Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
nutrilita labai giria, gal kas jau augginote?

Vilkaviskio kraste labai populiari agrokoncernas platina pats sejau neblogai derejo bet sulygint su niekuo negaliu nes pirmas metas siemet sesiu ir dar uralo pabandymui. kur geros zemes gerai patrasta isgule.

Paskelbta
jasno, kaip ir pas mane, reiks bandyt to senatoriaus, man sake, kad geresne ir uz ural, bet zinai vadybininkas...

na teko nete vartyti instituto tyrius tai jos panasios. uralas truputi derlingesnis bet maziau atsparus isgulimui.

Paskelbta

vadinas bijo juodliges kad reikia purksti, oi tos ligos importines, as atsimenu kai tevas dar senais laikais augindavo nei spragiu buvo ir trys tonos budavo no problem, o dabar....

• po 3 savaičių...
Paskelbta

as tai pernai sejau Landmark ir Savan ir visai patiko tai ir siemet tuos pacius bei Plenty pabandymui dar pasisejau

po kiek Landmarko kulei ? :) pasisejau ir as jo pabandymui :icon-rolleyes: ....

Paskelbta

as tai pernai sejau Landmark ir Savan ir visai patiko tai ir siemet tuos pacius bei Plenty pabandymui dar pasisejau

po kiek Landmarko kulei ? :) pasisejau ir as jo pabandymui :icon-rolleyes: ....

na kadangi praeiti metai prasti buvo, bet po 1,2 t/ha prikuliau tai manau visai neblogai kai per tokia sausra augo o ir trasu daug nepyliau

• po 1 metų...
Paskelbta

Gal yra nauju patirciu apie Senator ir Partizan rapsu veisles. O ir aplamai idomios ankstyvos ir nelinkusios barstyti seklu veisles. Neturiu dziovyklos, todel noriu kulti anksti ir sausa rapsa.

Paskelbta

Nors ir senas pranešimas, bet kažkada minėta organizacija su minėta veisle man pridarė daug nemalonių neišdildomų įspūdžių. Nuostolių, žinoma, nekompensavo :lol:

Landmark ir Fazan naujesnės ir labai panašios, žemesnės, paguldyt dar nepavyko. Bet labai ir nesistengiau.

Paskelbta

siemet turejau dorothi, ir senator, negaleciau pasakyti, kad ryshkiai skirtusi, tiesa dorothy labai atspari isbyrejimui, nedejau net skirtuvo kombainui

Paskelbta

auginau landmark ir prima. tai nieko blogo negaliu pasakyt.l atsparios isbyrejimui. nedejau jokiu ten aventroliu ir nieks neisbyrejo nors kuliau rugsejo antroj pusej :) prinoko vienodai, derlius irgi neblogas

Paskelbta
nezinau bet musu zemese LANDMARK graziausiai auga, ypac maziau itrestose nederlingose zemese :)

tai landmark butent ir skirtas prastesnems zemems ir jam uztenka mazesniu trasu normu

siemet kulem 3t su trupuciu tai labai patenkinti :) pastebejau kad ju lapai pradzioje labiau sakojasi dydzio uzaugo kaip kokie runkeliai :lol: atitinkamai neperdziovino sausra ir derlius atitinkamas :icon-wink:

Paskelbta

As vasarini rapsa auginau tik trecius metus ir sie buvo sekmingiausi. Pasejes buvau Landmark kuliau ~ 3,5 t/ha bunkerinio svorio (anksciau daugiau kai 1,2 t/ha nebuvau kules), uzaugo labai didelis purskiant nuo ligu buvo beveik lygus su mtz kapoto virsum, is ankstaru irgi nebyrejo.

Paskelbta

Ir aš Landmark 2008m kūliau virš 3 t/ha, bet labai nesidžiaukim, nes rapsas įnoringas augalas, kad praeitą sezoną kūlėm visi po 3 t/ha dar nereiškia, kad šymet nekulsim po 1 t/ha. :lol: O taip dažnai nutinka. :icon-confused: O dėl ankstyvumo, tai veislių prospektuos jis skirias gal tik 3 ar 4 dienom. Tai pasėk 5 dienom anksčiau ir vėlyviausia veislė kulsis anksčiau už ankstyvą. :icon-rolleyes:

Paskelbta
Ir aš Landmark 2008m kūliau virš 3 t/ha, bet labai nesidžiaukim, nes rapsas įnoringas augalas, kad praeitą sezoną kūlėm visi po 3 t/ha dar nereiškia, kad šymet nekulsim po 1 t/ha. :lol: O taip dažnai nutinka. :icon-confused: O dėl ankstyvumo, tai veislių prospektuos jis skirias gal tik 3 ar 4 dienom. Tai pasėk 5 dienom anksčiau ir vėlyviausia veislė kulsis anksčiau už ankstyvą. :icon-rolleyes:

Is rudens galvojau padidinti rapso plotus, o prie prognozuojamu kainu net nezinau ka seti?

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...