Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Sveiki, noriu pasidaryti atidaroma galini langa. Gal kas esat pasidare? Domina sandarinimas. Ar dejot koki kampuka is svidaus ir guma ar kazka kita daret? Kokius lankstus naudojot?

Paskelbta

Sveiki, noriu pasidaryti atidaroma galini langa. Gal kas esat pasidare? Domina sandarinimas. Ar dejot koki kampuka is svidaus ir guma ar kazka kita daret?

http://www.fotas.lt/index.php?page_id=27

apačioj ten pažiūrėk profiliukų yra tinkamų.

ir gal žinot iš kur nusipirkt greita jungti stipria, kad lengvai galėčiau akumuliatoriu išiminėt?

Sporte naudojamos tokios :

Paskelbta

Sveiki mano t25 pupsius sunkei vedasi reikia sukti kokia viena minute dada pasirodo dūmas paleidi dekompresiny trupuka prasuka ir startery išmeta starteris mažas akumuletorius naujas 145,ah

wp_ss_20170103_0002.png

Paskelbta
44 minutes ago, Bedarbis said:

Sveiki mano t25 pupsius sunkei vedasi reikia sukti kokia viena minute dada pasirodo dūmas ..........

Sveikas , kūro sistema 'gaudo orą' . Su tokiu starteriu ir prie lietuviškų temperatūrų dekompresinio kaip ir nėr reikalo , išvis naudot  T-40 neatmenu kada esu jį jungęs  paskutinį kart , lygtais kai degimą stačiau :) .

Paskelbta
4 minutes ago, Bedarbis said:

Kuro sistema sutvarkiau per nauja viska persukau dabar niekur negaudo bet vistiek tas pat reik daugiau sukti starteriu be dekompresinio neprasuka išmeta startery

Tas , tai taip  , bet juk puikiai žinai , kad taip neturi but :) . Ir starterio negali išmest , akūmai 'nusprogsta' besukant bet nieks nieko neišmeta , gal pritraukimo rėlės koks laidas nudegė , reik tikrinti . Degimą gal truputį pavėlint , su tokiais akumuliatoriais turėt švilpint , kad ojojoi , pas mane 50 amp/h akumuliatorius ir suka motorą nei mėto nei ką , o dūmas po pirmų sūkimų pasirodo per kaminą jei oro sistemoj nėr . 

Paskelbta
26 minutes ago, wydas63 said:

Tas , tai taip  , bet juk puikiai žinai , kad taip neturi but :) . Ir starterio negali išmest , akūmai 'nusprogsta' besukant bet nieks nieko neišmeta , gal pritraukimo rėlės koks laidas nudegė , reik tikrinti . Degimą gal truputį pavėlint , su tokiais akumuliatoriais turėt švilpint , kad ojojoi , pas mane 50 amp/h akumuliatorius ir suka motorą nei mėto nei ką , o dūmas po pirmų sūkimų pasirodo per kaminą jei oro sistemoj nėr . 

Tu kalbi apie starterio rėle gal nauja startery pirkti nes buvau išardes į ten parudėjus apvija matyt kontakto nebuvo išvaliau bet tas pat visvien išmeta bet nuo kalniuko kuresi vasara gerai .

Paskelbta
13 minutes ago, Bedarbis said:

Tu kalbi apie starterio rėle gal nauja startery pirkti nes buvau išardes į ten parudėjus apvija matyt kontakto nebuvo išvaliau bet tas pat visvien išmeta bet nuo kalniuko kuresi vasara gerai .

...aga , apie tą pačią , bet jų yra ir atskirai pirkt . Starteriuką jei pirkt naują , tai geriau kiek pasitaupius įmt su planetiniu reduktorium o ne dantratinį (čia jei apie jubanos starterius , šneka sukas) . 

Paskelbta
16 minutes ago, wydas63 said:

...aga , apie tą pačią , bet jų yra ir atskirai pirkt . Starteriuką jei pirkt naują , tai geriau kiek pasitaupius įmt su planetiniu reduktorium o ne dantratinį (čia jei apie jubanos starterius , šneka sukas) . 

Dekum reik nusipirkti atskira rėle pabandyt pakeisti matysiu kaip veiks o kas ten per planetinis reduktorius negirdėjas apie toky.

Paskelbta
23 minutes ago, wydas63 said:

nezinai kiek kaina ju skyriasi

Paskelbta
3 minutes ago, Bedarbis said:

Mano starteris Mažas va toks

C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_9142_20780_20STARTERIS_20_20MAGNETON12V_20ČEKIJA-large-default.jpg

Dantratinis čia , pats menkiausias .                                                                  

3 minutes ago, zigizmundas said:

pas mane katine jau apie dešimt ar daugiau metų reduktorinis starteris,nei karto nebuvo sugedes....

Reduktoriniai , jie visi dabarties . 

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...