Jump to content

fanas:)

Nariai
  • Pranešimai

    11
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario fanas:) paskelbtas turinys

  1. taigi kolegos pagrindinis darbymetis jau kaip ir baigėsi tai galima jau lengviau atsipūsti ir pailsėti tad norėčiau kad pasidalintume praėjusio darbymečio įvairiais nutikimais, nuotykiais bei šiaip idomiais įvykiais pradėsiu nuo savęs - taigi nepaslaptis visiems kad per javapjūte nevienam iš mūsų buna bemiegės naktys tad ir man taip nutiko, nemiegojau beveik tris paras ko pasekoje užtynusiom pavargusiom raudonom akim važiavau apžiūrėti savo laukų (buvo savaitgalis 5val ryto) mane sustabdė kelių policija. Dokumentai buvo tvarkingi, nusižengimu nepadariau tad nekiek nesijaudindamas sustojau, bet policininkui dokumentai net nerupėjo jis pažvelges i mano veida iškart dave pusti i alkotesteri (žinoma buvo 0.00), bet jis nepatikėjo ir pasiūlė važiuot i narkologini išsitirt ar nevartojau narkotinių medžiagų. Taigi viskas baigėsi gerai tik po to įvylio megojau kaip kūdykis nežinau kaip taip atsitiko, bet dėkingas turbūt esu pareigūnams tad laukiu ir jūsų pasakojimu
  2. turejau citroen xm prieš ji nieko negaliu irgi blogo pasakyt, bet vokiška kokybė geresnė, beje dar teko nemažai ir su opeliuku važinėt jis irgi nieko tik rudija smarkiai ir gana kietas. o apie audi galiu daug privalumu išvardinti...vien į ja atsisėdus viskas "limpa prie rankų" ir t.t.
  3. o su rimtesniais skardininkais nebandei kontaktuoti? gal jie pagelbetu...
  4. tai ce taspats jog tu valgytum kas diena ta pacia duona ir nieko daugiau
  5. nenoriu nieko ižeisti, bet už AUDI geresnės mašinos turbūt nėra če tik mano nuomonė...
  6. fanas:)

    kas geriau?jaunas ar senas...

    kaip imanoma per toki trumpa laiką nauja traktoriu (suesti) man galva neišneša
  7. fanas:)

    kas geriau?jaunas ar senas...

    ce visi rašot įvairias patarles, apsakymus ir pan. gal kas gali iš gyvenimiškos patirties ka parašyti apie tuos samdomus darbuotojus, nes manyčiau kad nevienas iš jusų yra susiduręs su panašia dilema.
  8. fanas:)

    Alus

    dažnai nepiknaudžiauju tuo, bet prie progos tai alus labiau geriasi degtinė tai kažkaip nenoriai
  9. fanas:)

    kas geriau?jaunas ar senas...

    na žinoma prie žemės ūkio darbų, ta prasme trakorininko
  10. sveiki kolegos, norėčiau pasidomėti ar pasidalinti informacija apie samdomus darbininkus. Kas yra geriau jusu nuomone? jaunas mažiau patyres be žalingu įpročių ar senesnis patyręs bet su negerais įpročiais?
×
×
  • Create New...