Jump to content

Nagai rapidui, arba kiti sejamuju patobulinimai


Recommended Posts

  • po 2 savaičių...
  • po 4 savaičių...
prieš 5 minutes , tadasjo pranešimas:

O neturetu but tu nagu tiek kiek yra sejoa disku, kad rapsas gultusi i ta nago dirbta vieta? Cia pavyzdyje su horsch kaip ir mazai tu nagu

Nezinau kaip cia isdestyta, as nagus 8 ant 4 metru desciau. Ties nago viduriu trasu noragas ir is sonu po du seklu norageliai. Is 16 trasiniu tik 8 seja, o seklu irgi tik 16 du seja du uzdaryti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Prieš 2 valandų, tadasjo pranešimas:

Tai sekla guli salia norago isdirbtos zemes, o mzuri tai sekla grynai ties norago viduriu eina. Kazi kuris variantas geresnis?

Bijojau kad nepaskestu, tarp seklu gaunasi 12,5 tarpas o noragas zeme aplink save dar irgi neblogai palauzo moli, kiek kastuvu kasinejau pakankamai minksta ir po sekla ir po noragu, esant poreikiui galima ir rapido noragus arciau priglaust bus matyt kita met kaip geriau

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Prieš 14 valandų, tadasjo pranešimas:

Taip pasidarius suprantu jog taiposi laikas ir vienu vaziavimu isidirba giliau zeme ir paseji rapsa. O pries seja pralekiant su noraginiu skutiku ir tii tada seji, tai cia gaunasi tas pats kaip ir tavo variantu?

Jeigu is paskos seji, tai turbut didelio skirtumo nera. Cia dar vienas didelis pliusas, kad dregme tauposi.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sejant su nagais greitis turi buti letrsnis iki 10 km, nes paskui labai viska vercia. Pirma sejom su 300 paskui kampuka nirejom daset uzkabinom prie 200aj 4 metrus ir viskas gerai su rapso sejimu. Darant nagus ant priekines pakabos gerai nebus, nes nalabai su vairavimu gerai bus, visokius lengvus padargus izkabinus jau buna sunkiau vairuoti. Traktorius po nagu zymiai daugiau buksuos ir dali vaguciu uzspaus.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Taip šiaudai nurinkti, na cyzelio nagus planuoju dėt, kad eitu iki 15cm jos ikist nors dar nežinau ar tiek eina su jais dirbti. Pati sėjamoji 3m ir žirgas 180 ag, šioks toks rezervas yra beto pas mus pagrindas priesmėliai ir priemoliai. Sėta, tai tankiai kas 12,5cm nenaudojant nagu dirbimo diskai paleisti 2-3 cm gyliu. Pirmi metai pabandymui pasėta pažiūrėt ar kas gausis. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...