Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Aš įtariu kat tas mestietis tvarkėsi savo išvadą 2000m bet tuo metu nerado sau tinkamo ploto ar šiaip kas nutiko ir sustojo viskas kol galiausiai prisiminė po 15 metų ir to pasekoje jo eilė aukštesnė.O konkrečiai žemėtvarkos paklausus kodėl taip yra, ką atsakė?

Paskelbta

Klausimas, kokios galimybės nuvyti aną? nes tas sklypas įsiterpęs tarp mano nuosavų sklypų ir t.t., aš esu ž.ū. subjektas, o pagal dabartinius įstatymus, ž.ū. paskirties žemę, galima įsigyti ž.ū. subjektams. Gal kas turit pažįstamų, kurie buvo panašioje situacijoje ir turbūt bylinėjosi?

Paskelbta

Klausimas, kokios galimybės nuvyti aną? nes tas sklypas įsiterpęs tarp mano nuosavų sklypų ir t.t., aš esu ž.ū. subjektas, o pagal dabartinius įstatymus, ž.ū. paskirties žemę, galima įsigyti ž.ū. subjektams. Gal kas turit pažįstamų, kurie buvo panašioje situacijoje ir turbūt bylinėjosi?

Man pavyko sutarti dėl įsiterpusio sklypo su žemetvarkos vedėjos pagalba.

Paskelbta

Aik pas žemėtvarkinikus nulenk žemai galva ir bandyk aiškintis gražiai tepant kad vežimas judėtu pirmyn.Arba pas  teisinika gerai išmanati ši isigijimo buda gal ant kažko užkibs.Nors iš tikro tepima žemėtvarkoje reikėjo daryti prieš užsiimant šiuom sandorio sutvarkymu tada neatsirastu jokiu krikšto brolio tėvo kumeliuku nereikiamoj vietoj.

• po 4 savaičių...
Paskelbta

Jei kam reikia, turiu išvadą 28000

skelk koeficienta i etreri  :icon-wink: bei ar skaldyt dar imanoma ta isvada ar tik ciela parduodama? sena ar nauja? naujas tik ant misko teduoda... gali ir i pm, susidures as su tokiais dalykais  :icon-wink:

• po 4 savaičių...
  • po 4 savaičių...
Paskelbta

man su išvadom irgi aktualu bet lygtai prezidentes iniciatyva nuo balandžio mėn.su išvadom nebegalima nei atsikelti nei išsipirkti.Gal kas kokia nuoroda numesti galėtu ar šie pletkai teisingi.

Paskelbta

Visi projektai sustabdyti,isskyrus tuos,kuriuose iki 2015 balandžio 21 dienos buvo įvykęs bent vienas pretendentų susirinkimas NŽT skyriuje.

Pats dar vienam projekte praslydau savaite ankščiau ivykusiame projekte,o kiti ir sustojo. Ir nieks tolkam nezino nei del ko,nei kada viskas toliau pajudes.

Paskelbta

Katik is NZT skyriaus.Paskutinis nurodymas gautas stabdyti viska is eiles kas susije su projektais. Sake net ir dabar pristatytus geodezinius visus sustabdyti. Kalba jog viskas vyksta del "neteisetai vykdytu konkursu projektavimo darbams atlikti". Ne be reikalo stebejausi Kauno apskrityje vykdomu projektavimo darbu kainomis. Nes realiai nesamone,jeigu kaunieciai geodezininkai beldziasi i Varena ir uz kapeikas daro geodezinius,o vietoj,uz ofisini projektavima lupa nesveikus pinigus. :D

Paskelbta

Na įdomu kuo čia pasibaigs, advokatai šiandien skambino, sako ir tie sustabdyti, kurie pradėti iki balandžio mėn. Nors užvakar buvo vykdomi matavimai...

Paskelbta

Cia kada butent tau taip sake? Nes kaip supratau,ia jie tik siandien gavo isakyma viska sustabdyti. Vedejas tik sake kad dave uzklausa del nuomu ukininkams,nes jie ne visai tiesiai prie zemiu grazinimo reformos prisideje...turejo iki darbo galo gauti atsakyma,bet vakare neturejau laiko uzsukti.

• po 1 metų...
Paskelbta

Sveiki, prieš keletą metų vienas ūkininkas iš valstybės išsinuomojo žemę, kuri ribojasi su mano lauku. Tai gal kas žinote ant kiek metų yra sudaroma nuomos sutartis, bei ar pasibaigus sutarčiai būtų galimybė nuomotis žeme.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...