Jump to content

garlic

Nariai
  • Pranešimai

    174
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    2

garlic paskutinį kartą gavo apdovanojimą Spalio 25 2016

garlic paskelbtas turinys buvo labiausiai mėgstamas

Miestas

  • Miestas
    Vilkaviskis

Paskutiniai lankytojai

1651 profilio peržiūros

garlic pasiekimai

Dažnas dalyvis

Dažnas dalyvis (3/5)

12

Reputacija

  1. As vasario viduryje pridaviau, kol kas jokios reakcijos is NMA. Vasario gale skambinau, tai sake, kad mato parasikos pridavima, o kada atvaziuos tikrint, tai nieko nesake. Taip ir laukiu nezinioje. Nei tikrintoju, nei pinigu.
  2. garlic

    Česnaku auginimas

    Maniškiai prastesni. P.S. kuo tarpueiliai purenti?
  3. Tai kaip suprantu į žalią knygą nereikia traukti mokėjimų gautų iš NMA? Tame tarpe ir gautos paramos. Jeigu taip, tai ir pirkimu su parama neina traukti? o už žemės nuomą gauti pinigai kaip rašosi ar ne?
  4. Vedant supaprastintaja ukio buhalterija pakanka zalios knygos? Ar reikia pildyt ilgalaikio turto, gyvuliu ziniarascius, inventorizacijos lapus ir pan?
  5. garlic

    Česnaku auginimas

    Jei zieminiai cesnakai, tai jie nusiima vidury vasaros. O i kanala nepapuola kokios gyvenvietes nuotekos? Kad nebutu, kad laistot vandeniu, kuris pilnas skalbimo priemoniu likuciu ar kokiu fekaliju likuciu.
  6. Sveiki, iškilo keletas klausimų vedant supaprastintąją buhalteriją. Asmeninė ir ūkio sąskaita ta pati. Atlyginimą ir už produkciją gaunu į tą pačią sąskaitą. Ar galiu pardavimų skiltyje rašyti sąskaitos papildymas ir naudoti darbo užmokesčio pinigus ūkio reikmėm? Buvo pirktas traktorius. Dabar įtraukiau visą sumokėtą sumą už jį į išlaidas. Ar to pakanka? Gal reikia kažkaip inventorizuoti?
  7. Sveiki, Lovol'e hidraulinis bakas bendras su deze ir/ar tiltu (senesniuose modeliuose buvo atskiras). Kaip kitu gamintoju nezinau. Taip pat senesniu metu Lovol 504 greitis buvo apie 40 km/h, dabartiniu pamazintas iki 30 km/h. Del saugumo reikalavimu. Gal kas zino ar eitu atstatyti is 30 i 40 km/h?
  8. Remia 100%, bet pradziai perveda 80 %, o likusius tik po verslo plano igyvendinimo. Taigi jei gauni 15 000, tau perves 12 000. Savu reikia maziausiai 3000. Smulkiam ukiui tai nemazi pinigai.
  9. garlic

    Česnaku auginimas

    Kad ir ne lietuvis, bet po sakinio taska turetum sugebeti padeti. Manau ir kitoj tavo tautybej pilieciai po sakinio deda taska.
  10. garlic

    Česnaku auginimas

    viskas ok, bet sunku skaityti be skyrybos zenklu.Siulyciau ateityje paaukoti kelias akimirkas jiems sudeti.
  11. jeigu ukis specifinis, tai gali zenkliai pakelti prapleciant auginamas kulturas. Pvz. darzoviu siemet deklaravai 0.8 ha, o pavasari deklaruotum 1.2 ha. arba sodintum kulturas kurios iskelia ved. as masciau vistom pasikelti, bet ju butu reikeje apie 60-80 vnt. Atsisakiau, nes nuo 50 vnt atsiranda kazkoki reikalavimai ju laikymui. Nesidomejau kokiu.
  12. Labas, manyciau, kad verta surizikuoti. Tuo labiau, jei praeisit, o pelninguma tik metus laiko reikia islaikyti (jeigu salygos nepasikeite nuo pavasario).
  13. garlic

    Kur konsultuotis dėl paramos?

    gali NMA paklausti bendru pastu ar telefonu. Kaune parodos metu gan maloniai atsakinejo i klausimus, bet butent del sios paramos nelabai ka galejo pasakyti. susidariau nuomone, kad jei turiu smulkiu ukiu parama, tai jau sios nebegaliu tureti. Bet buvo jaunos konsultantes, gal ka ir suklydo....
×
×
  • Create New...