Įsipjoviau į pirštą Paskelbta Rugpjūčio 14, 2019 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 14, 2019 Sveiki gyvi kas negyvi, klausimą turiu. Reikalas tame, kad pelkyno gabalėlis yra mano sklype, ir tame pelkyne (kokie 3 - 4 arai) sužaliavo toks mini miškelis. Nepraeinamas ir užknisantis. Nu tai sugalvojau pasikinkyt benzo pjūklą ir viską ten nurėžt. Tačiau, ką reiks daryt su kelmukais? Medeliai plonyčiai, gero kumščio skersmens, nu bet vistiek... Galvoju gal kada prūdą toj vietoj išsikasiu užpakaliui vasarą mirkint, nes pelkėj be karklų ir varlių daugiau nieko neužauginsiu. Nu gerai, tarkim nurėžiu viską, ir bus kokie 300 mini kelmuku.... technika samdyt kad grežiotų ar lupinetų kelmus, kolkas man yra prabanga... o jei paliksiu kolkas tuos kelmus, kaip manot neužels po to dar tankiau? Gal tie kelmai toj pelkėj patys supus per kelis metus? krūmynų foto prisegu.
stumbras Paskelbta Rugpjūčio 14, 2019 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 14, 2019 Išpjauni krūmus ir kasi kūdra. Jei ne, vėl viskas apžels. Nebent galvijai ganosi ir nugriaužia tuos ūglius... dzipas 1
urbonas10 Paskelbta Rugpjūčio 16, 2019 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 16, 2019 Nusipirksi daržininkų parduotuvėje glifosato ir rankiniu purkštuvu nupurkši kitamet, kai karklų ūgliai bus 30-50cm aukscio Špyžius 1
Špyžius Paskelbta Kovo 10, 2021 Pranešti Paskelbta Kovo 10, 2021 Šiaip vargo bus, bet jeigu roundap'u (glifosatu) nuoširdžiai purkši 2-3 metus, jie nebeataugs, bet šitie augalai labai gajūs, tad bus vargo bet kuriuo atveju.
bebrynas Paskelbta Kovo 10, 2021 Pranešti Paskelbta Kovo 10, 2021 On 2019-08-14 at 16:50, Įsipjoviau į pirštą pranešimas: Sveiki gyvi kas negyvi, klausimą turiu. Reikalas tame, kad pelkyno gabalėlis yra mano sklype, ir tame pelkyne (kokie 3 - 4 arai) sužaliavo toks mini miškelis. Nepraeinamas ir užknisantis. Nu tai sugalvojau pasikinkyt benzo pjūklą ir viską ten nurėžt. Tačiau, ką reiks daryt su kelmukais? Medeliai plonyčiai, gero kumščio skersmens, nu bet vistiek... Galvoju gal kada prūdą toj vietoj išsikasiu užpakaliui vasarą mirkint, nes pelkėj be karklų ir varlių daugiau nieko neužauginsiu. Nu gerai, tarkim nurėžiu viską, ir bus kokie 300 mini kelmuku.... technika samdyt kad grežiotų ar lupinetų kelmus, kolkas man yra prabanga... o jei paliksiu kolkas tuos kelmus, kaip manot neužels po to dar tankiau? Gal tie kelmai toj pelkėj patys supus per kelis metus? krūmynų foto prisegu. Ieškai netoli dirbančio krokodilo ale deforta.eu ir per valandą 150-200 eur gražu ir mielair pjaut nereiktu.... paskui sienauji ir ales...aišku prūdas optimalu bet tik jis tikslinis...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti