Jump to content

KAS GERIAU TUME AR VADERSTAD?


Recommended Posts

matau negausiai cia bendraujama, noreciau kad parasyti tie kas turi, ar bent jau kurio kaimynas turi, ir mato kaip vargsta su viena ar kita, kaip sedamas braukia asara kad pirko viena ar kita, o gal priesingai dziaugesi, apie kitus modelius nerasykite, ir bukletu nesiulykite juk su jais niekas dar neseja:) aciu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

planuoju pirkti 3m su trasomis ir zemes idirbimu,esu bandes tume kombi, vederio nebandziau nezinau kas jis per paukstis:) tume gal tik gazdina kad daug ratuku po kuriais pribruka zemiu ir gali jie sudilti ir sprogti, zeme idirba puikiai, tik gal man kazkas nesigavo, nes per susejimus gaudavosi nedidukas zemes kauburelis, kiekvienas vaziavimas matesi. vederis man kazkodel atrodo didesnis griozdas galulaukese nemanevringas, idirbimo neimanoma atkabinti, uzklimpus durpese mazai issikelia ir be kito traktoriaus neissikapstysi, gal imanoma suzinoti kaip derliai ar skyriasi, kaip ziemoja ir t.t.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

na rudeni tik paleidom saviske dirba tikrai gerai sejom i germinuota zeme sudygo vienodai graziai perziemojo kol kas dar anksti kazka spresti nes dar neatsigavo javai beto gerai kad didele deze ir reguliuojama tai jai normaliai pakanka du kart per diena uzpilt o su kokiu traktoriumi trauksi saviske?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

claasas tok pat, bet i vm as neziuriu, arba vederis arba tume. kam germinuoti lauka jei sejamoji su idirbimu ir turi padaryti savo darba, juk kuras nepinga.

bet jei sėjant tiesiai į arimą tai tegu dirbimas būna koks nori, vistiek idealaus varianto negausi. na nebent žemė lengvas priemolis ir arimas visas idealiai lygus. sėju su freza ir tiesiai į arimą tik vienais metais sėjau, bet po to vėl atsisakiau tokio sėjos būdo bent jau su volais ar su balkiu reikia pralygint tai tada gražu būna tiek galuos lauko tiek vidurį :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

teko matyti laukus setus su vederiu po arimo ir lyginimo, tai visai nieko, pats sejau su tume, ir po germinatoriaus ir tiesiai i arima tai skirtumo jokio, puikiai darba padaro idirbimo lekstes ir suspaudimo volai, domina kaip su vederiu tiesiai i arima. negaliu apsispresti kuria pirkti, tume man patiko, bet vederio vardas skambesnis, o gal ir metalo kokybe geresne, gal ateityje ji laikys ilgiau, juk pirkinys ne vieniems metams.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Vėderis trašas beria tarp kas antros eilutės taip pat giliau už sėklą . Su mažesniu kiekiu trašinių noragėlių pigesnis išlaikymas , nes jie turi tendenciją surūdyt . O dėl manevringumo - telpu į 16 m gale pilnai apsisukt . Užtektų ir mažiau metrų , bet traktorius su dubliais nėra toks paklusnus ....

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...