Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

:eusa-clap: Ar tik ne mano buves holandukas , pirkau ji apie 2004m is dotnuvos projektu , du metus atkuliau ir pardaviau  , va kokia istorija pasirodo jo  :icon-wink:

Po 10 metų apie būklę nepapasakosi, bet gali trumpai pasakyt koks našumas ir t.t. Kiek pas tave jau buvo išvis skaitiklis prasisukęs. gal kam pravers šitas egzempliorius :)

Paskelbta

matai tamsta ne visi nori uz klaso kaina pirkti volvo

Geriau labai gero stovio volvo, negu iki kriaunų nudrožtas claas ;)

Paskelbta

nesupratau, jus juokaujat ar kaip cia suprast??? 2004 metais tokio kombaino jau negamino. Kaina nelogiska. ant kombaino visai kitas modelis uzrasytas. O numerio telefono nera tam kad emeilu rasytumet ir bandytumet uzkibt ant kabliuko. Zodziu ATSARGIAI su tokiais ir panasiais skelbimais. Nebukim lengvatikiais.

Paskelbta

kai tu pirkai kaip supratau is vilkaviskiecio,ar parveze ,ar ieskojai kiito parvezejo

Taip, iš vilkaviškiečio Arūno. Jis suorganizavo tralą, man reikėjo su tralistu atsiskaityti. Jei gerai pamenu, žmogus 150 lt tik paėmė.

Paskelbta

man ir keistai pasirode ,84 metu kombainas 2400 moto praejes ,kazkas is pasakos ir dauguma taip ,neziurejot nauju nedideliu alibaba,com pasirodo  ir su guminiais viksrais yra  ir paziurekit kam , idomu kokios kainos ,pas mus 84 brangesni negu ten nauji

Paskelbta

Beveik 4000 valandu? Kas tada yra daug? Man jau ir 3000 yra daug.

Pas jy vienas skaitliukas.bugno valandos bus mazesnes. Mano dabar man lyg apie 5000 ir neskaitau kad daug kombainas idealus nieko nepriburta. Isdalink valandas ant metu ir gausis labai padorus skaicius.
Paskelbta

Pas jy vienas skaitliukas.bugno valandos bus mazesnes. Mano dabar man lyg apie 5000 ir neskaitau kad daug kombainas idealus nieko nepriburta. Isdalink valandas ant metu ir gausis labai padorus skaicius.

Manau valandos nera rodiklis. Viska sprendzia stovis. Retas su daug valandu yra idealios bukles, bet yra ne tokiu ir senu, su padoriu mt skaiciumi, bet bukle apgailetina.

Paskelbta

tai kai paziurejau ta puslapi kur minejau yra nauju ir tikrai pigesniu ,negu mums siulo lietuvoj ,as galvojau kad mazu nebegamina nei velnio ir dzendiru 1084 nauju yra3 metriniu ir kokiu tik nori ir kainos surasytos ,aisku ne visu 

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...