belarusas Paskelbta Lapkričio 15, 2015 Pranešti Paskelbta Lapkričio 15, 2015 Sveiki gal kas zinot kaip patikrinti siurblio voztuvus.aciu uz patarimus
Gunia Paskelbta Lapkričio 15, 2015 Pranešti Paskelbta Lapkričio 15, 2015 Sveiki gal kas zinot kaip patikrinti siurblio voztuvus.aciu uz patarimus a kas nutika? tai sukelia spaudima arba ne ..pulsacija atsiranda..
viktorass Paskelbta Lapkričio 15, 2015 Pranešti Paskelbta Lapkričio 15, 2015 Sveiki gal kas zinot kaip patikrinti siurblio voztuvus.aciu uz patarimus Nežinau ar yra koks būdas patikrint neišardžius siurblio, okokios problemos su tais vožtuvais?
belarusas Paskelbta Lapkričio 15, 2015 Temos autorius Pranešti Paskelbta Lapkričio 15, 2015 Zodziu buvo pasidare kai paleidi purkstuva is pradziu purskia paskui krenta slegis ir atsiranda pulsasija.zdz buvau isardes siurbli pakeiciau 2 voztuvus nes buvo truke .td nupurskus 5 ha vel slegis pradejo krist bet darbini isjungi palauki 5s vel jungi darbini ir kokiai 10-5 min vel gerai td vel krenta.slegio irgi ipusta slangos tvarkingos.db nuemes siurbli tai pasukus uz kardano toks vaizdas kad veikia tik vienas cilindras is triju tai kaip rast tuos neveikiancius voztuvus
belarusas Paskelbta Lapkričio 15, 2015 Temos autorius Pranešti Paskelbta Lapkričio 15, 2015 Nežinau ar yra koks būdas patikrint neišardžius siurblio, okokios problemos su tais vožtuvais?
belarusas Paskelbta Lapkričio 15, 2015 Temos autorius Pranešti Paskelbta Lapkričio 15, 2015 Turiu galvoje kaip patikrint kad isardzius.nes dbtik viena cilindra tik dirba.
tadasjo Paskelbta Lapkričio 16, 2015 Pranešti Paskelbta Lapkričio 16, 2015 Turiu galvoje kaip patikrint kad isardzius.nes dbtik viena cilindra tik dirba.Man panasiai buvo. Tai galutiniame rezultate po 3 siurblio ardymo pakeiciau membranas vozytuvelius sandarinimo ziedelius tai siurblys dabar dirba be priekaistu.
Gunia Paskelbta Lapkričio 16, 2015 Pranešti Paskelbta Lapkričio 16, 2015 Zodziu buvo pasidare kai paleidi purkstuva is pradziu purskia paskui krenta slegis ir atsiranda pulsasija.zdz buvau isardes siurbli pakeiciau 2 voztuvus nes buvo truke .td nupurskus 5 ha vel slegis pradejo krist bet darbini isjungi palauki 5s vel jungi darbini ir kokiai 10-5 min vel gerai td vel krenta.slegio irgi ipusta slangos tvarkingos.db nuemes siurbli tai pasukus uz kardano toks vaizdas kad veikia tik vienas cilindras is triju tai kaip rast tuos neveikiancius voztuvus čia ko gero logiškiausia keisti visus vožtuvus ir mebranas...nes taip ir kaitaliosi po viena kol galų gale pakeisi visus..tik kainuos daugiau nervų..
belarusas Paskelbta Lapkričio 16, 2015 Temos autorius Pranešti Paskelbta Lapkričio 16, 2015 Jus gal IR teisus kolegos bet paskaiciavus kruva pinigu gal geriau td I italiska ziuret siurbli nauja?
Svečias Paskelbta Lapkričio 16, 2015 Pranešti Paskelbta Lapkričio 16, 2015 Aš dairausi pirkti Hardi purkštuvą, bet dar nesu susipažinęs su detalių kainomis. Kiek kainuoja siurblio remontinis komplektas ? Aš žiūrėjau 6 membranų siurbliu, 12 m, hidraulinis išlankstymas, elektra valdomas, 1000 ltr. 1700 € ne per daug už tokį ?
Mantas2342 Paskelbta Lapkričio 16, 2015 Pranešti Paskelbta Lapkričio 16, 2015 nu jai elektra valdomas tai tikrai neperbrangu manau
tadasjo Paskelbta Lapkričio 17, 2015 Pranešti Paskelbta Lapkričio 17, 2015 Aš dairausi pirkti Hardi purkštuvą, bet dar nesu susipažinęs su detalių kainomis. Kiek kainuoja siurblio remontinis komplektas ? Aš žiūrėjau 6 membranų siurbliu, 12 m, hidraulinis išlankstymas, elektra valdomas, 1000 ltr. 1700 € ne per daug už tokį ?Uzeik i konekesko el parduotuve ten visos kainos yra sourbliu detaliu, purkstuku filtru ir pan
Svečias Paskelbta Lapkričio 17, 2015 Pranešti Paskelbta Lapkričio 17, 2015 Uzeik i konekesko el parduotuve ten visos kainos yra sourbliu detaliu, purkstuku filtru ir pan Užėjau... Vien siurblio membranos apie 200€ . Bet gal būna pigesnių pakaitalų ? Ar tik originalios dalys ? Kas nors susidūrėte ?
Povilas Paskelbta Lapkričio 17, 2015 Pranešti Paskelbta Lapkričio 17, 2015 Užėjau... Vien siurblio membranos apie 200€ . Bet gal būna pigesnių pakaitalų ? Ar tik originalios dalys ? Kas nors susidūrėte ? Reikėjo kažkada, daug ieškojau, bet pirkau ten.
JCB Paskelbta Lapkričio 17, 2015 Pranešti Paskelbta Lapkričio 17, 2015 6membranų prieš du metus vežėm tvarkyt, pulsacija buvo, pakainavo remontas 1,5k lt.
tadasjo Paskelbta Lapkričio 17, 2015 Pranešti Paskelbta Lapkričio 17, 2015 tai ir man viska pakeitus apie 1,5 stk Lt kainavo berods
MBLORINSER Paskelbta Lapkričio 17, 2015 Pranešti Paskelbta Lapkričio 17, 2015 bet kiek nupursit.musu senas buvo perinktas membranu siurblys tarnavo 10metu ant 150ha. siemet pavasary pakeiciau tik ziedelius guminius tokius baltus. keli eurai tik kainavo. visas remontas per tiek metu. skaitau tikrai labai patikimi jie yra.
belarusas Paskelbta Lapkričio 17, 2015 Temos autorius Pranešti Paskelbta Lapkričio 17, 2015 O kdl guminius ziedelius keitej?ka dare purkstuvas?
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti