Jump to content

Klimato kaita, orų permainos-iššūkis augalininkystei

Recommended Posts

Paskelbta
Prieš 2 valandas, dzipas pranešimas:

Prienu Kauno r. kampas - vienas kaimas - sniojo kaip reikiant. Kitas kaimas uz 7 km tik trinkeles sudrekino.

Taip jau gal 3 ar 2 metai kaip eina lokalūs debesys, aš jau net tikiu ,kad mano laukai visi nevienodai lietaus gavo 😃

Paskelbta
Prieš 3 valandas, Mantas2342 pranešimas:

Taip jau gal 3 ar 2 metai kaip eina lokalūs debesys, aš jau net tikiu ,kad mano laukai visi nevienodai lietaus gavo 😃

Del bajerio pasakysiu  kad pradek actas garinti arba ismok is indėnus lietaus šoki .  

Paskelbta
prieš 1 minutę , AGROMAN pranešimas:

Kasko turi? Kažką turėtai gaut.

Kai tuo metu praeina bijau kad tik nepasiūlytų  atsėjimo riziką, kas pilnai įmanoma🤔

Paskelbta

Gabalai saldainio rafaelo dydžio, tokių dar nematęs, kirto nykščio storio stiebus, paskutinė foto ne mano, netolimo lauko. Kur mažiau gavę tai rapsuose apie 30% žala, o kitur 50-90%, kviečiuose ir miežiuose -30%. 

IMG_1023.jpeg

IMG_1025.jpeg

IMG_1026.jpeg

Paskelbta
prieš 49 minutes , JCB pranešimas:

Gabalai saldainio rafaelo dydžio, tokių dar nematęs, kirto nykščio storio stiebus, paskutinė foto ne mano, netolimo lauko. Kur mažiau gavę tai rapsuose apie 30% žala, o kitur 50-90%, kviečiuose ir miežiuose -30%. 

IMG_1023.jpeg

IMG_1025.jpeg

IMG_1026.jpeg

manau, kad šioj stadijoje rapsai dar atsigaus, dar tik butonus kelia, duos šakų ir bus ok

Paskelbta
prieš 53 minutes , JCB pranešimas:

IMG_1023.jpeg

IMG_1025.jpeg

IMG_1026.jpeg

Ziauru

Paskelbta
prieš 3 minutes , AGROMAN pranešimas:

manau, kad šioj stadijoje rapsai dar atsigaus, dar tik butonus kelia, duos šakų ir bus ok

Pagrindinio nera, kazkiek soniniai gelbes. Bet stebuklo nebus derliaus.

Plius puviniai prasides, kur pazeistos vietos

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...