valstietis Paskelbta Balandžio 9, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 9, 2007 Kažkur Rimvydas rašė kad prikonstravęs prie skutiko sėkladėžę įsėja rapsą kaip tarpinę kultūrą.Agrotechniniu požiūriu tai labai geras variantas,aš ir apie tai galvoju.Bet yra vienas bet.Kaip tada gaunasi su sėjomaina,jeigu auginamas rapsas (kaip viena iš pagrindinių kultūrų)?Išeitų kad tada rapsas auga kiekvienais metais,o tai jau nėra gerai.Ar aš neteisus,kaip galvojat? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
arimas Paskelbta Balandžio 9, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 9, 2007 As manyciau. kad visur rapsas ner gerai, tarpinem kulturom geriausia butu garstycios. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ricardaas Paskelbta Balandžio 9, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 9, 2007 O aliejinį ridiką bandėte naudoti Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
varstelis Paskelbta Balandžio 9, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 9, 2007 O aliejinį ridiką bandėte naudoti Bandes kaip pudimyne kultura efektas tai liuks zemes struktura gerai pataiso zoles gerai uzstelbia, be to spraksius gerasi is lauko veja. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vyga Paskelbta Balandžio 9, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 9, 2007 Tarpines kulturos turetu buti negiminiskos pagrindinem,irjei augini rapsa kaip pagrindine kultura tai kaip tarpine jo seti negalima, Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
valstietis Paskelbta Balandžio 9, 2007 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 9, 2007 Na artimiausios manoms mintys tai Vygos,aš ir taip galvoju.Bet kaip išspręst tą rebusą?Visos tarpinės kultūros bent mano žinomos,o ir kolegų paminėtos,yra kryžmažiedžių šeimos,o tai tas pats kaip ir rapsas.Gal kas žino kitokių,greitai rudenį vegetuojančių ir tinkamų sunkioms žemėms? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
varstelis Paskelbta Balandžio 9, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 9, 2007 Na artimiausios manoms mintys tai Vygos,aš ir taip galvoju.Bet kaip išspręst tą rebusą?Visos tarpinės kultūros bent mano žinomos,o ir kolegų paminėtos,yra kryžmažiedžių šeimos,o tai tas pats kaip ir rapsas.Gal kas žino kitokių,greitai rudenį vegetuojančių ir tinkamų sunkioms žemėms? esu skaites apie baltusius dobilus isetus i tarpueilius. principe jei augini rapsa tai kam tos tarpines kulturos? beje kaip tarpine po kokiu ankstyvu kulturu galima paseti vikius , nes ankstines sukaupia azoto dirvoje. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
valstietis Paskelbta Balandžio 9, 2007 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 9, 2007 Tarpinė kultūra (turiu galvoj tą kuri pasėjama rudenį,nuėmus javus),gerina dirvos struktūrą.Vikiai l.gerai,bet jie lėtokai auga,todėl tinka pūdymuose,o rudenį juos apart perbrangus malonumas.Jie vargu ar atneš tiek naudos kad atsipirktų. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vyga Paskelbta Balandžio 9, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 9, 2007 anksciau sedavo kaip tarpines rugius patresdavo salietra ir velai rudeni apardavo . Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Gunia Paskelbta Balandžio 10, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 10, 2007 Noriu palikti pudimo, kaip man su juo geriau padarius Laikyti kaip juoda pūdima Ar isnaikinti varputi ir dar paseti tarpine kultura Ar spės uzaugti tarkim garstycios ar kas panašaus Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Ukius_bulvinskis Paskelbta Balandžio 10, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 10, 2007 zmones is kur gaut aliejinio ridiko ar baltuju garstyciu? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
varstelis Paskelbta Balandžio 10, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 10, 2007 zmones is kur gaut aliejinio ridiko ar baltuju garstyciu? vincas buvo rases kad turi paziurek nutraukose kur augalai. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
voras Paskelbta Balandžio 11, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 11, 2007 seju rapsu kaip tarpine tik po javu, po rapso nuskutu ir viskas laukiu sejos, beja jei po mieziu seji rapsa kaip tarpine ir po to seji ziemini tai ne nezinau kas gausis, siemet pirmi metai kai turiu zieminio rapso, mano galva, neturetu buti nieko blogo, svarbu neperauginti, kaip beja ir bet kuriuo atveju, nes po to efektas nepergeriausias. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti