Jump to content

Recommended Posts

• Atsakymai 104
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbta
blin, labai reik alaus is mieziu salyklo darymo technologijos :icon-rolleyes:

pazystamas, kuris darydavo, po zemele jau... juk yra mokanciu, ir daranciu :):)

tai ar pamacisyt????

.. jeigu rimtai , turi kantrybės ir noro.. pas mus dar yra gyvų ir darančių naminį alų , galiu pabandyt su jais suvęst, ...

• po 1 metų...
Paskelbta
Švyturio ekstra draught,Carlsberg.

Skoniai beveik sutampa :) tačiau draught labiau. Bonkėse man skanesnis, bet tas jų realizavimas tai... :icon-redface:

Turiu kokius apie 2000 depozitinių butelių ir galvoju,kaip juos visus urmu kažkam parduoti.Geriausia butų,kad iš namų kas paimtų. :D

Paskelbta
:icon-eek: svelnai tarent alkoholikas tamsta :lol::lol: neuzsigauk :icon-redface:

Grubiai tariant,čia kokių 6 metų ir ne mano vieno "derlius".Šiaip kokie 0-3 litrai alaus per savaitę.Stipriau iš viso tik retkarčiais.Nemanau,kad čia alkoholizmas. :)

Paskelbta
Turiu kokius apie 2000 depozitinių butelių ir galvoju,kaip juos visus urmu kažkam parduoti.Geriausia butų,kad iš namų kas paimtų. :D

Jau čia buvo kartą, kaip ežys tarp lapų bonkėse sėdėjau, tik ne tokiam kiekį :D Kažkaip keistai jautiesi, kai stovi toj pačioj eilėj su tais žmogeliukais, kurie iš to uždirba. Bet užtai uždirbau ant dviejų butelaičių :D

Paskelbta

as tai kiekviena savitgali smeigiu po keleta buteliuku svyturio svyturio, utenos melyno arba svyturio extra. Bet kai darbymetis tai ne laso, jau nebepamenu kada paskutini karta ragavau :eusa-doh:

Paskelbta

Na na jaunieji kolegos , patapti alkoholiku kaip tik pradedama nuo alaus , sampano, sidru. Cia kaip letine liga nuo buteliuko iki kibiriuko :icon-wink: . Bet kieno stipri valia tas ir visa gyvenima isgeria saikingai , ir nesuserga sia liga.

Paskelbta
Na mieli kolegos renkam megstamiausia ukininku alu :eusa-dance: ir vartojamaji kieki per savaite.

pradedu nuo save Utenos-melynas , Svyturio-gintarinis , Carlsberg apie 10vnt

Svyturio Baltas, Carlsberg, La Trappe wheat. 3-5 buteliai per savaite

Paskelbta

na kaip man sake vienas zmogelis - ant 30 metu ismoksi gert :) iki to snapso beveik neimdavau. Bet per baliukus snapsas tikrai geriau. Butent degtine ne viskiai ar tie visi madingi. Svarus produktas geriausia :) na bet tikrai nespjaunu i alu. Kadangi pats esu kiles is birzu krasto. Tai pirteleje, prie ezeriuko ir panasiai - pavartoju sviesu nestipru alu. Pvz visai patinka paskutiniu metu vilkmerges alus 'is statines'.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...