia??? WTF??? kokia tema tas straipsnis? papasakok placiau
Donatas Paskelbta Sausio 7, 2008 Temos autorius Pranešti Paskelbta Sausio 7, 2008 ten kazkas buvo apie ismokas ir subsidijas ir MŪ spausdino keleta tu komentaru to straipsnio insternete buvusio zurnale. Ten toks vienas puslapis kazkur zurnalo pradzioj
kazkass Paskelbta Sausio 7, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 7, 2008 ten kazkas buvo apie ismokas ir subsidijas ir MŪ spausdino keleta tu komentaru to straipsnio insternete buvusio zurnale. Ten toks vienas puslapis kazkur zurnalo pradzioj Aisku, tik gaila neturiu to numerio, jeigu neuzmirsiu reiks nuspirkt, pazesiu kas ir kaip
zmogus_is_miesto Paskelbta Sausio 8, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 8, 2008 mane tai prajuokino sausio MŪ Velnias, o man tik šį rytą į pašto dėžutę įmetė MŪ sausio numerį. Iki šiol dar turėjau vilties, kad paštas mieste kiek greitesnis, bet, kaip matau, laikai keičiasi...
Donatas Paskelbta Sausio 8, 2008 Temos autorius Pranešti Paskelbta Sausio 8, 2008 mane tai prajuokino sausio MŪ Velnias, o man tik šį rytą į pašto dėžutę įmetė MŪ sausio numerį. Iki šiol dar turėjau vilties, kad paštas mieste kiek greitesnis, bet, kaip matau, laikai keičiasi... greiciausia yra kioskas arba parduotuve ten MŪ galima rasti jau to menesio 5-7 dienomis.
Ukius_bulvinskis Paskelbta Sausio 8, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 8, 2008 mane tai prajuokino sausio MŪ Velnias, o man tik šį rytą į pašto dėžutę įmetė MŪ sausio numerį. Iki šiol dar turėjau vilties, kad paštas mieste kiek greitesnis, bet, kaip matau, laikai keičiasi... greiciausia yra kioskas arba parduotuve ten MŪ galima rasti jau to menesio 5-7 dienomis. Siaip dazniausiai atnes 1-3 menesio (prilauso kaip ispuola darbo dienos), bet sykarta kazkaip ilgiau uztruko
Bulvinykas Paskelbta Kovo 21, 2011 Pranešti Paskelbta Kovo 21, 2011 Sena tema, bet ką tik paskaičiau paskutiniam mū straipsnį "Globalus apsirūpinimas maistu". Taigi visiški pezalai, sakiniai vienas kitam prieštarauja toj pačioj pastraipoj. Ir šiaip - suplonėjo 20 psl pastaraisiais metais, beveik trečdalį užima gryna reklama, plius dar paslėpta. Jokios šviežesnės minties. Stagnacija totali.
shaulinis Paskelbta Kovo 21, 2011 Pranešti Paskelbta Kovo 21, 2011 tam ir yra forumai kaip šis ir protingi žmonės kaip tu galintys apžvelgti tai kas vyksta lietuviškai nekalbančiuose kraštuose
Bulvinykas Paskelbta Kovo 21, 2011 Pranešti Paskelbta Kovo 21, 2011 tam ir yra forumai kaip šis ir protingi žmonės kaip tu galintys apžvelgti tai kas vyksta lietuviškai nekalbančiuose kraštuose Tada man kyla klausimas, kokių velnių aš perku paslaugą, nebeteikiančia nei naudos nei malonumo. Žalingas įprotis?
Bulvinykas Paskelbta Kovo 21, 2011 Pranešti Paskelbta Kovo 21, 2011 ar tikrai jokios naudos? Galvoju. Atmetus visą beletristiką - pora straipsnių yra. O Špokas tai kartojasi. Parsivežiau analogišką lenkų žurnalą, gaila kad nemoku kalbos, bet tiek kiek suprantu - daugiau informacijos, plius praktinių patarimų yra.
shaulinis Paskelbta Kovo 21, 2011 Pranešti Paskelbta Kovo 21, 2011 jei pasisiūlytum parašyti praktinių patarimų manau priimtu išskėstom rankom. Gaudo jos autorius bet nelabai sekasi, sarmata, bet ir aš jau senai nerašiau nieko, nei reklamos nei ne reklamos. Nesugalvoju ką, kas įdomu tautai būtu.
Misla Paskelbta Kovo 21, 2011 Pranešti Paskelbta Kovo 21, 2011 jei pasisiūlytum parašyti praktinių patarimų manau priimtu išskėstom rankom. Gaudo jos autorius bet nelabai sekasi, sarmata, bet ir aš jau senai nerašiau nieko, nei reklamos nei ne reklamos. Nesugalvoju ką, kas įdomu tautai būtu. Sislavas priraso uz jus visus (ir patarimu ir pezalu). O gal privercia?
Bulvinykas Paskelbta Kovo 21, 2011 Pranešti Paskelbta Kovo 21, 2011 jei pasisiūlytum parašyti praktinių patarimų manau priimtu išskėstom rankom. Gaudo jos autorius bet nelabai sekasi, sarmata, bet ir aš jau senai nerašiau nieko, nei reklamos nei ne reklamos. Nesugalvoju ką, kas įdomu tautai būtu. Apie šitą pusę kažkaip nepagalvojau, kažkada daviau tokį tipo komentarą į bulvarinį žurnaliuką apie bulves, tai kažkaip nejauku buvo skaityt. Pavienio augintojo patirtis, dažniausiai naudinga tik jam, nes kiekvienam ūkį tos pačios kultūros auginimo technologijos skiriasi. Daug naudingiau būtų mokslo žinios sukramtytos iki kiekvienam varguoliui suprantamo lygio, pagrįstos skaičiukais, bandymais gamybiniuose plotuose. To labiausiai ir trūksta. O Šišlavas tai mažai dabar rašo ir nuo savo produktų distanciją išlaiko.
shaulinis Paskelbta Kovo 21, 2011 Pranešti Paskelbta Kovo 21, 2011 asmeniškai man labiau patinkačia interaktyviai, dialogas gaunais ne monologas
Bulvinykas Paskelbta Kovo 21, 2011 Pranešti Paskelbta Kovo 21, 2011 asmeniškai man labiau patinkačia interaktyviai, dialogas gaunais ne monologas Tai kad ir čia ...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti