UK. POVILAS Paskelbta Balandžio 8, 2024 Pranešti Paskelbta Balandžio 8, 2024 prieš valandą, ludditas pranešimas: O tai gal kartais tą apaugusią žemę pavertė miško žeme ir dėl to viskas stoja? Nes nelabai rasi valstybinės žemės sklypų kurie nebūtų apžėlę nors kiek. Ir kokia viso to esmė, gal valstybė prieš nuomuodama sklypus juos sutvarkys? Ne miško, kur miškas yra pažymėtas miškų ir neįtrauktas į bendrą plotą ludditas 1
ludditas Paskelbta Balandžio 8, 2024 Pranešti Paskelbta Balandžio 8, 2024 prieš 7 minutes , UK. POVILAS pranešimas: Ne miško, kur miškas yra pažymėtas miškų ir neįtrauktas į bendrą plotą Įdomu. Pas mane irgi yra iš 3ha apie 1,5 ha krūmų. Po savaitės turėtų tvirtinti projektą, pažiūrėsime ar praeis. Šiaip įtartinai ilgai nepatvirtina, žadėjo prieš Kalėdas, po to 2 kartus nukėlė tvirtinimą.
nierkac Paskelbta Balandžio 8, 2024 Pranešti Paskelbta Balandžio 8, 2024 prieš 2 minutes , ludditas pranešimas: Įdomu. Pas mane irgi yra iš 3ha apie 1,5 ha krūmų. Po savaitės turėtų tvirtinti projektą, pažiūrėsime ar praeis. Šiaip įtartinai ilgai nepatvirtina, žadėjo prieš Kalėdas, po to 2 kartus nukėlė tvirtinimą. Nuo sausio nauja tvarka,todėl taip viskas darosi ilgai
UK. POVILAS Paskelbta Balandžio 8, 2024 Pranešti Paskelbta Balandžio 8, 2024 prieš 41 minutes , nierkac pranešimas: Nuo sausio nauja tvarka,todėl taip viskas darosi ilgai Naujas bardakas ten, o ne tvarka nauja, Jai nepasirašis teks kreiptis į advokatą kad surašytų skundą ir kompensuotų išlaidas tu sklypų,
ludditas Paskelbta Balandžio 10, 2024 Pranešti Paskelbta Balandžio 10, 2024 On 2024-04-08 at 16:33, UK. POVILAS pranešimas: Naujas bardakas ten, o ne tvarka nauja, Jai nepasirašis teks kreiptis į advokatą kad surašytų skundą ir kompensuotų išlaidas tu sklypų, Man šiandien patvirtino projektuojamus sklypus kuriuose yra nemažai krūmų. Gal ten pas jus kokios vidinės problemos skyriuje, kad netvirtina net po atliktų kadastrinių?
grumas Paskelbta Balandžio 23, 2024 Pranešti Paskelbta Balandžio 23, 2024 Oh gal kas susidūrę, kai kolega nuomuoja valstybinę žemę, baigė ūkininkauti, o aš noriu tuos plotus pernuomoti? kas per proceduros galimos?
nierkac Paskelbta Balandžio 23, 2024 Pranešti Paskelbta Balandžio 23, 2024 prieš 18 minutes , grumas pranešimas: Oh gal kas susidūrę, kai kolega nuomuoja valstybinę žemę, baigė ūkininkauti, o aš noriu tuos plotus pernuomoti? kas per proceduros galimos? Neduos tau taip niekas jų. ugerlose44 1
grumas Paskelbta Balandžio 24, 2024 Pranešti Paskelbta Balandžio 24, 2024 Prieš 14 valandų, nierkac pranešimas: Neduos tau taip niekas jų. Tai dėl ti ir domiuosiu kaip kas
nierkac Paskelbta Balandžio 24, 2024 Pranešti Paskelbta Balandžio 24, 2024 prieš 15 minutes , grumas pranešimas: Tai dėl ti ir domiuosiu kaip kas Nes dabar taip lengvai neduoda,nebent ten šalia tavo ribojasi ir jis turėjo laikina nuoma grumas 1
Pofke Paskelbta Balandžio 25, 2024 Pranešti Paskelbta Balandžio 25, 2024 eini ir klausi jis atsisako tu rasai prasyma grumas 1
LS1 Paskelbta Balandžio 25, 2024 Pranešti Paskelbta Balandžio 25, 2024 ar valstybines zemes nuoma galima persirasyt vaikams is tevu?
nierkac Paskelbta Balandžio 25, 2024 Pranešti Paskelbta Balandžio 25, 2024 prieš 15 minutes , LS1 pranešimas: ar valstybines zemes nuoma galima persirasyt vaikams is tevu? Turėtų leisti.
Nykstys Paskelbta Balandžio 25, 2024 Pranešti Paskelbta Balandžio 25, 2024 prieš 25 minutes , nierkac pranešimas: Turėtų leisti. Man neleido, leido tik sklypus kurie ribojasi su man priklausančiais pagal dabar galiojančia tvarką, tėvai atsisako tų sklypų nuomos tu rašai prašymą laisvai valstybinei žemei nuomotis sulauki projekto i t.t...
WYCKA/ Paskelbta Balandžio 25, 2024 Pranešti Paskelbta Balandžio 25, 2024 Prieš 1 valandų, LS1 pranešimas: ar valstybines zemes nuoma galima persirasyt vaikams is tevu? Man atrodo kad gali tik paveldėti prašant nuomos sutartį perrašyti
Alvydas 1 Paskelbta Balandžio 28, 2024 Pranešti Paskelbta Balandžio 28, 2024 Jei paveldi at perki tėvų ūkį tada turėtų leisti perimti ir valstybinės žemės nuomą .
juska Paskelbta Lapkričio 19, 2024 Pranešti Paskelbta Lapkričio 19, 2024 Kas idomavotės valstybinės žemės pirkimu kuria esam išsinomave 25 metams tvarka, ar butinai reiks pirkti , ar galėsim naudotis kol baigsis sutartis.
axe Paskelbta Lapkričio 19, 2024 Pranešti Paskelbta Lapkričio 19, 2024 prieš 19 minutes , juska pranešimas: Kas idomavotės valstybinės žemės pirkimu kuria esam išsinomave 25 metams tvarka, ar butinai reiks pirkti , ar galėsim naudotis kol baigsis sutartis. O kur girdejai apie jos pirkima? Dabar tik sutartis 25m pasirasineja, apie pardavimus neteko girdet
nierkac Paskelbta Lapkričio 20, 2024 Pranešti Paskelbta Lapkričio 20, 2024 Prieš 11 valandų, axe pranešimas: O kur girdejai apie jos pirkima? Dabar tik sutartis 25m pasirasineja, apie pardavimus neteko girdet Pardavines tik isiterpusius I tawo nuosavus žemės plotus,bet ir taip viskas aukcionu ir kaina tikrai bus sukelta
Andriusfeat Paskelbta Lapkričio 20, 2024 Pranešti Paskelbta Lapkričio 20, 2024 Prieš 13 valandų, juska pranešimas: Kas idomavotės valstybinės žemės pirkimu kuria esam išsinomave 25 metams tvarka, ar butinai reiks pirkti , ar galėsim naudotis kol baigsis sutartis. Sakyčiau valstybė pasiūlys nusipirkt visiem pagal pirmumo eilę...
juska Paskelbta Lapkričio 20, 2024 Pranešti Paskelbta Lapkričio 20, 2024 Mano ūkyje buvo išsakytos mintis, jeigu teisingai supratau. Tai ir klausiu .
ludditas Paskelbta Lapkričio 20, 2024 Pranešti Paskelbta Lapkričio 20, 2024 Prieš 12 valandų, nierkac pranešimas: Pardavines tik isiterpusius I tawo nuosavus žemės plotus,bet ir taip viskas aukcionu ir kaina tikrai bus sukelta Įsiterpusius sklypus parduoda ir dabar be jokio aukciono, tik apklausia kaimynus, jei atsiranda daugiau norinčių tada gal ir skelbia aukcioną tarp kaimynų. Įsiterpusius patdavinėti aukcione negali iš principo, nes jie neturi privažiavimo.
JCB Paskelbta Lapkričio 20, 2024 Pranešti Paskelbta Lapkričio 20, 2024 Įsiterpusį kaip tik praeitą savaitę nupirkau, po gerų trijų metų maratono... kaimynų neklausė, nes įsiterpęs, aukciono jokio nebuvo. Ha apie keturi k eur.
DZIUFAS Paskelbta Lapkričio 20, 2024 Pranešti Paskelbta Lapkričio 20, 2024 Prieš metus nupirkom įsiterpusį,buvom du kaimynai,mes trys bendrasavinikiai zemes.Visiems atėjo pasiulimas pirkti,visi norejom.IŠdalino i du sklypys.Mes palikom trys bendrasavinikiai savo dalies.Kaina apie 4,5 ha
axe Paskelbta Lapkričio 21, 2024 Pranešti Paskelbta Lapkričio 21, 2024 Nera pirmumo nuomotojui perkant isiterpusi? Vis tiek dar ir kaimynams siulo?
juska Paskelbta Lapkričio 21, 2024 Pranešti Paskelbta Lapkričio 21, 2024 Prieš 7 valandas, axe pranešimas: Nera pirmumo nuomotojui perkant isiterpusi? Vis tiek dar ir kaimynams siulo? O būtinai reikėjo pirkti ? Dėl anuku palikimo. Galėjai gi dirbti ir toliau.
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti