Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 27 minutes , yogop pranešimas:

Gavau sutartis žemės pirkimui: tai įvertintas 1.5ha sklypas 8000eurų , o nzt pirkimo kaina 16000eurų. 

čia gal miesto centre tas sklypas 🤣

Paskelbta
Prieš 18 valandų, yogop pranešimas:

Gavau sutartis žemės pirkimui: tai įvertintas 1.5ha sklypas 8000eurų , o nzt pirkimo kaina 16000eurų. 

Kažkas čia ne taip, sklypas turėjo pabrangti 25 %. Tai turėjo kainuoti 10000 EUR.

Nebent vertinimo kaina gavosi mažesnė nei registrų centro.

Paskelbta
Prieš 5 valandas, ludditas pranešimas:

Kažkas čia ne taip, sklypas turėjo pabrangti 25 %. Tai turėjo kainuoti 10000 EUR.

Nebent vertinimo kaina gavosi mažesnė nei registrų centro.

Turbut turejai omeny kad vertinimo kaina gavosi didesne. Pvz pas mane registru centro kaina 1500, vertintojai ivertino 2500. Tada +25% ir pardavima pasiule 3100. Plius uz vertinima ~100eur ir notarui 250. Grubiai galutine 3500

Paskelbta
prieš 34 minutes , axe pranešimas:

Turbut turejai omeny kad vertinimo kaina gavosi didesne. Pvz pas mane registru centro kaina 1500, vertintojai ivertino 2500. Tada +25% ir pardavima pasiule 3100. Plius uz vertinima ~100eur ir notarui 250. Grubiai galutine 3500

Ne, būtent vertinimo mažesnė, nei registrų cemtro. Tada ima didesnę registrų centro.

Nes tai ką rašo žmogus jam sklypas pabrango dvigubai. Tai čia net pridėjus prie 25 %pabrangimo tavo minėtas  išlaidas tokia suma - 16000 EUR neturėtų susidaryti.

Paskelbta
prieš 49 minutes , axe pranešimas:

O pačiam čia už hektarą 2500 įvertino ar už sklypą?

Paskelbta
prieš valandą, ludditas pranešimas:

O pačiam čia už hektarą 2500 įvertino ar už sklypą?

Už 90arų 20-ties našumo balų pelkėtą durpžemį

Paskelbta
prieš 32 minutes , axe pranešimas:

Už 90arų 20-ties našumo balų pelkėtą durpžemį

Tai sakyčiau daugmaž realiai įvertino, jei  ne 25 % būtų galima drąsiai pirkti 😁. Suprasčiau dar jei leistų išsimokėtinai pirkti, tada ir tas antkainis nelabai svarbu.

Koks rajonas jei ne paslaptis? Šiaip mano pusėje, Utenos rajone panašiai apie 2500 EUR/ha kainuoja.

• po 2 mėnesių...
Paskelbta
Prieš 15 valandų, ukdavidas pranešimas:

Gavau ir aš paskaičiavimus tai kainos nuo 5.5k iki 6.7k už ha iš kur čia tokias sumas jie ištraukė rajone nėra tokių kainu o čia už visokius užkampius daugiakampius

Čia jau turbūt su 25%antkainiu?! 🤔

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...