Jump to content

Recommended Posts

• po 3 savaičių...
Paskelbta

girdėjau ir aš, kad ŽP tarsi kilstelėjo kainas...

Mums tai kolkas nekyla kaina, gauname 0,81 už bazinį, paduodami nuo 1000 iki 2000, o perka "Pienas LT"

Atnaujinta 08.22 penktadieni girdėjau, tiesa tik viena ausimi, kad kažkam, kažkas mažina superkamo pieno kainas, tad gal tai tik blogai išgirsta info..? O gal kas žinote tiklsesnę info...?

• po 2 savaičių...
Paskelbta
girdėjau ir aš, kad ŽP tarsi kilstelėjo kainas...

Mums tai kolkas nekyla kaina, gauname 0,81 už bazinį, paduodami nuo 1000 iki 2000, o perka "Pienas LT"

Atnaujinta 08.22 penktadieni girdėjau, tiesa tik viena ausimi, kad kažkam, kažkas mažina superkamo pieno kainas, tad gal tai tik blogai išgirsta info..? O gal kas žinote tiklsesnę info...?

pieno zvaigzdes mazina, kaimynui atejo laiskas tik nzn kiek centu numes.

• po 2 savaičių...
Paskelbta
Šiandien per ryto žinias sakė,kad pienas parduotuvėse brangsta,nes perdirbimo įmonės pakėlė kainas pienininkams 40proc.Gal kur kelia?

čia propaganda, kad miestiečius labiau už pjudyti ant kaimo.... O ką vakar sąkė žvaigždžių atstovas girdėjote...? Sakė reikia kompensuoti eksporto sumažėjamą, ar kainas sumažėjusias už eksportuojamus produktus, o kompensuoti sakė galima dviem būdais ,arba pakelti kainas parduodamiems produktams Lietuvoje, arba sumažinti superkamo pieno kainą....

Paskelbta
Šiandien per ryto žinias sakė,kad pienas parduotuvėse brangsta,nes perdirbimo įmonės pakėlė kainas pienininkams 40proc.Gal kur kelia?

Nemelavo dėl kėlimo. man tik procentai daug mažesni...

Paskelbta

niu ir idomu, kokie jie....?

Paskelbta

niu ir idomu, kokie jie....?

Virš 10

• po 2 savaičių...
Paskelbta

Pienas LT 6 centais pakele kainas nuo rugsejo antros puses, tai tolygiai ir kitu imoniu supirkimo kainos turetu kilt. Bent jau ZP teige, jog mokes tiek, kiek moka Pienas LT :) iki siol laikesi sio zodzio, matysim kaip dabar bus.

• po 2 savaičių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...