Jump to content

Gregoire&besson plūgai


Jaunasis

Recommended Posts

zinom ,nezinom ,bet jau suda pamalt pirmi. Geri tie plugai,graziai aria, tvirti, tik.....nepopuliarus, gal but reklamos stoka,gal tauta labiau mados laikosi.Del metro uzgriebio plocio,tai tokiu spec plugu visos firmos gamina,tiem kam reikia tas ir uzsisako.Pas mus rusu laikais is po melioracijos irgi ardavo metriniu plugu, o dabar neber melioracijos neber ir tokiu arimu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Draugas buves Amerikoj, tai sake šie plūgai musu laukams nesutverti, . Amerikoi jų užgrebis sieka vieno korpuso iki 1m tai ka kalbėt .. O Lietuvoj visi nusitate jog owerum ir kverneland geriausi ir kalba baigta :):eusa-think:

Toli tas tavo draugas nuo zemes ukio atitrukes :(

http://www.youtube.com/watch?v=jvIUULVo1jk

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

na kainos daliu manau turetu buti tikrai dideles ir ju net gali nevisada rasti..o as manau kodel ziurit y tokius nepopuliarus daiktus juk yra populiariu uz normalia kaina ir daliu randi jiem visur ir visi zino viska apie juos ir visi turi ju..niekaip nesuprantu to.. :icon-confused::eusa-think:

issiskirti is kitu nori,su kwernu nieko nenustebinsi,nebent auksinius noragus uzsidejes artum :icon-wink::D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

beleris -"neišsipi....."...tuo metu (2002-2003m.) taip ir buvo .....net ir padiskutuot nebuvo su kuo. kas gražiau "čiulba" ir.., :eusa-think: , bet tuo metu ,2003m.ir dar biski , taip -"išsiskiriau ir be auksinių noragų "...kaimely buvau pirmas :) ...( minty -apie vartomą ,bet kokį)

cia as ne apie tave :) ,siaip primeciau,kad iesko ko nepamete,kai yra pasirinkimas plugu ar ko kito,neblogesnes kokybes ir kainu,bet ieskoma ko nors isskirtinio ir verkia del detaliu,kad neina iskart rast,ar siustis reik ir kaina didesne nei noretusi. :eusa-think:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

..supratau beleris , bet grįžtam ,prie jaunasis klausimo :kas tai ? , irr ...tikrai plūgai geri ,tvirtas ,sunkus rėmas (RY-47 pas mane), užgriebis korpuso kaip nustačiau 55cm ir vsio, nachrien tas hidraulinis perstumdimas (kaip Arimas minėjo)..ir apsigarguliaves buvo tik vertimo cilindras , bet ..čia tai dzin...o apsaugos ..nei lašo pro šal....o tai beleris :-su kokiuo ari :icon-question:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 mėnesių...

Kompanijos stambėja:

http://www.farmersjournal.ie/site/farmi ... 14035.html

Ko gero mums tai nieko gero, nes visur viskas artėja prie monopolio. O jau tada lups kiek tik norės.

O kolkas Rabe ir Gregoire Besson klijentai matyt būsim broliai. :) Mat už poros mėnesiukų turiu sulaukti Rabe plūgo ir kurmio. :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 metų...

Sena tema bet vistiek prikelt manau verta :) Neseniai įsigijom dėvėta RY 47 plūgelį 4+1 konfigūracijos.Toks matęs gyvenimo bet už juokingus pinigus pasitaikė tai kodėl gi neimt. Aria tikrai gražiai, tik tempia jį sunkokai sakyčiau. Dabar jis 4 korpusų, bet 5 net nelabai norisi dėt, nes tempia taip pat kaip Overumą 5 korpusų prikabinamą su užgriebiu 5*50. O kur jiem dalis perkat?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 8 metų...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...