Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Cia Mazeikiuose kur tryse pardavineja. Buvau ten, patiko man dronningborg d3000 su hidro, bet kazkaip neskubejau pirmo pirkti, nors atrode labai gerai. Tai va jau kazkas nupirko ir dziaugiasi geru kombajnu :D Daug kur buvau, bet tas firmas visas zinai i skelbimu.

Paskelbta

nemaciau  bent jau pas Broniu  tu puveku. Prase 8000 ir jokiu derybu, bent jau man. Tas kombainas buvo neplautas, niekur niekas neardyta svieziai, visos skardos lygios, nesulankstytos, zodziu prasoviau, kad sudvejojau. Pas Algirda jonh deerai tai tikrai baisus, ten antra kart nevaziuociau.

Paskelbta

nesikrimsk, o tas bronius nuo algirdo toli gyvena ,dar noreciau paklaust a uridanoj neziurejai class dominator 68, taip ir man buvo ruosiausi i prienus vaziuoti paskambinau ,parduotas ,tai pirkimas vyksta ,bet zadejo naujesniu atvezt dar viltis yra ,nors sako viltis durniu motina ,o motina vaikus myli

Paskelbta

Jie vienam kaime gyvena, Geidziai lyg ir pavadinimas :D auridana man gerai pazistama. Kalbejau apie ta 68 dominatoriu ir maciau gyvai. Stovis labai geras bet ne uz tokius pinigus. pats ju inzinierius sako nepirk uz tokius pinigus jau gali 76 dominatoriu rasti.

Paskelbta

nemaciau bent jau pas Broniu tu puveku. Prase 8000 ir jokiu derybu, bent jau man. Tas kombainas buvo neplautas, niekur niekas neardyta svieziai, visos skardos lygios, nesulankstytos, zodziu prasoviau, kad sudvejojau. Pas Algirda jonh deerai tai tikrai baisus, ten antra kart nevaziuociau.

Tikrai nesigailek, kad sudvejojei, ne tavo kombainas buvo vadinasi...gal butu byrejes ir t.t.

Kur bus tau skirtas ir nupirksi, tik geriau nepersistenk skubedamas.Sekmes

Paskelbta

na paskambinau paklausiu apie sampo kombaina tai kai paklausiau apie dalis sako pilni lauzynai ju o seip jis pardavejes sako geriau volvike nei sampo nors pats neturi volvikiu ant pardavimo idomu kodiel

Šiaip dėl idomumo, kiek Lietuvoje žinai tu laužynu kur kombainus ardo ir kiek juose yra ardomu sampo ar volvo kombainu, net jei ir būtu tai einamos detalės(kuriu gali prireikt skubiai per javapjūte) bus arba parduotos arba sudėvėtos.

Paskelbta

patikek pukuotuk ,beg nuo egzotiniu kombainu ,jai nera detaliu orginaliu litagroj ar parduotuvese atsarginiu daliu  ,pervargo  asaras kelio nematysi ieskodamas,aisku gali tekint ,burt kazka ,bet kai sulusi neduok dieve o taip bus tikrai  isitikinsi,juk pas juos detales susidevejusios yra brangesnes net uz orginaliu kaina ,siame forume daug kas rase aisku as nieko nepersu, tavo pinigai tavo ir reikalas

Paskelbta

uzsikure neblogai gan, variklis dirba graziai. Tai nemanau, kad reiktu pirkti tuos korpusus, galima taip uzvirinti. I derybas nelabai leidziasi, kokius -300 eu, bet paciam reiktu organizuoti parvezima.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...