Jump to content

Kas geriau?


lambda

Recommended Posts

  • Atsakymai 124
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

kaip gaila reikia pirkt traktorių, o nėra iš kur :D

Labai teisingas pasakymas ir dėja pasirinkimo du varijantai arba perki bet ką ir remontuoji( taip dažniausiai ir būna kai nėr laiko ieškot o reik dirbt) arba jei nedega lauki ieškai kaip duonos gero, ir tai kaip pasiseks..... .

Nu svarbu per mėnesį rast, po tiks maždaug bet kas ir remontuojamas :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

nu atsprašau gal suklydau, bet pas kelis kaimynus vientilčiai

Ar tu bent isivaizduoji kaip atrodo mtz-50 ir mtz-52 koks tarp ju skirtumas?

Aš pats esu didelis T-40 fanas nes nuo jaunystės teko su jais dyrbti ir žinau ka jie gali, todel žmogui ir patariu, kad jo atveju butu geresnis varijantas mtz-52, žinoma reikia žiurėt i stovi jeigu gero stovio t -40am tai irgi pusė velnio. bet man rodos gero stovio dabar jau retenybė.

Pradedu mąstyt apie 52 ziūriu kainos nuo 12k LT, o 82 nuo 10k LT prasideda. Kuris manevringesnis t-40 ar mtz-52? Dydis daug skiriasi? Kuris miške pranašesnis?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu va aplankėm http://www.autogidas.lt/traktorius-22166635.html, vežėmės žmogų kuris supranta apie traktorius. Išvada: galines padangos plikos, tepalai pro visur bėga(buvo prieš atvažiuojant nuplautas), priekini tilta paklibino sakė girdisi kaip guoliai kliba(man rodos taip sakė), kur susijungia priekinis tiltas su kėbulu varžtų trūkumas, kažkokios ausys irgi nulūžusios. Tai pasakė, kad nepirkt nebent nori daug remonto turėti :)

Po to važiavom pas šitąhttp://www.autogidas.lt/ltz-55-22169529.html, bet buvo jau nupirktas, kažkas truputį anksčiau atvažiavo :)

Tai tiek lauksim kitų skelbimų, žiūrėsim kas bus, pranešiu kaip sekėsi :) t-40AM ir t-55A ratai tuo pačiu principu blokuojasi? Jei parašiau ką netaip sorry gal nusiklausiau biški :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

papildysiu skirtumus mtz 52 ir mtz 82. ne tik galia skiriasi, 52 nėra paskirstymo dėžės, kitaip sakant palėtintojo... kas yra didelis privalumas, ne tik miške...

ant mtz 52 yra paletintojas, tik jis jungiasi ta pacia pavaru rankena, o 82mtz jau atskira svirtis

dar tiksliau 82 turi du paletintojus o 52 viena.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Keleteas paveiksliukų, ką vakar įsigijom :) Reiks padažyti, nes 8 metus lauke prastovejo be darbo.

Kad jau čia vien padažymu kažin ar prasisuksi :icon-confused:

Žiūrėsim :D va žadu pirma nusiplauti su Kercheriu, gal plaunant uždengt kurias nors vietas, jei reikia aprašykit arba parodykit paveiksliukais :D Dar reikia išplauti tą gyvatuką kur tepalas keliauja irgi norėčiau patarimų, kaip tai kuo geriau atlikti, ar tiesiog atsukt nuimt ir išplaut jį? ar išbėgs tepalo?. Tam kartui dėkui :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

na paplaut ir padazyt tikrai manau neuzteks, t40 teks manau normaliai paremuontuot, bet aisku nebaisiai brangiai sumokejai tai susitvarkysi ir turesi.. :D o del dengimu plaunant tai manau ner katen dengti nk ten nesulankstysi plaudamas..o gyvatuka nusiimk ir plauk ir viskas.. :)

Girdėjau skambino tik nežinau katroj bažnyčioj...... Taip ir čia žiūriu svarbu rašyt nesvarbu ką. Kas del plovimo tai gali plaut bet nusiimk dinamą ir magnetą puskačiaus arba bent uždenk jau. Del lankstymo tai žiūrint koks slėgis. Jai nežadi keist tepalų (kuo labai abejoju) tai tepalo radijatoriaus kaip sakai gyvatuko išimt nereik., Jai nusiimi tai prapūsk ir vidų tuo pačiu centrapūgą išplauk. Del dažymo šiuo metų laiku dažyt ką aš žinau nebent šildomas garažas .

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Iškilo klausimas: kaip jungt pavaras kad nebūtų Hrrrrrrrrrrrr? Kaip veikia palėtintojas ir kur jį rasti? :)

bėgiai jungesi taip

Atbulinis-ketvirtas

paletintas-pirmas

trečias-antras (arba priešingai)

penktas-šęštas

o tas hrrrr tai visada šiek tiek buna, kai dažniau važinėji tai prasikali ir beveik be hrrrrrr pavyksta perjunginet, tokio kaip palėtintojo pas t-40 standarte nebuna, yra tik palėtintas bėgis, ijungus reversa visi bėgiai tame tarpe ir palėtintas veiks priešingai, tai yra atbuliniu begiu gali važiut pirmyn o visais kitais i prieki.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...