belarus52 Paskelbta Balandžio 16, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 16, 2012 taigi vel man skilo toks klausimas. Ar galima man butu deklaruot tarkim soda ar bulves kaip kiti augalai nes man jie labai didina EDV. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Inžinierius Paskelbta Balandžio 16, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 16, 2012 Tai nedeklaruok visai. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
belarus52 Paskelbta Balandžio 16, 2012 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 16, 2012 Tai nedeklaruok visai. o neprisikabins NMA Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Gunia Paskelbta Balandžio 16, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 16, 2012 Tai nedeklaruok visai. o neprisikabins NMA kodėl turėtu?? nebet turi isipareigojima nemažinti apskritai ploto.. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
JCB Paskelbta Balandžio 18, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 18, 2012 Deklaruot reikia viską, net tuos plotus už kuriuos neprašai išmokų, šiemet reikia ir naujus pastatus,balas deklaruot, taip kad gali rašyt 5KT-1. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
belarus52 Paskelbta Balandžio 18, 2012 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 18, 2012 bet jai as nedeklaruosiu kas bus? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
aiva Paskelbta Balandžio 25, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 25, 2012 Aš gavau patarimą bulvių lauke pasodinti vagą runkelių ir deklaruoti kaip ''kiti augalai''.Pasidomėkit tokia galimybe ž.ū.skyriuje ,nes mums patiems to neprireikė, todėl 100%negaliu to garantuoti. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
JCB Paskelbta Balandžio 26, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 26, 2012 teisingai sako, pas retą būna vienam gabale vien tik bulvės, todėl jei kas daugiau ten pasėta/pasodinta rašome 5KT-1. O jei nedeklaruosi, ir per patikrą pripaišys tyčinis pažeidimas. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti