Dainius48 Paskelbta Gegužės 17, 2024 Pranešti Paskelbta Gegužės 17, 2024 prieš 1 minutę , Eduardas pranešimas: Pradėsiu Birželio vidury, ne anksčiau Kodel taip kiek veliau linkes set?
Eduardas Paskelbta Gegužės 18, 2024 Pranešti Paskelbta Gegužės 18, 2024 Prieš 23 valandas, Dainius48 pranešimas: Kodel taip kiek veliau linkes set? Šiltoj dirvoj grikiai greičiau auga ir žydi be per karščius. Daugiau info pasiskaityikt šioj temoj aprašyta buvo
gerasukis Paskelbta Gegužės 18, 2024 Pranešti Paskelbta Gegužės 18, 2024 Prieš 2 valandas, Eduardas pranešimas: Šiltoj dirvoj grikiai greičiau auga ir žydi be per karščius. Daugiau info pasiskaityikt šioj temoj aprašyta buvo Grikius taikau sėti, apie gegužės vidurį, esant galimybėms stengiuosi ankščiau, tada smėlyje pribręsta apie rugsėjo -+~10, durpėj ~20d. Sėjant birželį viduryje puse bus žalių, kūlimas dažniausiai bus geriausiu atveju drėgnu oru o ir didelė tikimybė, kad gali ir visai netekt kulti. Po grikiu beveik visada sėju žieminius. Dainius48 and virgis807 2
virgis807 Paskelbta Gegužės 19, 2024 Pranešti Paskelbta Gegužės 19, 2024 Prieš 17 valandų, gerasukis pranešimas: Grikius taikau sėti, apie gegužės vidurį, esant galimybėms stengiuosi ankščiau, tada smėlyje pribręsta apie rugsėjo -+~10, durpėj ~20d. Sėjant birželį viduryje puse bus žalių, kūlimas dažniausiai bus geriausiu atveju drėgnu oru o ir didelė tikimybė, kad gali ir visai netekt kulti. Po grikiu beveik visada sėju žieminius. Koks vidutiniškai gaunasi grikiu derlius išha.
Juozukas Paskelbta Gegužės 19, 2024 Pranešti Paskelbta Gegužės 19, 2024 Prieš 2 valandas, virgis807 pranešimas: Koks vidutiniškai gaunasi grikiu derlius išha. Tona
dariius 30 Paskelbta Gegužės 19, 2024 Pranešti Paskelbta Gegužės 19, 2024 kai tona grikio 350e tai nlb patraukli kultura. Dainius48 1
Juozukas Paskelbta Gegužės 20, 2024 Pranešti Paskelbta Gegužės 20, 2024 Prieš 8 valandas, dariius 30 pranešimas: kai tona grikio 350e tai nlb patraukli kultura. Eko grikius seji del varpucio, ne del euru. virgis807 and Eduardas 2
vrimvydas Paskelbta Gegužės 20, 2024 Pranešti Paskelbta Gegužės 20, 2024 Prieš 10 valandų, dariius 30 pranešimas: kai tona grikio 350e tai nlb patraukli kultura. Sejomaina , kova su pikzolem , mazi idejimai . Skaiciojant penkiu metu lauko ekonomoka gaunasi riebus pliusas . Yra su jei problemu bet verta demesio usmokus auginti . As vietoje ju bandau susidraugauti su avinzirniu .
Eduardas Paskelbta Gegužės 20, 2024 Pranešti Paskelbta Gegužės 20, 2024 On 2024-05-19 at 00:38, gerasukis pranešimas: Grikius taikau sėti, apie gegužės vidurį, esant galimybėms stengiuosi ankščiau, tada smėlyje pribręsta apie rugsėjo -+~10, durpėj ~20d. Sėjant birželį viduryje puse bus žalių, kūlimas dažniausiai bus geriausiu atveju drėgnu oru o ir didelė tikimybė, kad gali ir visai netekt kulti. Po grikiu beveik visada sėju žieminius. O žieminiuose nepriauga grikių? Ar purškiat? Aš po grikių dar barkūną nusikuliu ir po to jau žieminiai. Daug kas keičiasi skirtingose Lietuvos pusėse ir ar ūkis eko ar chemizuotas. Pernai buvo bėdų su drėgme kūlimui, bet tik dėl to kad džiovyklos nepasileidau
virgis807 Paskelbta Gegužės 20, 2024 Pranešti Paskelbta Gegužės 20, 2024 Prieš 10 valandų, dariius 30 pranešimas: kai tona grikio 350e tai nlb patraukli kultura. Buna kaina ir po 750-800 kai pribyra 1,5t tai darosi patraukli ir ,kaip minėjo Juozukas ne vien del eu .po grikiu pavasari lieka gera dirva kitom kultūrom
virgis807 Paskelbta Gegužės 20, 2024 Pranešti Paskelbta Gegužės 20, 2024 prieš 23 minutes , vrimvydas pranešimas: Sejomaina , kova su pikzolem , mazi idejimai . Skaiciojant penkiu metu lauko ekonomoka gaunasi riebus pliusas . Yra su jei problemu bet verta demesio usmokus auginti . As vietoje ju bandau susidraugauti su avinzirniu . Kaip sekasi susidraugauti su avinžirniu,ar pirmi metai kai sėji?
gerasukis Paskelbta Gegužės 20, 2024 Pranešti Paskelbta Gegužės 20, 2024 Prieš 2 valandas, Eduardas pranešimas: O žieminiuose nepriauga grikių? Ar purškiat? Aš po grikių dar barkūną nusikuliu ir po to jau žieminiai. Daug kas keičiasi skirtingose Lietuvos pusėse ir ar ūkis eko ar chemizuotas. Pernai buvo bėdų su drėgme kūlimui, bet tik dėl to kad džiovyklos nepasileidau Mano ūkis EKO. Žieminiuose grikių nebūna. Iš rudens darau du skutimus su 5-7 d. tarpais ir tik tada sėju žieminius. Vasariniuose tai taip, visad pridygsta grikiu. Vienintelė galimybė su jais kovoti ankstyvas pavasarinis skutimas grikiams sudaiginti ir tik poto sėja. Bet vistiek būna grikių.
Juozukas Paskelbta Gegužės 20, 2024 Pranešti Paskelbta Gegužės 20, 2024 Prieš 3 valandas, Eduardas pranešimas: O žieminiuose nepriauga grikių? Ar purškiat? Aš po grikių dar barkūną nusikuliu ir po to jau žieminiai. Daug kas keičiasi skirtingose Lietuvos pusėse ir ar ūkis eko ar chemizuotas. Pernai buvo bėdų su drėgme kūlimui, bet tik dėl to kad džiovyklos nepasileidau Zieminius irgi stengiuos set po grikiu, nes pavasariui palikt tada didele tikimybe, kad avizose turesi grikiu
vrimvydas Paskelbta Gegužės 20, 2024 Pranešti Paskelbta Gegužės 20, 2024 Prieš 14 valandų, virgis807 pranešimas: Kaip sekasi susidraugauti su avinžirniu,ar pirmi metai kai sėji? Dar technologija neivaldyta bet potecialas yra . Kaip ir saulegrazos ...
11audrunas Paskelbta Liepos 6, 2024 Pranešti Paskelbta Liepos 6, 2024 Sveiki grikių augintojai.Ieškau didesnių grikių laukų(nuo 50 ha) savo bitėms pasiganyti. Aktualu būtų vėlesnės sėjos grikiai, kurie dar tik ruošiasi žydėti. Pats esu iš Prienų rajono, vežčiau iki 150 km atstumu(Trakų, Vilniaus, Varėnos ar ir toliau) Siūlykite čia, aš perskambinsiu. Mano tel nr. +37062991955
Rolandas1 Paskelbta Rugsėjo 20, 2024 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 20, 2024 Gal kas jau grikius pradėjot kulti ? Mano geresnėse žemėse yra daug žalių , bet kol sulauksiu kol visi prinoks gali lietūs užeiti kaip pernai .
Bauer Paskelbta Rugsėjo 20, 2024 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 20, 2024 Prieš 3 valandas, Rolandas1 pranešimas: Gal kas jau grikius pradėjot kulti ? Mano geresnėse žemėse yra daug žalių , bet kol sulauksiu kol visi prinoks gali lietūs užeiti kaip pernai . Kviečių sėją pabaigsiu ir manau kitos savaitės pradžioje bandysiu kulti jau.
Rolandas1 Paskelbta Rugsėjo 20, 2024 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 20, 2024 Prieš 6 valandas, Bauer pranešimas: Kviečių sėją pabaigsiu ir manau kitos savaitės pradžioje bandysiu kulti jau. Šiandien išsibandžiau , apie 20 drėgmę ir ta drėgmę dėl to kad yra nemažai žalių. Rytoj kuliu toliau , nes kitoj savaitei orai stipriai keisis į blogąja pusę. Nesinori susilaukti pernykščio scenarijaus
Juozukas Paskelbta Rugsėjo 20, 2024 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 20, 2024 Jau seniai nukulti ir zieminiai javai jau zaliuoja grikienoje. Rolandas1 and shkatsas 2
paulius radvila Paskelbta Spalio 17, 2024 Pranešti Paskelbta Spalio 17, 2024 Kaip siemet grikiu derliai, kainos? Kokia veisle yra pati ankstyviausia ir su maziausiai lukstu?
Juozukas Paskelbta Spalio 18, 2024 Pranešti Paskelbta Spalio 18, 2024 Prieš 8 valandas, paulius radvila pranešimas: Kaip siemet grikiu derliai, kainos? Kokia veisle yra pati ankstyviausia ir su maziausiai lukstu? Ne kas siemet, sugule, daug zaliu kuliant, kaina 300-340e. Nera tokios ankstyviausios, salna ankstyviausia, tik beda kad dabar pas mus salnos spalio gale, kaip anksciau rugseji budavo.
stapcius Paskelbta Spalio 18, 2024 Pranešti Paskelbta Spalio 18, 2024 Prieš 11 valandų, paulius radvila pranešimas: Kaip siemet grikiu derliai, kainos? Kokia veisle yra pati ankstyviausia ir su maziausiai lukstu? Yra planų toliau tęst su grikiais? Mano galva antri metai iš eilės gana nuviliantys: gražiuose laukuose derlius tik po toną, niekaip neprinoksta todel daug žalių, automatiškai dregme 23 ir į viršų, jei lauki spalio antros puses tai ženkli dalis derliau ant žemės išbyrės, rinkos situacija lb prasta, kaina 300€.Perdirbėjai iš rytų vežasinjau perdirbtas kruopas.
dariius 30 Paskelbta Spalio 18, 2024 Pranešti Paskelbta Spalio 18, 2024 prieš valandą, stapcius pranešimas: Yra planų toliau tęst su grikiais? Mano galva antri metai iš eilės gana nuviliantys: gražiuose laukuose derlius tik po toną, niekaip neprinoksta todel daug žalių, automatiškai dregme 23 ir į viršų, jei lauki spalio antros puses tai ženkli dalis derliau ant žemės išbyrės, rinkos situacija lb prasta, kaina 300€.Perdirbėjai iš rytų vežasinjau perdirbtas kruopas. su tuo subrendimu ju tikrai problema kol glifosatai buvo galimi tai viskas ok buvo. Tokia mintis sove jei ne glifosa naudot o koky trimery, vezant priduot rastu meginy ?
Remse Paskelbta Spalio 18, 2024 Pranešti Paskelbta Spalio 18, 2024 prieš 7 minutes , dariius 30 pranešimas: su tuo subrendimu ju tikrai problema kol glifosatai buvo galimi tai viskas ok buvo. Tokia mintis sove jei ne glifosa naudot o koky trimery, vezant priduot rastu meginy ? Tai geriau mcpa naudoti, kur greit skyla. paulius radvila 1
stapcius Paskelbta Spalio 18, 2024 Pranešti Paskelbta Spalio 18, 2024 Man šovus mintis buvo vidurdieni salietros ištirpinus nupurkšt, kazin ar nenudegintų lapijos visos
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti