Jump to content

Kaip tręšti žieminius kviečius

Recommended Posts

Paskelbta
Ką tik, Robertas08 pranešimas:

Blogiau tai tikrai nebus.

Na man vienas pasakojo  kad karmamida tik siauda augina . Sako a tau šiaudų ar grūdų reikia. Tai puse lauko karmamida puse mikriuku kur rekomendavo a bus skirtumas ar pažiūrėsiu. 

Paskelbta
Prieš 3 valandas, Mantas2342 pranešimas:

priaxor packas.

10 dienų gal ir stiprus bedt daugiau tikrai ne jo kaina kosminė. Paskaityti kas parašyta ant jo nuo 0.75 iki 1.5 l/ha ir tai miltligė sunkiai ima reiks dadet kaska kita. Kaina apie 360 pakuotes jei desi daugiau tai jau kosmosas geriau ką kita sumixuot gausis pigiau ir efektyviau.

Paskelbta
prieš 56 minutes , Aidas007 pranešimas:

10 dienų gal ir stiprus bedt daugiau tikrai ne jo kaina kosminė. Paskaityti kas parašyta ant jo nuo 0.75 iki 1.5 l/ha ir tai miltligė sunkiai ima reiks dadet kaska kita. Kaina apie 360 pakuotes jei desi daugiau tai jau kosmosas geriau ką kita sumixuot gausis pigiau ir efektyviau.

pas mane nėra miltligės tai man ir užtenka efektyvumo prieš kitas ligas.

Paskelbta
prieš valandą, Daidas pranešimas:

Bet kam viena,bet labai stiprų ir brangų ar net mixa?gal geriau vidutinį bet dar ir vėliavai?manau geriau taip ilgas apsaugos laikas gaunasi už tapacia kaina.

O jeigu kaip sakai du purskimus vidutinius. Ka purskiat patys? 

Paskelbta
prieš valandą, Daidas pranešimas:

Bet kam viena,bet labai stiprų ir brangų ar net mixa?gal geriau vidutinį bet dar ir vėliavai?manau geriau taip ilgas apsaugos laikas gaunasi už tapacia kaina.

Tiesiog galvoju kaip optimaliau padaryt. Ant varpos bent pas žieminius tikrai galvoju nepurkšt

Paskelbta
On 2020-05-10 at 15:39, Aidas007 pranešimas:

Du purškimai po 0,5 ir tobulai švarūs pasėliai. Dažnu atveju antro purškimo nebeprireikia

Paskelbta
On 2020-05-10 at 21:22, Daidas pranešimas:

Aš nieko blatno 8 metai,ekonominį pasirenku,pagrindas Skagenas,niekad neturėjau problemų,pvz šiemet folicur....kur atsiuoliuota prieš savaitę ir kaska ant veliavinio,o kur viskas gerai ant veliavinio ir viskas....gal kada ir prasileisiu,bet per tiek metų dar neteko pfiu pfiu pfiu

Ką šiuo metu bandote sukontroliuoti su tebukanazolu???

Vos ne visą savo amžiuje žemės ūkyje, apšvieskit prašau, nes kažko ryškiai nežinau. 

Paskelbta
prieš valandą, voras pranešimas:

Ką šiuo metu bandote sukontroliuoti su tebukanazolu???

Vos ne visą savo amžiuje žemės ūkyje, apšvieskit prašau, nes kažko ryškiai nežinau. 

Žmogus jau nuo dabar pradeda kovą su fuzarioze:icon-razz:

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...