Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 3 minutes , Direktorius pranešimas:

jo tik kaip auksciau minejo kad kiti modeliai su "bepakope deze" ir kabina  jau 180+k kur pas sita standarte jau :)

180 yra cia su viskuo. zalias su raudonais ratais analogiskas prasides nuo 210. Geriausias kainos kokybes santykis yra JD, mano galvai.

Paskelbta
Ką tik, manttys pranešimas:

180 yra cia su viskuo. zalias su raudonais ratais analogiskas prasides nuo 210. Geriausias kainos kokybes santykis yra JD, mano galvai.

Ukyje tik dzioniai yra ar kazkokiu kitu yra?

Paskelbta
prieš 2 minutes , Direktorius pranešimas:

tai kad anksciau domejaus sitie isvardinti dalykai standarte buvo:) tik del navi nepamenu tiksliai ar buvo.  nebent sedyne ta jau mandriausia nori isidet kur aktyvi yra:)

Nesinori tikėt, kad 50k numete kaina per metus, jeigu jau viskas jame yra.. 🙂

Paskelbta
prieš 4 minutes , manttys pranešimas:

ane? du puslapiai atgal kalbejot kad 215r 210k su bepakapoe ir navi o cia iki 180 nukrito:) gerai varot:) nors teisingai sako neisgeres matyt nesuprasi

Paskelbta
prieš 2 minutes , manttys pranešimas:

nelabai suprantu kam permokėt, nebet esi fanas, bet jei būtum fanas jd, vyšninio kieme neturėtum 🤣

Paskelbta
prieš 2 minutes , Zilvis55 pranešimas:

Ačiū. tai kad čia GEN6 , o ne GEN7.... :(

kuo jie skirias 🤔 klausiu todėl kad nesu jų fanas, bet šiaip prijaučiantis 🤣

Paskelbta
prieš 1 minutę , ceck pranešimas:

aš irgi ne fanas, bet bent GEN7 jau normalų variklį (žemasūkį) pradėjo dėt. neabejoju kad ir daugiau skirtumų turėtų buti,

Paskelbta
prieš 4 minutes , ceck pranešimas:

deze atnaujinta. isvaizda atnaujinta. bet ir serija kita. nes 7tukas gen6 iki 240ag ejo (724) o gen7 jau iki 280ag (728) 

Paskelbta
prieš 3 minutes , Zilvis55 pranešimas:

aš irgi ne fanas, bet bent GEN7 jau normalų variklį (žemasūkį) pradėjo dėt. neabejoju kad ir daugiau skirtumų turėtų buti,

tai cia jie pirmi ir pradejo det. pradedant didckiu broliu ir einant zemyn per serijas

Paskelbta
prieš 27 minutes , Direktorius pranešimas:

ane? du puslapiai atgal kalbejot kad 215r 210k su bepakapoe ir navi o cia iki 180 nukrito:) gerai varot:) nors teisingai sako neisgeres matyt nesuprasi

Niekur neminėjau JD ir 180. Jd kaina apie 193-197. Case apie 180, fendt 200+++ nzn kiek ten nes 700 valandų demo siūlė už 200 pinigų.

Kaina labai keičiasi kai nuvažiuoji ir akis į akį kalbi.  Dojus čia į koją sau šaudo, nes važiavau tiesiog pažioplinėti, bet vietoje JD kaina man buvo malonus netikėtumas, deja, vis tiek per brangu už galingiausią serijos modelį, kai case gavau mažiausią sekančios lentynos

Paskelbta
prieš 37 minutes , Linasc pranešimas:

Ukyje tik dzioniai yra ar kazkokiu kitu yra?

Nuo pavasario bus 2 optumai 250, fendt 818, ir jd 3 seni traktoriai. As nesirišu prie markės. Labiau racionaliais argumentais vadovaujuos.

Paskelbta
Prieš 2 valandas, manttys pranešimas:

Niekur neminėjau JD ir 180. Jd kaina apie 193-197. Case apie 180, fendt 200+++ nzn kiek ten nes 700 valandų demo siūlė už 200 pinigų.

Kaina labai keičiasi kai nuvažiuoji ir akis į akį kalbi.  Dojus čia į koją sau šaudo, nes važiavau tiesiog pažioplinėti, bet vietoje JD kaina man buvo malonus netikėtumas, deja, vis tiek per brangu už galingiausią serijos modelį, kai case gavau mažiausią sekančios lentynos

193-197 cia JD6r215 ar 6r250?

Paskelbta
On 2025-02-17 at 19:48, manttys pranešimas:

tai tau siule gen7 o sitie gen6 bet jie su atnaujinta fendtone kabina. jei kalba apie 200ag tai kaina ju tikrai gera, nes ta standartine komplektacija tai yra vario deze, el poros, priekine pakaba, du ekranai, sildoma/vedinama sedyne, el veidrodziai, LS, oras ir dar kruva kitu privalumu. uztai jis ir brangus buna pradziai nes nebuna ju pliku basu. 

Paskelbta
Prieš 1 valandų, Raime pranešimas:

tai tau siule gen7 o sitie gen6 bet jie su atnaujinta fendtone kabina. jei kalba apie 200ag tai kaina ju tikrai gera, nes ta standartine komplektacija tai yra vario deze, el poros, priekine pakaba, du ekranai, sildoma/vedinama sedyne, el veidrodziai, LS, oras ir dar kruva kitu privalumu. uztai jis ir brangus buna pradziai nes nebuna ju pliku basu. 

Tai 260 arkliu manau uz 180 ka isvardinai ir daugiau salotini tikrai paimsi 

Paskelbta
Prieš 9 valandas, Linasc pranešimas:

Tai 260 arkliu manau uz 180 ka isvardinai ir daugiau salotini tikrai paimsi 

zalia su raudonais ratais gausi 240arkliu uz tiek. salotos kabina bus ant sprenzinu, zalio ant oro. salota tikrai netures ruros vedinimo, zalio kabina bus komfortiskesne ir siuolaikiskesne, isliekama verte didesne, o kaina labai artima. 

Paskelbta
prieš 1 minutę , Raime pranešimas:

zalia su raudonais ratais gausi 240arkliu uz tiek. salotos kabina bus ant sprenzinu, zalio ant oro. salota tikrai netures ruros vedinimo, zalio kabina bus komfortiskesne ir siuolaikiskesne, isliekama verte didesne, o kaina labai artima. 

Sedyne +3000 kaina tikrai nebus jau tokia artima jei jie tokie achujieni ir kainos kaip visu tai visi ir pirktu tik juos. 

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...