Jump to content

Kombaino pasirinkimas


specialistas

Recommended Posts

:eusa-clap: Ar tik ne mano buves holandukas , pirkau ji apie 2004m is dotnuvos projektu , du metus atkuliau ir pardaviau  , va kokia istorija pasirodo jo  :icon-wink:

Po 10 metų apie būklę nepapasakosi, bet gali trumpai pasakyt koks našumas ir t.t. Kiek pas tave jau buvo išvis skaitiklis prasisukęs. gal kam pravers šitas egzempliorius :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

nesupratau, jus juokaujat ar kaip cia suprast??? 2004 metais tokio kombaino jau negamino. Kaina nelogiska. ant kombaino visai kitas modelis uzrasytas. O numerio telefono nera tam kad emeilu rasytumet ir bandytumet uzkibt ant kabliuko. Zodziu ATSARGIAI su tokiais ir panasiais skelbimais. Nebukim lengvatikiais.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

kai tu pirkai kaip supratau is vilkaviskiecio,ar parveze ,ar ieskojai kiito parvezejo

Taip, iš vilkaviškiečio Arūno. Jis suorganizavo tralą, man reikėjo su tralistu atsiskaityti. Jei gerai pamenu, žmogus 150 lt tik paėmė.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Pas jy vienas skaitliukas.bugno valandos bus mazesnes. Mano dabar man lyg apie 5000 ir neskaitau kad daug kombainas idealus nieko nepriburta. Isdalink valandas ant metu ir gausis labai padorus skaicius.

Manau valandos nera rodiklis. Viska sprendzia stovis. Retas su daug valandu yra idealios bukles, bet yra ne tokiu ir senu, su padoriu mt skaiciumi, bet bukle apgailetina.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...