Jump to content

padekit issirinkti mtz modeli


Recommended Posts

 

Tai ne vien kad netinka paramai bet ir registruoti negalima

Paramai tinkami tik su 5 gale. Jie atitinka euro 5 ir galima registruoti. Visi kiti jau turi europos registraciją nors jie visiškai nauji ir pirkėjas būna jau antras savininkas ( tuo pasirūpina pardavėjai) . Perkant be jokių paramų galima spjauti į visokius euro ir pirkti bet kokį...

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

as pernai vasarį pirkau ir jau 920,4 su mechaniniu siurbliu nebegalėjau pirkti, nėjo jo registruoti, aišku jį nusipirkau ir paskui virš dviejų mėnesių tvarkė dokumentus...metalinius buvo galima pirkti lengvai nes ten jau buvo padaryti dokumentai kiap kad dėvėti, paskui ir mano dokus padarė kad ir aš tą traktorių pirkau dėvėtą. manasis buvo pirktas be paramos tai nesamonės bvo tik dėl tų dviejų mėnesių laukimo kol dokumentus atvežė

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

tai pala as pirkau MTZ 920.4 su europos parama ir nebuvo jokiu problemu, ar jau pasikeite standartai? tik zinau kad 920.3 negalejo pirkti su parama.

 

constant kodėl sakai kad tie belarusai prabanga?

prabanga todėl kad dėl to naujo kamino ir adblue bakelio belaruso kaina labai išaugo tai būtent 920,5, 952,5 ir kiti penketukai

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

nu jeigu reikia 60-90ag tai nemanau kad tas vakarietis kada atsipirks tokio galingumo ir ir kažkos stebuklas ten nebus, nepamirškim kad ir svoris vakariečio bus mažesnis. Jeigu jau pirkti vakarietį tai tik galingesnį, bent 125ag. nepamirškim kad mes tuos belarusus taip smaugiam kaip niekas kitas, padargus kabinti reikia pagal bielkio galimybes ir viskas bus ok, nu ges tas belarusas, ką padarysi, už pora dešimčių eurų susitaisysi ir važiuosi. bet va už tuos europos sajungos pinigus to naujo belaruso tikrai neimčiau, geriau kokį zetorą pasiimti, labai daug dadėti nereikėtu, žinoma jau nuo komplektacijos priklausys.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

nu matai kad su tuo 12-15k brangesniu belarusu dirbsi tiek pat kiek su be paramos perkamu bielkiu, tai 15k kaip į balą, paskui variklio remontas brangesnis, kompiuteriai ir adblue vėl kitos išlaidos, tas baltarusis labai nuvertės ir bus kaina kaip ir to be paramos perkančio traktoriaus nes niekas daugiau neduos tau už jį dėl jo kamino. Jeigu yra galimybės tai geriau stambesnį daigtą pirkti iš paramos nes smulkesnius (padargus) ir iš savų lengviau susipirksi, tik reikia žiurėti kas reikalingiau traktorius ar padargai. na čia kaip kas supras, kiekvienam kita situacija ir reikalingi kiti sprendimai. kam ko reikia tas tą perka.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Techniką reikia pirkti atsižvelgiant į ūkio apimtis. Su 50ha nusipirkęs uzsienietį, po keliolikos metu gali skaudžiai nudegt, nes šiais laikais niekas nebegamina amžinos technikos. Viskas vėliau ar anksčiau lužta.  O detalių ir remonto kainos pas vakarietį saldžios. Beloruso pliusas ir yra tas, kad daug ką gali susitvarkyti pats, detalių kainos proto ribose.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš pirkčiau už ES paramą  MTZ, o prie jo dar keletą padargų pridėčiau. Kitas ūkininkas ruošiasi pirkti vakarietį už paramą, tai visa parama ir sueina tam vienam new holland traktoriui.

Aišku geriau geresnį padargą pirkti negu ,užsienėtį traktorių prie kurio neturėsi ką prikabinti. Perkant padargus reikia žiurėti ,kad vėliau galėtum naudoti ir su užsieniečiu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Mtz pliusas pigus remontas kur galia skaicius 2 , bet kur skaicius 5 remontas gali kainuot kaip vakariecio. Jei pagal parama tai mano nuomone geriau padargus atsinaujint o traktoriu pagal galimybes. Kad ir ta 952.2 registruota. Jei kas stebi traktoriu skelbimus tai ju daugeja ir kainos zemyn eina. Tas dabar taip nesijaucia, bet kai ukininkai pasinaudos paramom ir nores atsiskaityt su bankais devetu traktoriu ir padargu kainos zenkliai kris.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...